Mélyítsd el a tudásod az Ásás módszerében!

2018. november 10-11.

Budapest, Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület
Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Örülök, hogy megérkeztél hozzám és olvasod ezeket a sorokat, mert ez azt jelenti, hogy elérkeztél életed azon állomásához, amikor már tudatosan kezedbe vetted a sorsod formálását és a Theta Healing® techinkát választottad ennek kiteljesítésére

Ennek a tanfolyamnak az előfeltétele az Alap és Haladó Theta Healing® tanfolyamok elvégzése, és tudom, hogy már rájöttél, hogy miért. A technika alappillére, amit a problémák feltárásához használunk, az ásás módszere. Ez a módszer önmagában nem bonyolult, de való igaz, hogy gyakorlással egyre szélesebb körben tudod alkalmazni.  Az alap tanfolyamon megtanuljuk a technikát, de mivel sokrétű a munka, így ez a tanfolyam a finomságokról és azokról a „műhelytitkokról” szól, amire a tudásod elmélyítésével már igényed van.

Természetesen nincs titok, de van az a pillanat, amikor felismered, hogy az életedben való haladás, többlettudást igényel, mert esetleg elbizonytalanodtál, vagy mert olyan félelmek jöttek elő, amik bizonyos mintáid révén most tudtak megmutatkozni.

Megnyugtatlak! Ezzel mind így vagyunk! Haladunk az úton és tanulunk. Amikor úgy döntöttél, hogy mélyíted az önismereti tudásod és ezzel egy időben tágítod a perspektívádat, akkor úgy is határoztál, hogy kihozod magadból a legjobbat. Mindazt a tudást, ami már régóta benned rejlik.

Ezzel a tanfolyammal nem teszünk mást, csak életre hívjuk az emlékeidet. A sejtjeidből, az őseid már megtanult erényeit felszínre hozzuk nálad is! Igen! Ezzel megrövidítjük a tanulási szakaszt, mert felismerhetővé tesszük számodra a régi tudásod! Ez igazán jó móka és nagyon nagy magabiztosságot ad a saját életed újraformálásában és az ügyfeleiddel való konzultációk során is.

Képes Anita

Egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens,
az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere

Mit tanulunk meg az
Áss mélyebbre tanfolyamon?

 • Rögzítjük az energiatesztelés mikéntjét és finomítjuk az érzékeinket
 • Megtanuljuk, hogyan dolgozzunk többszörös személyiséggel rendelkező klienssel
 • Megbeszéljük, hogy mi a helyzet a „negációkkal” a Theta munka során
 • Megbeszéljük a gyorssegély hitmunka lényegét, és hogy mikor alkalmazzuk
 • Elsajátítjuk a „nem tudom” válaszok esetén a teendőket, amivel át lehet emelni a klienst a „tudom” nézőpontba
 • Megértjük a „nyereség” fogalmát és elsajátítjuk, hogyan térképezzük fel teljességében ahhoz, hogy a kliens ne teremtse vissza a régi mintát
 • Elmélyítjük a tudást és részletezzük a 8 féle ásásmódot
 • Megtanuljuk általuk, hogyan rövidíthető le az ásás menete úgy, hogy közben hatalmas erőforrások szabadulnak fel a teremtéshez, ugyanakkor nem megrövidítve az ásás munka hatékonyságát!
 • Kivesézzük a „nehézségeket” és rutinná tesszük az általuk megélt nyereségek felismerését
 • Megértjük a lélekrétegek működését és megtanuljuk a „sérült” részek „gyógyítását” és kiteljesítését annak érdekében, hogy elkerüljük a nem kívánt programok újrateremtését.
 • Felismerjük az árnyékos én feladatát és ráismerünk az általa megélt nyereségekre.
 • Készség szintre emeljük a kiegészítő technikák használatát és még sok minden mást

A fentiek azok, amiket mindenképpen elsajátítunk a tanfolyam során, de a mindenkori csoport összetétele, különleges extrákat ad hozzá a tanfolyamhoz.

Tudnod kell, hogy ez a harmadik olyan tanfolyam, ami az alapok letételéül szolgál a Theta Healing® konzulensi, majd instruktori tevékenységedhez, ha azt választod! Egy olyan különleges hármas ez: Alap, Haladó, Áss mélyebbre tanfolyamok, ami igazán megnyitják a lehetőségeidet a szakosodás felé vagy afelé, hogy ennek a területnek, és az életednek a mesterévé válj.

Mi a tanfolyamon való részvétel feltétel?

Alap és Haladó Theta Healing® képzettség!

Milyen bónuszokat kapsz ráadásként?

Facebook zárt csoport tagság

Ingyenes hozzáférést kapsz az Egyensúly akadémia zárt Facebook csoportjához, ahol aktívan segítek a csoport tagjaink és ahol segítő, támogató közösségben együtt örülhetünk egymás sikereinek.

31 napos online videós tanfolyam

Ingyenes hozzáférést adok a haladó tanfolyamra jelentkezőknek a 31 napos online videós tanfolyamomhoz.

Ti mondtátok a tanfolyam után

Mikor és hol?

2018. november 10-11.
Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület
Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Helyszín

Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület
Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Szombat: 9 - 16 óráig

Vasárnap: 9 - 15.30 óráig

Mennyibe kerül az
Áss mélyebbre tanfolyam?

Az önmagadba való befektetés: 110.000 Ft

Jelentkezés az oldal alján lévő űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik.
A jelentkezésed után küldöm az utalási adatokat és tudnivalókat.

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned a haladás, akkor várlak szeretettel.

A tanfolyamra ösztöndíj kérhető! Az ösztöndíjról további részletékért, érdeklődj e-mailben, a kepesanita@egyensulyakademia.com-on.

Igen! Szeretném elmélyíteni a tudásom az ásás technikában és jogosultságot szerezni, a további Theta Healing® Áss Mélyebbre Tanfolyamok elvégzésére!

Most jelentkezem!

Scroll to Top