Advent üzenete

adventPillanatok kérdése, és megérkezünk a karácsony szent ünnepébe. Az ünnepbe, ami Jézus születését jelenti. Jézus születése azonban nemcsak valakinek a születése, hanem időről időre, évről-évre a mi szívünkben is a megszületés idejét jelképezi. Megszületik bennünk egy új minőség, egy új lehetőség a teljesség felé.

 

 

Advent jelentése: eljövetel, megérkezés.

Így a karácsony előtti hetek nagyon érdekes, szívet melengető érzéseket hozhatnak el számodra és így egész családod számára, ha megengeded.Talán észrevetted, hogy mostanában több melegség érkezik a szívedbe, több elvonulásra, forró csokoládéra és finom karácsonyi sütikre vágysz. Egy egyszerű mézeskalácsra, vagy egy fahéjas teára. Így van ez rendjén! Még akkor is, ha szilárd elhatározást tettél, hogy lefogysz karácsony előtt pár kilót.

Tudod mit mondok én egészség coach-ként? Tedd most azt, amit a szíved diktál. Ugyanis ez a 4 hét a szív ideje. Az élet magában hordozza az egyensúly igényét. Azt az idényt, amikor elhúzódunk, számot vetünk és számot adunk. Arról, hogy mit tettünk, vagy nem tettünk az elmúlt évben. Éltünk e számunkra felajánlott kegyelemmel, a szeretet hangjával, a béke erejével, a türelem virágával? Te hogy vagy ezzel?

adventNézz magadba és légy nagyon szeretetteljes! Csak az igazságot lásd! Nyisd meg a szíved magad és a Teremtő felé, engedd meg, hogy az légy, aki valójában vagy. Most csak figyelj! Ne bántsd magad! Légy elfogadó, mint egy bölcs és szerető, mint egy jó anya! Hiszen a gyermeki éned ezt kívánja! Ha valahol elbuktál jegyezd meg, mert lehet még időd másként cselekedni!  Ezt kívánja Tőled advent első hete!

Mind a négy hét, mind a négy gyertya, mást kíván!

Négy hét alatt felkészülhetsz a születés kegyelmére, megteheted, amit eddig nem tettél. A vizsgák is eljönnek lassan, így itt az idő! Mind a 4 hét kísértésekkel kezdődik és vizsgákkal zárul, hogy tisztán léphessünk át a szeretet megszületésének teljes világába.

  • Első hét azt igényli tőled, hogy az  IGAZSÁG szentségét erősítsd meg magadban.
  • Második héten a MÉRTÉKLETESSÉG gyakorlását, megélését erősítsd. Erre mondom én azt, hogy mindent lehet, amivel nem bántod magad és másokat, de tudd a mértéket. Erre buzdít advent második hete. Angyalaink óvó-féltő szeme ilyenkor is rajtunk! Fogadd hát az áldást!
  • Harmadik hét a BÁTORSÁG ideje! Ne feledd! Az élet mindig hozhat olyan helyzeteket, amiben megmérettetsz! De ez csak próbatétel, hiszen akkor van legközelebb a hajnal, amikor legsötétebb az éjszaka! Ha nehéz helyzetbe kerülsz, csak add át a helyzetet az égieknek, és tudd, hogy óvva-védve vagy. De egyetlen dolog fontos! Ne félj szembenézni a helyzettel. Ne feledd! Nem Te vagy! Csak valami rajtad kívül. Ezt a védő angyalaid is jól tudják, így ha kéred, megoldják a nehézségeket!
  • Negyedik héten a BÖLCSESSÉG mérettetik meg. Az a tulajdonság, amit az idővel szerzel meg! A bölcsességhez csend kell. Csend, amiben meghallod a lelked, a Teremtőd hangját! Így minél többet vagy csendben, felkészülésben, annál hamarabb kapcsolódsz a Mindenség Teremtőjéhez és annál szebbé válik az adventi megérkezés!

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de az én családom ilyentájt, már kezdett feszülni az ünnepi előkészületektől és leginkább karácsonykor teljesedett ki. A karácsonyfa díszítése már erősen feszült pillanatokat okozott. Pedig tényleg másról  szól ez az ünnep. Ahogy elkezdtem a szívnyitásra koncentrálni, úgy nyugodott meg a családom. Úgy vették át az energiámat és lett egyre békésebb a karácsony. Mivel többen jelezték már, hogy szeretnének végre békés ünnepet, így december 18-án egy szívtérnyitó adventi workshopot tartok, ahol megmutatom, hogyan hangolhatod magad és általad a családodat ünnepi hangulatba. Ide kattintva olvashatsz róla részletesebben.

Karácsonyig pedig, szeretetteljes készülődést kívánok!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem