Gazdagságod az önbecsülés mutatója

Éppen a gép előtt azon gondolkodtam, hogyan is kezdjek neki ennek a bejegyzésnek, amikor egyszercsak felugrott egy ablak a viberemen. A következő üzenet állt benne:

„Szia, Móni vagyok fodrász.  Múlt héten jártam Nálad thétán. Szuper hétvégém volt. Tiszta, tele energiával. Nagyon köszönöm Neked!!!”

Ebben az esetben is, egy nagyon mélyen ülő témán dolgoztunk, ami már 30 éve sok-sok fájdalmat hozott az ügyfelem életébe. Teljesen más témával készült hozzám, de mire megérkezett, lett elég bátorsága, előhozakodni a számára legnehezebb üggyel. Másfél óra sem telt el, és ennek eredménye, gyökeres változás lett! Az önbizalmon és az önbecsülésen is dolgoztunk, mert alapvető egy egészséget, bőséget és szerelmet megélni kívánó élethez.

De miért is írom ezt most le? Mert nagyon sokszor hallom, hogy nem véletlen ez, meg az. Meg, hogy az sem volt véletlen, hogy találkoztam ezzel, vagy elmentem ide vagy oda. Biztos te is éreztél már így, vagy fordult meg a fejedben ez a gondolat. És egy-egy ilyen helyzetben, van bátorságod továbblépni és a véletlent tudatosságra fordítani?

Ez az élet, amiben most élünk, bizonyos élethosszig tart. Ebben az élethosszban van mindenféle. Öröm, harag, boldogság, magány, düh, félelem, nagyrabecsülés,  siker stb. Nagyon sok mindent képesek vagyunk megélni. Az életünk arra való, hogy élvezzük. Bármennyire is furcsa, de ez leginkább az elsődleges feladata. Nehogy azt hidd, hogy én így gondoltam mindig is. Dehogy. Mikor nagyon mélyponton voltam (mert akadt ilyen is), akkor egyáltalán nem gondoltam ezt élvezetesnek, sőt!

Aztán a más nézőpontok megengedése, megélése felnyitotta a szemem. Az élet van. Lehet benne szenvedni és olyan szituációkat teremteni saját magamnak, amiben a szenvedést profi szintre lehet fejleszteni. Vagy! Van másik opció is! Lehet élvezni is az életet! És tudod mit? Nincs nagy különbség abban, mennyi energiába kerül az egyik, vagy a másik. Mert a szenvedést is „megtanultad” valamikor és az élvezetet és örömet is meg lehet tanulni pont annyi idő alatt.

Már megint miket hordok itt össze, ugye? 🙂

Tudod, már biztos sokszor olvastad tőlem, hogy minták alapján éljük az életünket. Méghozzá a tudatalattink befolyásolják a nagy részüket. Ha a családban valakinek volt olyan mintája, hogy az élet mindig ver, vagy jó után biztos rossz jön, vagy nekünk sosem lehet jó… stb., akkor szinte biztos, hogy te is találkozol ilyen gondolatokkal és történésekkel a saját életedben. Ha már kidolgoztad, akkor boldogság!!:-)

Tizenötödik éve foglalkozom emberekkel. A testükkel, a lelkükkel. Nagyon sokféle esetet láttam már, de egyet elmondhatok. Azok az emberek, akik sikeresen újraformálták az életüket, rendelkeztek közös tulajdonságokkal. Ez pedig a bátorság és állhatatosság erényének birtoklása! Akik eljönnek hozzám, mindenképpen szeretnének változtatni. Csak van, aki igazán szeretne és hajlandó tenni is érte, de úgy igazán. Nem biztos, hogy látja a következő lépést, de az nem is az ő dolga. Az én segítségem arra van, hogy közösen találjunk rá arra az útra, ami kiteljesedést ad az egyén életébe.

Szinte minden alkalommal és esetben, megjelenik a bőség. Valamilyen formában, de megjelenik. Legyen ez akár pénz, párkapcsolat, karrier, egészség. A bőség minden területhez hozzákapcsolódik. Mert kevés a szeretet a párkapcsolatban, vagy hiányzik teljesen, vagy nincs elég pénz kifizetni a számlákat vagy éppen egy új ruhára, vagy méltatlanul kevés a fizetés….

 

A lényeg!

A bőség egy energia. Épp úgy, mint amit vele azonosítunk. Itt azt értem, hogy bőség lehet anyagiakban, egészségben, boldogságban stb. Ugye, amikor valamelyik területen nagyon szalad a szekér, akkor nem nagyon beszélünk róla. Amint megáll az áramlás, tehát nem folyik be annyi pénz, történik egy törés a párkapcsolatban, vagy hosszabb ideig nincs, azonnal áthelyezzük a fókuszt arra, -arról kezdünk beszélni- hogy nincs elég pénz, hogy régen milyen jól ment, most meg nincs elég…

Ez a kommunikáció megváltoztatja a bőséggel való kapcsolódásunkat és átkerül a fókusz a “nincs”-re. Ekkor beszélünk arról, hogy a hiány teréből próbálunk bőség változást elérni. De amikor az energiaszint a béka feneke alatt van, akkor nem bírunk hegyeket mozgatni. Mindjárt látni is fogod, hogy miért. Erre alapozták a szegény embert az ág is húzza mondást. Pedig csak arról van szó, hogy a hiány tere helyett, a bőség szemléletet kellene választani.

Az Univerzumban minden energia. Mindennek megvan a maga rezonanciája és bizony egyes rezonanciák a hozzá hasonló minőségű rezonanciákat fogják vonzani. Mire gondolok itt? Mivel azt mondtuk, hogy minden energia, így te magad is az vagy. Emlékezz csak vissza! Biztos mondtál már ilyet. „Ma valahogy kevés az energiám”, vagy van olyan nap, hogy „kirobbanó energiám van”. És nézd csak meg! Ahogy érzed magad, a környezeted is úgy viszonyul. Ha mosolyogsz, mosolyognak, ha szomorú vagy, akkor a szomorúbb dolgokra leszel figyelmes és a végén még jól be is bizonyítod magadnak, hogy milyen rossz a világ. Ilyenkor azonban fókuszt kell váltani. Előhívni magunkból az értékeinket.

Az elengedhetetlen erények

Aki jól van a bőrében, az rendelkezik két nagyon fontos erénnyel. Ez pedig nem más, mint az önbizalom és önbecsülés erénye. Valljuk meg mindkettő elég magas rezgés.

Gondold csak el, hogy amikor biztos vagy a dolgodban, magadban, akkor még a testtartásod is megváltozik. Ugyanígy az ellenkezője is igaz. Viszont a magas önbecsülés képes magához vonzani a bőséget, minden szinten. Honnan tudhatod, -ha egyébként nem lennél tudatában- hogy mennyire vagy igazán birtokában az önbecsülésnek?

Onnan, hogy ami a belső rezonanciád, az fog megjelenni a környezetedben is! Vagyis a világodban. Ha azt tapasztalod, hogy az emberek támogatóak veled, és bőségesen áramlik hozzád minden amire csak gondolsz, akkor minden ok. Hiszen akkor belső rezonanciád azonosságot mutat a külvilággal. Ha azonban azt tapasztalod a külvilágban, hogy küszködés van, hogy elutasításokat élsz meg, hogy a bőség elég határozottan elkerül, vagy a párkapcsolatod nem az, amire vágysz, akkor bizony a belső világod jelzi, hogy elérkezett a változás ideje. És itt van az a pont, amikor rá kell látnod, hogy az élet bizony élvezetes! Hiszen a belső rendszered jelzi, hogy változtatni kell. Ugyanúgy, mint az autóban a benzinmutató. Az is jelzi, hogy újra töltés kell.

Nagyon következetes az élet. Minden segítség megérkezik, amint eléggé bátor vagy, hogy lépéseket tegyél. De Neked kell menni az úton. Az, hogy önszántadból és ezért szabadon teszel, vagy az élet kényszerít rá, megfosztva a szabadságtól –akár egy betegséggel-, az már tényleg nem annyira mókás. Ezért mondom azt, hogy te vagy az első teremtő. Te döntöd el, hogy mit akarsz az életedtől, és hogy a boldogságot választod e. Elárulom neked, hogy eszméletlen jó érzés, amikor meglátod az összefüggéseket az eddigi történések és az új életed között. Ha még hezitáltál eddig, akkor most ide kattintva, részese lehetsz a csoportos változásnak!

Támogatás a sikeres élet záloga

Mindenkinek szüksége van arra, hogy támogassák, mentorálják. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy a támogatás/mentorálás,  nagy kiteljesedés katalizátor. Ha nem éled meg a támogatást akármelyik, számodra fontos életterületen, akkor több dolognak érdemes utána nézni. Egyáltalán képes vagy e elfogadni a támogatást. Miket gondolsz róla? Ki mondta, hogy ha elfogadod a támogatást, akkor az a gyengeség jele?  Számos kérdést tudnék ide feltenni, de tény, hogy a támogatás megtapasztalása nagyban elősegíti az önbecsülést.

Ha nem találod magadban, akkor kérj támogatást kívülről! Azon gondolkodtam az esti sétámon, hogy mennyire evidens, hogy személyi edzőhöz járunk, aki a testünket karbantartja. De miért ne járhatnánk olyan edzőhöz, aki a lelkünket és szellemünket is edzi és segít új nézőpontok alapján megélni az életet. A sikeres emberek egyik ismérve, hogy felismerik a támogatás szükségességét és mernek élni vele. Ha te is szeretnél más utat járni, akkor mást kell tenni, mint amit eddig tettél. Nyisd meg a csatornákat és keress támogatókat.

Ne feledd!

A bőség az örömhöz csatlakozik. Az öröm pedig akkor tud megjelenni, ha a tudatalatti rezonanciád egységben van a külvilágoddal. Vagyis azt éled, amire vágytál. Ha ez nincs így, akkor finom hangolj!

Tudnod kell! Senkinél nem érdemelsz kevesebbet! Sőt! Mindent érdemelsz! Ha azonban gyerekkorodban azt hitted el, hogy pl. szerénynek kell lenni és nem szabad túl sokat kérni, akkor gyakori összefeszülések lehetnek a lelkedben és a külvilágban. Én pl. nagyon is sokat hallottam gyerekkoromban, hogy nincs pénz erre vagy arra, vagy hogy a nőnek mindig háttérbe kell helyezni magát a családdal szemben. Szerinted mennyit dolgoztam rajta?:-) Haha. Kicsikét….:-)

Régebben sokszor volt bennem félelem a pénz hiánya miatt. Emlékszem pl. hogy a cipő vásárlás micsoda feladat volt nekem. Hogy jó minőségű legyen, és ne legyen drága. Volt is, hogy kinéztem egy darabot. Nem volt a legolcsóbb, és nem volt egyáltalán drága. De az akkori szemléletemhez nagyon drága volt.

Mármint arra, hogy magamra költsek. Na, a Teremtő ilyen esetekben mindig megmutatta magát, amikor az önbecsülésem megcsúszott. Ha nem vettem meg, amire a szívem vágyott, akkor jött egy-egy extra számla, vagy téli gumi kellett defekt miatt – mindjárt kettő, ugye?- és a csizma ára oda ment, ami kényszer volt, és nem öröm. Úgyhogy ott megtanultam, hogy én jövök elsőre magamnak, mert ez alapvető fontosságú az önbecsülésemhez.

Ha veled is történik ilyesmi, akkor ne csüggedj! Ha már fontolgatod, hogy változtatni szeretnél az életeden, akkor kattints ide és jelentkezz bátran egyéni konzultációra, ahol feltárjuk, hol akadt el a bőségáramlás az életedben és beindítjuk újra a rendszert. Fantasztikus új  élettel leszel  gazdagabb!  Kattints ide a bővebb információért.

A világ éppen számodra nyílik, rajtad áll, hogy mennyit fedezel fel belőle! Ha önmagad mellett döntesz, fantasztikus utazásban lesz részed, ezt megígérhetem!