Én így színeztem újra

Ez a cikk kicsit személyes lesz, de azt hiszem, akár rólad is szólhatnak bizonyos részei. Akkor érdemes elolvasnod, ha szeretnél erőt meríteni abból, hogy én hogyan jutottam el a céltalanságból a Théta Healing instruktorképzőre, hogyan értem el, életem nagy álmát. Mert ez nem közhely. Pontosan értem a múltamból, hogy mit jelent a céltalanság érzése és támogatni tudlak, ha te is éreztél már ilyet, és most már azt is érzem, hogy milyen, amikor életem álmát élhetem.

Húsz évvel ezelőtt minden reggel időben keltem, hogy bemenjek arra a munka helyre ami életem legjobb munkahelye volt! Igaz, nem is volt több, hagyományos értelemben vett munkahelyem. Imádtam és a kollegáim is nagyon szerettek. Gyorsan lépkedtem előre, mert nagyon lelkes és lelkiismeretes voltam. Egy gond volt vele. Már 4 éve dolgoztam ott, és többször felmerült bennem, hogy ha megkérdezik azt a versenyszférában egyáltalán nem meglepő kérdést, hogy hogyan látom magam 5 év múlva, akkor mit fogok mondani? Ugyanis egyáltalán nem láttam magam sehogy. Még két hónap múlva sem, nemhogy 5 év múlva… 🙂 Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de ez néha elég fogós kérdés tud lenni.

Hát ezt az élet gyorsan megoldotta. Pár hónap múlva gyermeket vártam.

Ez volt az egyik feladat, amiben láthattam magam de aztán jött egy számomra nagyobb kihívás. Méghozzá egy haláleset kapcsán teljesen megkérdőjeleződött az addigi élet. Hirtelen a halál testközelbe került és kinyílt a tér, ami akkor nagyon bizonytalannak érződött. Ezer és ezer kérdésem lett, amire kerestem a választ.  Igen. Az élet vagy az isteni küldetésem –ha így jobban tetszik- itt vette kezdetét. Azért, hogy megértsem a láthatatlan folyamatokat, tanulni kezdtem. Ahogy kezdtek az információk körvonalazódni, úgy alakult ki az új helyem a világomban. Sok-sok fájdalmas nap volt ebben, de mégis a létezés új értelmet nyert. Egyre több ember jött az életembe, akiknek segíteni tudtam a tapasztalataim, és megszerzett tudásom által. Kivirultam és öröm volt látni, ahogy az életük egyre inkább szárba szökik.

Teltek az évek és kezdtem érezni, hogy megint megállt a folyamat. Tudod, az az érzés, amikor tudod, hogy most megint valami új következik. Egyik este, lefekvéskor mondtam a páromnak, hogy tanulni akarok megint. De valami olyat, amiről papírom is van. 🙂 Mondtam neki, hogy van ez a Théta Healing és azt akarom megtanulni. Ennek volt már vagy 4,5 éve. Mondta, hogy ok majd elaludtunk. Másnap mondtam a barátnőmnek a tervem, mikor közölte, hogy a barátnője két nap múlva indítja az alap tanfolyamot. Na, képzelheted… Örültem is, de azért gondoltam, hogy jólvan, még agyalok egy kicsit.

Még alig élveztem ki az agyalási periódust. Még meg sem vitattam magammal, hogy akarom e, vagy sem. 🙂 Aztán felhívott a barátnőm barátnője és mondta, hogy hallotta, hogy akarok menni a tanfolyamra. Na! Képzelheted! Ott álltam és mondtam, hogy izé, meg hogy még program van a hétvégére, meg ilyenek. Erre mondta, hogy ok, ahogy gondolom, bár ha ez így bejött az életembe, akkor csodálkozna, ha nem lennék ott. Mondanom sem kell, hogy ahogy beszélt a telefonon, folyamatosan rázott a hideg. Éreztem, hogy a hétvégi családi programomnak lőttek, de egyáltalán nem bántam.  Mert komoly hívás volt a Teremtőtől. És persze! Ott voltam a tanfolyamon a hétvégén.

Alap, haladó és követték a többiek. Teremtés és bőség, áss mélyebbre, ritmus. Hihetetlenül imádtam – imádom. Közben pedig az életem csupa móka és kacagás volt. Egy deka viharfelhő sem volt az életem egén… Hát persze hogy ez nem igaz. Gyülekeztek. Mégpedig szép számmal. Ugyanis elindultam a változás útján. A régi minták már nem állták meg a helyüket, és sürgettek, hogy változtassak. Egyébként akkor is tették volna, ha nem indulok a Théta irányába, csak annyi lett volna a különbség, hogy nem lett volna eszközöm arra, hogy gyógyítsam és felülírjam a régi folyamatokat.

Mert, ha eljött az idő, akkor a változás megtörténik. Vagy így, vagy úgy. Ha van hozzá eszközöd, akkor megvan a módja annak, hogy könnyedebben vedd a változást és ne fájdalmas tapasztalatokon keresztül teljesítsd ki az életed.

Eltelt pár év, amikor konzulensként tevékenykedtem és egyre jobban élveztem. Láttam, hogy egyre jobban vagyunk ezzel a Teremtővel és egészen egymásra találtunk. 🙂 Főleg, hogy a saját teremtő részemről beszélek. De azért volt az az állapot, amikor nekem is nagyon össze kellett szedni magam, mert a változások erőteljesen megérintettek. Ebben sok önmunka volt és sok tanulás is. Mígnem egyik nap megéreztem, hogy itt az ideje egy nagyobb lépést tenni és elvégezni az Intuitív Anatómia névre hallgató 120 órás tanfolyamot. Tudtam róla, hogy ez bizony kimozdítja amit ki kell, így hát egy egész évet halogattam. Nem voltam kész a változásra! Majd egy év után belevágtam. Nagyon meghatározó élmény volt, meghatározó emberekkel. Fantasztikus tudásanyag. Ez újra gyökereiben változtatott az életemen.

Kinyíltak olyan kapuk, amik addig zárva voltak és olyan életminőséget tapasztaltam meg, mint azelőtt soha. A tanfolyam után egyre több ügyfelem állt sorba nálam és én imádtam –imádom- látni, ahogy változtatnak az életükön. Minden nap hozzájárultam mások életéhez és mások is az enyémhez. Új barátságok születtek, az élet új értelmet nyert. Élveztem, ahogy minden nap újat tudok adni az ügyfeleimnek. Közben olyan egyéb módszereket is megismertem, amik igen csak felszabadítóak és még több ember jóllétéhez tudok hozzájárulás lenni általuk. Megismertem a bőséget több aspektusból is

Közben pedig ment az idő. Megszületett bennem az elhatározás, hogy ha már ilyen jóban vagyok a Mindenség Teremtőjével, akkor elvégzek néhány Théta instruktori modult is. Ennek érdekében minden nap vagy önmunkáztam, vagy másokon dolgoztam. Legtöbbször is-is. Sokszor nagyon fárasztó volt, mert még zajlottak a folyamatok és úgy éreztem, hogy egyik feladat jön a másik után. Mint egy beavatás. De aztán egyszer csak elmúlt a fáradtság és feltöltötte a helyét a lendület.

Holnap elutazom. 16 nap Athénban. 4 instruktori modul elvégzése. Megvallom, hogy volt egy pillanat az elmúlt héten, amikor átfutott a fejemen, hogy mi lenne, ha nem mennék. És tudod mi? Ahogy kicsit ránéztem a helyzetre rájöttem, hogy már régen benne vagyok a folyamatban. Nincs is más út, csak az előre. Így hát boldogan megyek. Azért is boldogan, hogy segíthessek azokban az időkben akár neked is, hogy megvalósíthasd azt az álmot, amit elképzeltél. Vagy ha új jártál, mint én, hogy még nem látod, akkor segítsek abban, hogy megtisztítsuk azt az utat, amin az életed új irányt vesz.

Nagyon izgalmas utazás ez hidd el, és amire szert teszel általa, az semmihez sem fogható. Tudom, hogy sokszor állíthat kihívások elé az élet, de ez mind azért van, mert megérett az idő arra, hogy más minőséget élj! Ne félj változtatni. Tudom azt is, hogy félelem sok mindent gátol az életben, így érdemes szembenézni vele. Amíg nem teszed, addig rabságban tart és az áldozata vagy. De amint szembe nézel vele rájössz, hogy a félelmek bizonyos minták hatására alakultak ki és pillanatok alatt meggyógyíthatók. Te vagy a döntéshozó az életedben. A felelős teremtő. Aki eldöntheti, hogy még évekig áll ugyanabban a langyos vagy fájdalmas helyzetben, vagy felülírja a félelmeit és kiterjeszti a szárnyait. Amikor az utóbbit választod, egyszerűen melléd rendeződnek azok a lélektársak, akik támogatni fognak az utadon.

Ha készen állsz saját magad újra színezésére, akkor kattints ide, ismerd meg Színezd újra pogramsorozatomat, és jelentkezz!