gondolat ereje

Lelki gondok nyomasztanak

Úgy érzed, hogy nem vagy ura az érzelmeidnek? Folyamatosan lelki problémák nyomasztanak?

 • szomorúság, lelki gondKönnyen elcsüggedsz?
 • Gyakran feladod a dolgokat?
 • Sokszor érzed, hogy nem vagy ura az életednek?
 • Folyamatosan nyomasztanak az érzéseid, gondolataid?
 • Többször találod magad ismétlődő élethelyzetekben, csak mások a szereplők? Eleged van már belőle??

 

Akkor itt az ideje tenned ellene!

Nem szabad hagynod, hogy a belső kétségeid, vagy a környezeted depresszióba taszítson! Ez nem tesz jót sem a közérzetednek, sem az egészségednek!

Amikor egy magába fordult, elkeseredett hölggyel beszélek, akkor gyakran érzem azt, hogy ez egy védőburok, ami igazából nem is véd, hanem rombol.

Ahhoz, hogy egyenesbe jöjjenek a dolgok, újra lesz szivárvány az égen, és ismét megtanuld élvezni az élet apró örömeit egy fontos utat kell bejárnod.

egyensúlyMegtanulni a test-lélek-szellem egységét megteremteni, visszaállítani. A lelki problémák nagyon sokszor vezethetőek vissza valamilyen drámai változásra:

 • egy szeretett személy elvesztése
 • egy hirtelen testsúlyváltozás
 • egy nem várt környezetváltozás (pl. hirtelen munkahelyváltás, vagy költözés)

Ilyenkor nem találod a helyed, nem érzed magát biztonságban és elkezdesz begubózni, ami sajnos csak fokozza a magárahagyottság érzését, és tovább rontja a helyzetet.

Egy negatív spirálba ránt, és egyszerűen húz egyre lejjebb.

Ennek a folyamatnak kell véget vetned.

„Na jó, de HOGYAN???”

Teljesen jogos a kérdésed! Nagyon egyszerű azt mondani, hogy „engedd el, nézd a jó oldalát!”

… de azért ezt szerintem mind a ketten jól tudjuk, hogy nem így működik. Legfeljebb elfojtasz magadban valamit így, ami tovább feszíti a negatív spirált.

Az elengedésnek azonban vannak olyan technikái, amikor ténylegesen meg tudod változtatni a negatív hatást, és átfordítani pozitívvá.

„Tavaly januárban váltottam munkahelyet, és a két tanfolyamod alatt kétszer léptettek elő, ami szerintem szintén rekord teljesítmény kapcsolatok nélkül, saját erőből és pláne a közigazgatásban.győztes nő

Úgy érzem teljesen kivirultam, megszűnt az állandó fáradékonyságom, már kávét sem iszom, csak nagyon elvétve, tele vagyok életenergiával. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, higgadtabban tudom kezelni még a problémás embereket is (ez a kisugárzásom szedálja őket is J), nagyobb türelemmel vagyok mindenki iránt.” Linda

 

 

Az elmúlt 15 évben, amióta egészség coachként tevékenykedek már közel 300 hölgynek segítettem megtalálni az egyensúlyát, amikor a test-lélek és szellem egységben dolgozik, erősítik egymást, azaz:

 • jól érzik magukat a bőrükben,
 • kikerülnek a negatív spirálból,
 • sikeressé válik az életük (megtalálják a szerelmet, megkapja a várva várt munkahelyi előmenetelt)

Sőt, még az is előfordult ez idő alatt, hogy egy hölgy, aki már majdnem lemondott a saját gyermek áldásáról mégis sikeresen teherbe esett, pedig előtte éveken át próbálkozva, lombik programmal sem sikerült. Azóta Móni babócája már gyönyörű rohangáló nagyfiú! Móni azóta boldog anyuka, amiről azelőtt már álmodni sem mert!

Ugye Te is inkább így szeretnéd érezni magad??

Hogyan csináljuk?

A legfontosabb, hogy a Te szövetséged kell hozzá. A változást akarnod kell és tenni kell érte. A lelki problémákat fel kell tudni ismerni és megtanulni átalakítani őket támogató gondolatokká.

dnaEhhez egy különleges meditációs technikát a Theta Healinget hívjuk segítségül. Ez egy olyan tudatállapot, amit például álmodás közben élsz át: azaz részben tudatodnál vagy, de belelátsz a tudatalattidba, az ott rejtőző gondolatokba (amelyek eddig mindig visszartántottak), és tudatosan át tudjuk fordítani támogató elgondolásokká.

Mindezt úgy tesszük, hogy közben a tested és a szellemed is ápoljuk!

 

Az Egyensúlyakadémia növendékei:

 • nem elfojtó vagy stressz levezető technikákat tanulnak
 • nem unalmas mozgássorokat ismételgetnek
 • nem kétes eredetű varázsporokat szednek

Hanem:

 • feltárják azokat a tudatalatti gátlásokat, érzéseket, amelyek eddig visszahúzták Őket a negatív spirálba
 • megtanulják szeretni magukat (tudom, ez olyannak tűnik, hogy hogyan is kell azt,…), harmóniát és egységet teremtve, hogy a belül élő sikeres és csinos nő el tudjon bújni és végre érvényesülhessen
 • megtanulják, hogyan kell jó szokásokat kialakítani, amivel nem csupán az életkedvük tér vissza, hanem le is tudnak fogyni, sőt meg is tudják tartani az elért tökéletes alakot, ezzel is támogatva a lélek erősödését
 • értékes tudást kapnak: táplálkozásról, sportról, lélektanról, és arról, hogy hogyan tudják a saját testüket- lelküket- szellemüket egyensúlyba hozni
 • egy összetartó, segítő közösséget alkotnak, hiszen együtt mindig könnyebb!

Szeretnél többet tudni a módszerről?

titkokTöbbféle úton is el lehet indulni a sikeres változás felé. Az Egyensúly Akadémián lehetőséged van egyéni konzultációval, vagy csoportos foglalkozások keretében is belevághatsz az életed megváltoztatásába!

 

Az alábbi űrlapon az adataid megadásával kérj egy díjmentes visszahívást, és megbeszéljük, hogy milyen úton lenne érdemes elindulnod!

[contact-form-7 id=”983″ title=”Visszahívás kérés”]

Albert Einstein egyszer azt mondta, hogy:
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Ugye Te nem akarod újra és újra ugyan azt tenni a lelkeddel, és várni, hogy a tested és a szellemed mást fog tenni, mint előtte?

Kérj egy visszahívást és indulj el egy új úton: ahol egységet alkot a tested, a lelked és a szellemed!

siker, jól lét