Egyéni Életvezetési Tanácsadás - Egyensúly Akadémia

Életvezetési Tanácsadás

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

AZ ÉLET SZÉP … ÉLD KÖNNYEDÉN!

Mindenkiben ott rejtőzik a lehetőség önmaga felfedezésére, vágyai, álmai megvalósítására. Engedd el az akadályokat és a problémákat…

Ehhez nyújt hatékony és komplex segítséget az egyéni életvezetési tanácsadás.
Legtöbbünk életében előfordult már, hogy valahogy kicsit, vagy nagyon  nem érzetük jól magunkat a bőrünkben.

Vagy azért, mert többet mutatott a mérleg, vagy azért, mert kevesebbet és akármibe is fogtál, eredményeid vagy csak rövidtávon működtek, vagy nem is sikerült elmozdulni a nullpontról.

De ez még messze nem minden! Nemcsak a külsőddel kerülhetsz diszkomfortba, de a belső lényed is háboroghat néha, elveszítve a harmóniát és egyensúlyt. Ilyen lehet az önbizalomhiány, a sikeres párkapcsolat, egyéb emberi kapcsolatok hiánya.

A DISZKOMFORT ÉRZET OKAI

kellemetlen

Ennek többféle oka lehet.

Egészen egyszerűen maga alá temet a hétköznapok stressze, nincs időd és energiád odafigyelni magadra (vagy nem is tudod igazán hogy kell azt, mert otthon nem is tanították meg) , ami bizony hosszútávon megbosszulja magát. Felborul a test-lélek-szellem egyensúlya és ez a kibillenés közérzetedre is rányomja a bélyegét.

Ha ilyet tapasztalsz, akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy átválts egy öntámogató életformára! Hiszen, ha megszereted önmagad, akkor a környezeteddel is megjavul a viszonyod és pozitív irányba fordulnak kapcsolataid!

Talán nem is gondolnád, hogy a test-lélek-szellem kibillenése, a napi stressz nyomása, nagyon komoly közérzet ingadozásokat, alacsony teljesítőképességet, hangulatváltozásokat, (komolyabb esetekben pánikrohamokat, depressziót, megromlott társas kapcsolatokat, túlsúlyt, szexuális problémákat) idézhet elő.

kényelmetlen

Ezeket a jeleket a szervezetedben fellépő hiányokra lehet visszavezetni.

Ez manapság nagyon gyakori probléma.

Kutatások igazolják, hogy a manager betegségek 90%-a a test-lélek-szellem egyensúlyának felborulásából fakad.

Az ok, hogy minden, mindennel összefügg.

Egy rosszul táplált test, nem képes a fokozott kihívások teljesítésére, mivel a megnövekedett stressz-szint fokozott tápanyag igénnyel bír.

Ez azt jelenti, hogy a test minden tartalékát felhasználja az életben maradáshoz, így az idegsejtek rövid idő alatt hiányállapotba kerülnek, amiért könnyedén bekerülhetsz az ún. negatív spirálba!

De nem kell kötelezően így lennie!

Nagyban hozzájárul a sikerhez, ha ismered a számaidat és önmagad!

szomorú

Mit is jelent ez?

Testedben vannak olyan paraméterek, amiket kívülről nem tudsz meghatározni, pedig kibillenésük nagyban befolyásolja közérzetedet, napi működésed, ezáltal az életminőséged.

Ilyen pl. a hidratáltsági szint, a zsigeri zsír, a biológiai életkor, a csont kálcium- és szárazanyag tartalma, izom és zsír aránya. Továbbá ilyenek az életed eddigi tapasztalatai során beépült hitrendszered.

Igaz, ha nagyon tudatos vagy és foglalkozol magaddal, akkor ezt felismerheted, de ez belülről sokszor nem lehet reálisan felismerni, így az életedben gyakran előfordulhatnak kellemetlen ismétlődések, amik rombolják az életminőséged!

Amint a számaidat megismered, akkor van igazán esélyed egy tudatos életmódváltásra, a hiányok gyors pótlására és az éhezés és a yo-yo effektus és a fogyókúrák kudarcainak elkerülésére.

A számok szépen megmutatják a lélek hiányállapotait is!

FIGYELJ A JELZÉSEKRE!

A tested tökéletes műszer.

Hűen szolgál Téged, ha odafigyelsz segélyjelzéseire.

Amint megérted a szervezetedben lejátszódó folyamatok összefüggéseit, átállsz egy támogató életmódra, úgy érzed magad egyre inkább kirobbanó formában, énképednek tökéletesen megfelelő alakkal, fizikai és szellemi teherbírással egyaránt.

Megnő a test igénye a mozgásra, átalakul táplálkozási igényszintje, ami hosszútávon támogat Téged, egy magasabb életminőség megélésében.

Egy megfelelően összeállított életmódváltó terv, a változás alappillére, hiszen ezáltal, elkerülheted a yo-yo effektust, a sikertelen diétákat és az ezzel járó rossz hangulatot.

Így elindul az emelkedés, az élet minden területén!

MIKOR SZÜKSÉGES AZ ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS?

Előfordulhat azonban az is, hogy nemcsak a test, de a lélek is támogatásra szorul.

Felismerhetsz életedbe újra vissza és visszatérő helyzeteket, eseményeket.

Ezek lehetnek rád bosszantó, rossz hatással, ami nem igazán emeli, sokkal inkább csökkenti energiaszintedet, ami a kívánt helyzet elérését hátráltatja.

Minél inkább akarod az elérendő célt, annál inkább a dolog hiányára fókuszálsz, és amíg ez van, addig hátráltatod az eredmény megvalósulását.

Ez az a pillanat, amikor makacs módon megáll a fogyás, és akármilyen cselt is vetsz be, nincs változás!

Ez az, amikor a tudatalatti blokkol! A tudatalattiban rejlő, minket már nem szolgáló hitrendszerek feloldására és lecserélésére szolgál a Théta Healing technika.

Természetesen ezeknek megvannak az okai a lélekben.

Érdemes ezekre az okokra rálátni, a blokkoló tényezőket feloldani és utat engedni az áramlásnak és a boldogság megélésének.

Életed minőségét nem annyira a DNS-ed, mint inkább az életviteled határozza meg!

Erről szól Falus András, genetikus, biológus cikke!

MI TÖRTÉNIK AZ ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁSON?

Felmérem

a tested aktuális állapotát! (testsúly, zsírszázalék, hidratáltság, nyugalmi anyagcsere, zsigeri zsír, biológiai életkor, csont kálcium- és szárazanyag tartalom, izomtömeg, aktuális antioxidáns szint)

Felmérem

életviteli szokásaidat, esetleges egészségi problémáidat, életbeli elakadásaidat

A célodhoz

mérten összeállítunk egy élettervet, ami nemcsak a fizikai testedre, hanem a test-lélek-szellem egyensúlyára helyezi a hangsúlyt, így nagyon gyorsan, a számodra legfontosabb dologban tudunk konkrét változást elérni!

Egyet azonban tudnod kell!

Ez egy folyamat! A változás lehet nagyon könnyű és gyors, ha követed a tervet! Amennyiben olyan attitűdöd van, hogy sokszor a kifogásokat keresed, meg kell néznünk, milyen életminta  rejlik a kifogások mögött! Ez plusz időt igényel, de foglalkoznunk kell vele, hogy hosszútávra szóló eredményt érhess el, és ha már nem igényled, elhagyhassuk ezt a kifogást kereső szokást! Nem engedem el a kezed, de Neked kell tenned Önmagadért!

Ezzel a komplex módszerrel gyors,

hatékony megoldást találunk közösen, egy könnyű életmódváltásra, a régi, rossz szokások átalakítására.

Minden találkozás alkalmával

megnézzük, mit valósítottál meg a kitűzött tervből és milyen eredményt hozott már az életedbe!

A módszer

az ügyfél és az egészség-coach közös munkája révén teljesedik ki. Mindenki a számára legjobb megoldást kapja!

Összegezve tehát!

A testösszetétel mérés eredményeit és az életviteli szokások kiértékelését összevetve, a számodra leginkább hasznos élettervet, ha szükséges táplálkozási programot állítok össze és nyomon követem az életmódváltásod.

Nemcsak táplálkozási programot kapsz, de gondot fordítok a stressz oldásra és a hiányok pótlására egyaránt.

Az egyéni életvezetési tanácsadás díja: 20.000 Ft 1-1.15 perc

TISZTA SZÍVBŐL AJÁNLOM NEKED, HA:

  • a tudatos életmódváltás mellett kötelezted el magad, mert jobb életminőséget akarsz végre
  • nem szívesen jársz csoportba
  • időbeosztásod miatt az egyéni foglalkozást preferálod
  • szereted, ha a figyelem csak Rád irányul egy foglalkozás során és egyénre szabott ötleteket kaphatsz
  • vagy egyszerűen ez variáció keltette fel a figyelmed
  • vagy meguntad az állandóan visszatérő, kellemetlen helyzeteket (pl.fejfájás, puffadás, alvászavar, stressz, emésztési problémák, túlsúly stb.)
  • ha olyan problémád van, amit alternatív oldalról is szeretnél megtámogatni (allergia, pajzsmirigy alul, vagy túlműködés, pánikbetegség, bélrendszeri allergiák)
  • leszámolnál végérvényesen a yo-yoval 🙂
  • nem akarsz éhezni, de karcsúsodni, izmosodni, formálódni szeretnél, mindezt kirobbanóan jó közérzettel
  • élvezni szeretnéd az életet, begyűjtve a környezeted bókjait!

A konzultáció nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Minden alkalommal az esetleges orvosi diagnózis kiegészítéseként dolgozunk, meghagyva az orvos által előírtakat!

„Gondozd jobban a tested, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!”

Jim Rohn