A bőség mindig jár neked. Ugye Te is így érzed?!

Messze több vagy, mint lehetőség.

Hallottam ezt a mondatot egyszer, még nagyon fiatal koromban. Megmondom őszintén nem is nagyon értettem, de akkoriban annyira száguldott velem az élet, hogy egyáltalán nem is foglalkoztam vele.

Aztán egyszer ennek a száguldásnak vége szakadt. Nem. Nem olyan módon, hogy egyik pillanatról a másikra, de aztán mégis. Mert eleinte csak bevezetés következett az életbe, ami kisebb kellemetlenségekkel járt, az addig szivárványszínű életem egén.


Aztán egyik nap viszont, igencsak borús reggelre ébredtem. Reggel még nem tudtam, de délutánra nagyon komoly és sötét felhők jelentek meg az égen (ami az életem egét szimbolizálta) és éjjelre kitört a vihar is. Szembesültem az elmúlással, a fájdalommal, a nélkülözéssel és a hiánnyal. Egy olyan fajta hiánnyal, ami csak nagyon komoly szemléletváltás és tanulás után szűnt meg hiánynak lenni és vette át a hála érzése a helyét.

De ez velem történt, és nem kell, hogy Veled is megtörténjen. A fenti esetben a hiány érzete és fenntartása folyamatos hiányokat okozott az életemben, ami több életterületemre is kihatott.

Mikor már nagyon erős volt a mélypont, akkor megálltam és elgondolkodtam. Hogyan csinálhatnám másként? Lehet, hogy Te is elgondolkodtál már ezen, hiszen az is lehet, hogy a Te életedben is voltak sötét foltok az égen rövidebb, vagy hosszabb ideig, esetleg most is vannak. Nehogy félreérts! Nem azt jelenti, hogy bizonyos nehéz helyzetek nem okozhatnak Neked kihívást, esetleg szomorúságot. De igen. Mindennek megvan a maga helye. Meg is kell élni őket a gyógyulás érdekében. Nem másért, hanem, hogy magasabb minőségben folytathasd tovább az életed.

Tudod! Úgy, ahogy tényleg elképzelted!

Igen-igen. Itt valóban érdemes megállni. Mit is jelentenek a sötét foltok?

Lehetnek bizonyos minőségeid, amiket bizony reflektorfénybe helyeznél. A reflektorfény itt azt jelenti, hogy ahova igazán sok örömet irányítanál szíved szerint. Amit még lehetne kerekíteni.

Nézd, ezekre gondolok:

 • vonzó női/férfi minőség
 • elégedett társ, anya/apa gyerek
 • sikeres karrierépítő
 • hatékonyabb teremtőképesség
 • kirobbanó energiaszint
 • kedvesség a mindennapokban

Ha ezeken a területeken még elférne némi extra fény, vagy esetleg más területen, akkor bizony cselekedni kell. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de nekem volt olyan időszakom, amikor nagyon, de úgy igazán meguntam a folytonos egyhelyben toporgást. Egész egyszerűen unalmas lett. Tudod miért? Mert rájöttem, hogy minden egyes perccel rövidebb az életem és kevesebb esélyem van cselekedni. Márpedig élni és örülni jó! És egyszer csak a homlokomra csaptam, hogy mit is nyüszögtem itt hosszasan, mikor már régen elégedett lehetnék, és azt élhetném akinek láttam magam!

Úgyhogy abban a pillanatban munkához láttam. Na ez is kérdés. Ok, de milyen munkához? Ez esetben a szembenézést nevezem munkának. Amikor ”leülsz” magaddal szembe és megnézed, hogy mi is van itt valójában, amiért ott tartasz ahol, és még nem a bőségben lubickolsz. Bőség alatt itt konkrétan az elégedettséget értem. Elégedettnek lenni, mint társ, mint gyerek, mint szülő, mint barát stb.

Hát igen. Jó sok minden felszínre került. A szembenézés nem megspórolható folyamat. Ahhoz, hogy fel tudj menni a lépcsőn, először meg kell tanulni járni. És igen. Meg kell tanulni az elégedettség érzését. Ugyanis elégedettség érzése nélkül, a fókusz a hiányon marad. Igen ám, de mit tegyél, hogy ha már régen az elégedetlenség, a kirekesztettség, a szomorúság, a sikertelenség, a magány stb. a meghatározója az életednek.

Válts aktivitásra!

Igen, jól olvasod! Az aktivitás itt dinamikát jelent. Méghozzá azt, hogy a szembenézés után, készülj el a cselekvésre! Pontosan tudom, hogy ez a lendület nem jön az elején következetesen, de amint megtanítod magadnak, akkor automatikus lesz a folyamat. Hát persze! Meg kell tanítanod magad! Tudom, hogy furán hangzik, hiszen már nem vagy gyerek, mert már leéltél jópár évet és magadnak veszed a fehérneműt (na jó, néha azért jó kapni is 🙂 ), de bizony amikor olyan dolgot akarsz, amid még nem volt, olyat kell tenni érte, amit még nem tettél. Hiszen lehet, hogy voltál már szerelmes, vagy volt már sok pénzed, vagy elégedett életed, de ha most nem ezt éled, akkor valahol elveszítetted a fonalat. És bizony a régi fonál veszteséggel végződött, úgyhogy új minőségből kell fonalat venned, hogy az új gazdagság, szerelem, elégedettség, kedvesség stb. az életed folyamatos részévé váljék és max. számodra könnyed és kedvező módon emelkedjen a minőség.

Ez a folyamat lehet könnyed, ha megengeded a változást, de érezheted kicsit elveszve is magad. Hogy ez utóbbit elkerüld, meginvitállak a Színezd újra programsorozat első részére, amit azért hoztam létre, hogy gyorsítsa, segítse és sikerre vigye az átalakulást és megérezd az elégedettséget.

Igen! Pontosan Újhold idején lesz az első alkalom. 2017. október 19-én.

A témája az lesz, hogyan tarthatod meg az erődet a sötétebb napokon is, és hogyan fordíthatod sikerre az életedet a szükséges területeken. Théta Healing módszerrel megismerkedve feltárjuk a mélyen rejlő hitrendszereket és elengedjük, ami már nem szolgál. Ez egy rendkívül gyors és hatékony technika

Továbbá, hogy az élvezeteknek még inkább hódoljunk, megismertetlek egy olyan terápiás esszenciával, ami segít a hiánygondolkodás elengedésében és segít rögzíteni a bőségtudatot a tudatalattidban! Imádnivaló páros!!:-) Nemcsak megismerheted ezt az olajat, de ki is próbálhatod! Alkalmazni fogjuk, még két társával együtt!

Ide kattintva tudsz jelentkezni!

Néhány érdekes info a vadnarancsról. Az ügyfeleim kedvence, mert nemcsak isteni illata van, de akár perceken belül működik is!

Fizikai hatásaiban a következőkben segítség:

 • Vírus, gomba és baktériumölő
 • Támogatja az egészséges emésztési folyamatokat
 • Segít a máj méregtelenítésében
 • Koleszterint csökkent
 • Fokozza a nyirokkeringést
 • Narancsbőr ellen kiváló segítség
 • Erősíti az immunrendszert, ahogy boldogítja a lelket
 • Kiváló stresszoldó, antidepresszáns tulajdonsága van

A lelket pedig a következőkre sarkallja:

Jóllétre és bőségtudatra sarkall! Segít felismerni, hogy a lehetőségek tárháza végtelen és a hiánygondolkodás elengedésével, megnyitja a tudatalattit az új lehetőségek felismerésére. Az erőteljes változások idején rendkívül erős támogató társ! Ez az olaj segít újra kapcsolódni a belső gyermekhez és a kihívásokat könnyedén és játékosan megoldani, valamit meglátni a játékosságban rejlő megoldásokat. Segít tudatára ébreszteni az egyént, hogy a bőség mindig jár neki!

Ezzel a csodás esszenciával is kapcsolatba kerülhetsz, ha belevágsz az életed új kiszínezésébe!

[contact-form-7 id=”921″]