Nemzetközi okleveles képzést adó Theta Healing® alaptanfolyam
pihentető luxusban Szarvason a Körös partján a **** Liget Wellnessben
2018. május 15-17-ig (3 nap)

„…mert megérdemled,hogy önmagadra is fordíts legalább annyi időt, mint amennyit másokra szánsz…”

Ha az élet forgataga időnként elragad és érezted már azt, hogy jó lenne könnyen újratervezni abban az optimális tempóban, ami számodra megfelel, akkor ez a 3 nap, maga a paradicsom számodra!

Nemcsak lazulhatsz, feltöltődhetsz, hanem megtanulhatod azt az egyik leghatékonyabb technikát, amivel minden életterületen fantasztikus változást érhetsz el. Ami nagyon érdekelhet, hogy a változások akár pillanatok alatt létrejönnek, szenvedés és drámák nélkül.

Maga a „tanulás” rendkívül szórakoztatóan, luxus környezetben, barátságos légkörben zajlik, hogy minden érzékednek adjunk finom kényeztetést. Az alábbi videóban máris bővebb benyomásaid lehetnek a kényeztető környezetről.

Mi mindent kapsz még a Theta Healing® technika elsajátítása mellé?

 • 3 napra  szállást, és teljes ellátást a festői szépségű 4*- os  szarvasi Liget Wellness és Konferenciahotelban .A méltán népszerű wellness szálló közvetlen vízparton található,  2 hektár nyugalom és az éltető természetben..
 • teljes ellátásban  napi 3x-i étkezést, ( reggelit,ebédet,vacsorát),  s ezen felül a foglalkozások szüneteiben kiegészítő étkezésként frissítőket,gyümölcsöket  biztosítunk.
 • Fitnesz- szakedző  által tartott személyre szabott rekreációs és formába hozó gyakorlatsorokat,  (életkornak és  fittségi állapotnak megfelelően), melyek elősegítik a test – szellem s lélek harmóniáját. 
 • a 4*- os hotel wellness szolgáltatásainak korlátlan használatát:
  • kültéri- és beltéri medencék,
  • gyógyhatású termálfürdők,
  • szaunák,
  • gőzfürdők,
  • jakuzzik.

Plusz egy ajándékunk:

 • Terápiás esszenciákkal történő teljes testmasszázst adunk ajándékba minden résztvevő számára.

NEMZETKÖZI, OKLEVELES KÉPZÉST ADÓ THETA HEALING® ALAPTANFOLYAM

Mi az a ThetaHealing®? S miért hasznos az nekem?

A ThetaHealing® technika egy relaxációs módszer, ami azonnali, látható és érezhető változásokat, gyógyulásokat hozhat létre minden ember életében. Ma az egyik legerősebb technika, a testi-lelki-szellemi jóllét megszerzésére.

Milyen területeken lehet a segítségedre a ThetaHealing® technika alkalmazása?

 1. egészség: már akár egyszeri alkalmazás után, tapasztalhatod a szervezetedre gyakorolt jótékony hatását.
 2. jóllét: eddig rejtett egyéni képességeid felfedezése, tehetséged kibontakoztatása, életutad megtalálása/ vagy új életcélok kialakítása
 3. párkapcsolat: az ideális, a hozzád leginkább illő partner/lélektárs behívása az életedbe, vagy a már meglévő párkapcsolatod szeretetteljes,- játszma-mentes megélésének lehetősége
 4. társas kapcsolataid: családi- baráti-munkahelyi kapcsolataid , s az élethez való viszonyod: nyertes-nyertes pozícióban történő megélése…
 5. anyagi biztonság:bőségtudat” kialakítása, a számodra legnagyobb gazdagság behívása az életedbe, szabadság megélése –  nemcsak anyagiakra vonatkoztatva
 6. önbizalom-fejlesztés: önmagad megismerése, értékének helyén való kezelése, önbecsülésed elmélyítése, önbizalom kialakítása, és annak tartós fenntartása…

A  Theta Healing® technikával könnyedén, erőfeszítés nélkül, játszva, vidáman képessé válsz a fent említett területeken a sorsod irányítójává válni.

 

Kinek ajánlott elsajátítani a ThetaHealing® technikát?

 • Minden ember számára – nemtől, kortól függetlenül.
 • Aki szeretne boldogan, békében élni önmagával és az élettel.
 • Aki szeretne egészségesen élni, testi-lelki-szellemi síkon egyaránt, anélkül, hogy kiszolgáltatottá válna bárki számára.
 • Aki legalább egyszer már átélte az életében, hogy szeretne önmagának/ vagy másnak segíteni –gyerek, szülő, partnerkapcsolat, barátság területén és tehetetlen volt.
 • Aki szeretné az életében felmerülő kihívásokat könnyedén, drámák nélkül megoldani.
 • Akinek nehézséget okoz a gyerek-szülő  kapcsolat könnyed, szeretetteljes megélése.
 • Aki találkozott már egyszer életében konfliktussal,- amit másképp oldott volna meg.
 • Akinek voltak már tanulási nehézségei..s szívesen felszámolná azokat..
 • Aki boldogabbnak, sikeresebbnek, önbizalommal teltebbnek szeretné megélni a mindennapjait..

 

Mi kell hozzá?

Te magad!

 

Mire jogosít a ThetaHealing® technika elsajátítása?

A ThetaHealing® alaptanfolyam elvégzése után, nemzetközileg elismert oklevelet kapsz. Ez után a tanfolyam után- alapfokú ThetaHealing® konzulenssé válsz, aki használhatja a módszert saját életének jobbá tételében, és segítői praxisában egyaránt. Lehetséges egyéni konzultációkat tartanod a ThetaHealing® technika használatával, betartva a tanfolyamon tanultakat. Továbbá megkapod még a Theta Healing kezdőknek szóló könyvet és a hivatalos munkafüzetet is.

A változás a szándékkal kezdődik. Ez a hétvége egy csodálatos új állomás lehet az életedben, ha úgy érzed belefáradtál a monotóniába. Ez az a hétvége, ami után az élet nem lesz ugyanaz, mint előtte! Billentsd át a kapcsolót és sajátítsd el velünk ezt a nagyszerű életreformer technikát, miközben átadod magad az áramlásnak.

A 3 napos program ára: 180.000 Ft

Korai jelentkezőknek: 150.000 Ft

120.000 Ft tanfolyami ár, 30.000 Ft  **** Liget wellness

A korai jelentkezés határideje: 2018. május 7.

Ha pedig úgy érzed, hogy részt vennél a theta energiamezőben, vagy magaddal hoznád a családod, akik nem jönnek a tanfolyamra, akkor számukra a 3 nap, (2 éjszaka)  teljes ellátással, 50.000 forint. Hogy pedig még fokozzuk a kedélyeket, a szállodai rész Szép kártyával is fizethető.

 

 

 

Igen! Itt az ideje, egy kis kényeztető fejlődésnek!

Jelentkezem:

Jelentkezési űrlap

Email*
Név*
Irányítószám*
Város*
Utca, házszám*
Telefonszám*
Megjegyzés