CSAKRAHARMÓNIA THETÁBAN

MIK AZOK A CSAKRÁK?

!
A csakrák energetikai rendszerek

A csakrákon keresztül megjelenik az életenergia a fizikai testben. Mondhatjuk azt is, hogy az élet, maga az energia.

!
A csakrák is sérülhetnek

Ahhoz, hogy az élet különböző területein egészségben és sikeresen élj, a csakráidnak kiegyensúlyozottan kell működniük.

!
Tartsd egészségben a csakrákat

Blokkolt működés esetén, betegségek, kommunikációs, érzelmi- és súly problémák, kellemetlen élethelyzetek jelennek meg az életünkben.

AKI MÁR ÁTÉLTE

É

letem egyik legjobb döntése volt. 7 hét alatt nemcsak előléptettek a munkahelyemen, de a lelkem is felszabadult. Jókedvű és mosolygós vagyok, és várakozással nézek a jövőm elé. Amikor jelentkeztem a Csakraharmónia programra, az életem nagyon nehéz periódusában voltam.

Munkahelyi gondokkal szembesültem, egy fájdalmas párkapcsolati szakítás után, sok kedvem nem volt az élethez, mert úgy éreztem, akárhova fordulok is, csak a kudarc ér. Ekkor mentem el egy egészségnapra, ahol bemutatták Anitát és a Csakraharmónia programot! Úgy határoztam belevágok, mit veszíthetek?! 

Megértettem, hogy én vagyok a kiindulási pont. Ha én változom, akkor minden változik jó irányba körülöttem. Erős, kiegyensúlyozott lettem és hálás vagyok ezért a programért! Anita támogatása, tudása, szeretete nagyon jókor jött az életembe! Ha Te is elakadtál, vagy egészségi vagy lelki gondjaid vannak akkor szívből ajánlom Neked ezt a programot!

K. Veronika

0
123

boldog ügyfél

EGY KÜLÖNLEGES PROGRAMRA INVITÁLLAK TÉGED

CSAKRAHARMÓNIA THETÁBAN

Ez egy olyan esemény, ahol hozzád hasonló hölgyek között leszel, akik szintén szeretnének egy jobb, kiegyensúlyozottabb életet élni.

Nézd csak, mikor tud segíteni ez a sorozat:

Ha egy ponton

megrekedt az életed.

Ha erőtlennek,

céltalannak és magányosnak érzed magad.

Ha a környezeted

nem úgy bánik Veled, ahogyan szeretnéd.

Ha fizikailag

rossz közérzeted van, életviteli problémáid vannak.

Ha szeretnél

végre lefogyni de mindig a yo-yo csapdájába esel.

Ha nincs,

vagy szeretetlen a párkapcsolatod.

Ha úgy érzed,

gondod van a kommunikációval.

Ha a

nőiességed megélése gondot okoz.

Ha

menstruációs problémáid vannak.

Ha szeretnéd

végre elengedni magad és felszabadulni egy jó társaságban.

AZ ÉLET SIKERÉHEZ A KULCS BENNED VAN!

A

z instant megoldások, a sztárdiéták, a mások által megoldandó ügyek, (terápiák) csak ideig óráig képesek megoldani a problémádat és egy idő után ugyanott találod magad. Ugyanott, csak éppen elkeseredetten, kilátástalanul és elcsigázva!

Van azonban egy kiváló megoldás arra, hogy újraformáld az életed és közös erővel, TE az én támogatásommal, felszabadítsd magad az ismétlődő élethelyzetek alól, a túlsúlyos testből, a magányból, vagy a rossz kapcsolatokból, vagy a nőiséged megélését akadályozó helyzetekből!

JÓ TÁRSASÁG

JOBB ÉLET

KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLET

Itt az ideje, hogy változtass!

SZÜKSÉGEM VAN A VÁLTOZÁSRA

Igen, érdekel a CSAKRAHARMÓNIA program, változni szeretnék!

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ELJÖSSZ?

Leginkább a 7 csakra egészségével foglalkozunk, ami éppen elég a boldogsághoz:-) Szóval a csakrák “egészsége” is javítható, csakúgy mint a testünké. 7 csakrát különböztetünk meg, amiket harmonizálva, jelentős életminőség javulás érhető el. A csakrák szoros kapcsolatban állnak egymással, így egyet sem hagyhatunk ki a harmonizációból. Meglátod ez a workshop, gyorsan hozzásegít az életcéljaid eléréséhez!

tiszta-kommunikacio

Egy közös meditációs gyakorlatra (Theta Healing a neve), amivel az a célunk, hogy megtudd mi a kiteljesedésed útjában álló, nem támogató hitrendszered és együtt lecseréljük támogatókra! Elárulom, hogy ez a technika villámgyors működést hoz.

meditation-644859_640

Lehetőséget kapsz, hogy tőlem kérdezz az életmódváltásról, hogy hogyan tudsz elindulni azon az úton, ami egyensúlyba hoz, és boldoggá tesz nemcsak lelkileg, de fizikailag is.

ragyog no

Gyönyörű panorámára, hiszen a léleknek szüksége van a szépségre is!

Finom frissítő teákra

Támogató közösségre

A Theta Healing meditációs gyakorlatról röviden:

A Theta frekvencia egy különlegesen pihentető tudatállapot, amit például ébredés után tapasztalhatsz, amikor kinyílik a tudatalattid kapuja és hozzáférsz azokhoz az információkhoz, amelyekhez amúgy nem. Ebben az állapotban képes vagy felfedezni azokat a meggyőződéseket, amelyek eddig gátolták a sikeres életmódváltást, és a kiteljesedett életet:

Pl. ha kapcsolati problémád van, akkor feltárjuk a családhoz kapcsolódó hitrendszereidet és megkeressük az esetleges fogadalmaidat, mintáidat. Ezeket a hitrendszereket a Teremtő által meggyógyítjuk és teljesítetté tesszük a fogadalmakat, megnyitva az utat az új minta kiépítésének, aminek eredményeképpen megváltozik a problémás élethelyzeted!

Képes Anita

Ahogy korábban

írtam, ez egy kellemes, ellazult mégis éber tudatállapot, ami teljesen biztonságos.

Ekkor könnyen hozzáférsz a tudat alatt benned munkálkodó hitrendszerekhez, amelyeket itt tudatosan tudunk átalakítani.

A meditáció során ezt a technikát fogom megmutatni Neked.

Nemcsak lelki hitrendszer cserét végzünk, de fizikai gyakorlatokat is tanulunk, hogy minden szinten biztosítsuk az egyensúlyt!

Helga elvégezte a 7 alkalmat, és ezt az élménybeszámolót kaptuk tőle:

Azért jelentkeztem a programra, mert iszonyatosan fájdalmas menstruációim voltak. Annyira fájt, hogy olyankor fel sem tudtam kelni az ágyból, vagy csak nagyon begyógyszerezve mehettem dolgozni. Amikor Anitát megismertem, meséltem neki erről és ő mondta, hogy szerinte jót tenne nekem ez a program. Azt sem tudtam, hogy mik azok a csakrák (na jó, hallottam már róluk, de nem foglalkoztam velük), de amit mondott nagyon érdekesnek tűnt. Ráadásul nagyon szimpatikus volt, így adtam egy esélyt a dolognak, mert már minden hónapban rettegtem.

Már az első alkalom nagyon jó volt! Új dolgokat hallottam és más szemüvegen át láttam a testem-lelkem. Rájöttem, hogy a nőiességem jól elnyomtam magamban. A gyakorlatok során egyre jobban odafigyeltem a testemre és kíváncsian vártam az első menzeszt. Hm. Hát nem mondom, hogy fáklyás menet, de klasszisokkal jobb volt. Már gyógyszer nélkül tudtam dolgozni. Minden alkalommal lecseréltük a már nem támogató hitrendszereket és újakat töltöttünk be. Imádtam a meditációkat!

A program végén megbeszéltük Anitával, hogy milyen mozgásformát javasol és hogy miben változtassak a táplálkozásomon. Azóta még jobb a helyzet. Én nagyon sokat nyertem ezzel a programmal, mert megszabadultam a kínzó fájdalomtól, és a nőiességem is kinyílt! A párom is örül neki, mert sokkal vidámabb és szerinte (is) sokkal szexibb vagyok:-).

T. Helga

Miért érdemes eljönnöd?

Egy olyan módszert ismerhetsz meg, amellyel végre valódi sikert érhetsz el. Nem csak a program alatt, mert ez a módszer hosszú távra szól. Egy egész életre.

Bevált technikát tanulhatsz meg és alkalmazhatod később is. Használhatod a párkapcsolatodban, a családodban, a munkádban, a környezetedben.

Egy rendkívül kellemes, nyitott társaságot ismerhetsz meg, akik között akár új barátságokat is köthetsz (támogatókat, akikkel közös a célod és a kihívásaid is).

Garantálom, hogy a Theta Healing technikával képes vagy legyőzni a saját gyengeségeid, rossz szokásaid, amelyek eddig visszahúztak.

TÉGED VÁRLAK, HA

Nyitott vagy az újdonságokra.

Végre jól akarod érezni magad a bőrödben.

Hiszel magadban.

Szeretnél magadévá tenni egy új technikát.

Meguntad, hogy egy helyben toporog az életed.

Hajlandó vagy „önmagad legjobb verzióját” megismerni és szeretnél tenni érte.

Tudod élvezni az átalakulás csodáját.

NEM VALÓ NEKED, HA

Szkeptikus vagy, aki eleve úgy áll hozzá, hogy ez nekem nem sikerülhet.

Ha nem hiszel magadban, mert a saját életeden csak Te változtathatsz, a munka oroszlánrésze a Tiéd, én csak segíteni, útbaigazítani, támogatni tudlak benne.

Azoknak sem való, akik egyedül, a saját kárukon tanulva szeretnek haladni.

Aki arra vár, hogy mások cselekedjenek helyette

akiben nincs egy fikarcnyi bátorság sem…

Mivel kell készülnöd a programra?


Nyitottsággal, hiszen itt olyan technikákat, dolgokat fogok megmutatni, amelyek lehet, hogy újak lesznek Számodra (és annak is kell lennie, hiszen amit már próbáltál, de nem okozott pozitív változást, az továbbra sem fog.)

Abban hiszek, hogy az egyensúlyhoz a testi és lelki dolgokat egyaránt rendbe kell tenni.

Kényelmes, laza öltözetben gyere, hiszen ez egy barátságos, kellemes beszélgetős találkozó lesz, némi testmozgással.

(Az is jó, ha hozol magaddal váltóruhát -cicanadrág, póló-, mert kényelmesen át tudsz majd öltözni. Ne aggódj! Nem fogsz megizzadni)

Tedd meg az első lépést a BOLDOG, kiegyensúlyozott élet felé!

Gyere, tapasztald meg velünk!

A program helyszíne: Forrás Jóllét Stúdió XII. ker. Magyar Jakobinusok tere 7. VI. em. 11-es kapucsengő

A CSAKRAHARMÓNIA program időpontja:

hamarosan!

Az Önmagadba való befektetés:

A Csakraharmónia Thétában című workshop sorozat (7 alkalom) ára:

31. 600Ft

(a helyedet előreutalással tudod lefoglalni)

Ha barátnődet is elhozod!

Úgy mindketten 27.000 Ft-ért vehettek részt a 7 alkalmas,

különlegesen hatékony workshop sorozaton!

Jelentkezem a CSAKRAHARMÓNIA programra!

Név: *
Email: *
Megrendelő: 31.600 Ft/fő Páros kedvezménnyel: 27.000 Ft/fő *
Számlázási név: *
Számlázási cím: *