Színezd Újra workshop aktuális témája: Csúcsformában az életem

Önbizalom-TURBÓ II.
Ragadd magadhoz a boldogságot!

2019. július 6. (szombat) 18.30-20.30 óra

Csak ONLINE nézhető!

nap
óra
perc
másodperc
Ez a workshop befejeződött, de jön a következő. Részletek hamarosan...

Éld meg az önbizalomtól duzzadó erőt a mindennapjaidban és élvezd az új énedet az életed különböző területein! Ragadd magadhoz a boldogságot! Ne érd be kevesebbel!

A boldogság mindenkinek mást jelent. Neked is mást, és nekem is! Mégis, vannak azok közös pontok, amikre minden ember zsigeri érzésből vágyik. Szeretni és szeretve lenni! Bőségben, jól élni! Ezek az elemi igényeink! Ugyan mégis ezek a legelemibb igények, nagyon sokan magányosan bújnak ágyba éjjel, vagy sóvárognak egy luxus utazás, egy értékesebb ruha, vagy ékszer után. Hogy miért?
Mert nem illik nagy dolgokra vágyni? Olyanra, ami akár luxusszámba megy?

Te hogy vagy ezzel?

Érezted már azt, hogy az estéidet pótcselekvések, vagy unalmas, magányos pillanatok teszik ki?
Hogy este lefekvéskor szívesen odabújnál egy szerető társhoz, de vagy nincs ilyen, vagy egy olyan fal van köztetek, ami nem teszi lehetővé mindezt és ettől boldogtalannak érzed magad?
Esetleg úgy érzed, hogy az mérgezi meg a kapcsolatot, hogy nincs elég pénz az utazásokra, az életörömet adó vacsikra, közös programokra, pedig igencsak keményen dolgoztok érte?

Hidd el, megértelek!
Van azonban egy jó hírem!
Ha szeretnél felhagyni ezzel az élettel és IGENIS a BOLDOGSÁGOT választani, akkor itt az idő! Változtasd meg az életedet július 6-án, ahogy sokan mások megtették már!

Mondd csak! Hány éve járod már az önismeret útját?

Hány tanfolyamon, képzésen, szemináriumon vettél már részt és még mindig úgy érzed, hogy nem mozdul az életed?

Ez önmagában is hatalmas nyomás, hát még akkor, ha a mindennapokban küzdened kell a pénzért, azért, hogy nyugodtan fekhess le este és hogy nyugodtan tervezd a nyaralást, méghozzá egy számodra igencsak felemelő helyen! Mert lehet, néha érezheted, hogy az élet igazságtalan, pedig te teszel magadért! Mégis időről időre szürkének érzed az életed? Az élvezetek, a méltóság hiányától szenvedsz. Mert a méltósághoz hozzátartozik egy élvezetes szeretkezés, egy finom vacsora egy gyönyörű helyen, egy új ruha, amiben igenis királynőnek, vagy királynak érzed magad! Ezek csökkentik az önbizalmat, az önbecsülést és a másodosztályú élet érzetét keltik!

De ennek itt most vége! Mert folytatjuk az önbizalomturbót, amivel akár egy nap alatt megfordíthatod a sorsod! Tudod miért mondom? Mert másoknak már sikerült!! Te is méltó vagy rá! Nem kell veszteségeket átélned! Vagy megélned a hiányt ahhoz, hogy aztán élvezd a bőséget!

Ragadd magadhoz a boldogságot!

Gyere és csatlakozz hozzánk július 6-án és tapasztald meg az önbizalomtól ragyogó önmagad! Merj NAGYOT IS álmodni!!!
Az ÚJHOLD és a TÍZMILLIÓSZOROS nap támogat ebben!

Kérdések és válaszok

Szakértő segítségével egy biztonságos, szeretetteli térben megtapasztalod az új önmagad:

 • aki reggel jókedvűen, erőtől duzzadóan ugrik ki az ágyból
 • aki örömmel fogadja a feléje áradó elismeréseket, bókokat
 • akinek keresik a társaságát
 • aki érzi, hogy fontos, hogy elismerik, hogy szerethető és akihez igenis hűséges a társa
 • aki a munkahelyén is egyenrangú partner és megbecsülik a munkáját
 • aki után megfordulnak az utcán és ez jóérzéssel tölt el
 • aki képes nyugodtan élni a párkapcsolatban, mert érzi, hogy biztonságban van
 • aki érzi, hogy fontos anélkül is, hogy fel kell áldoznia önmagát másokért
 • akit anélkül is szeretnek, hogy eladná másokért az összes erejét
 • aki mer nagyot is álmodni
 • aki nem fél kimondani és megtapasztalni a szíve vágyát
 • aki igazán vágyik belül a kirobbanó egészségre, gazdagságra, luxusra és örömmel fogadja be
 • aki büszke arra, amit elért, és ezt a büszkeséget a környezete örömmel tükrözi vissza
 • aki elhiszi végre, hogy jár neki az öröm, üröm nélkül is!
Ne halogasd tovább a boldogságod megélését! Gyerünk, vedd kézbe az életedet és mutasd meg a világnak, hogy készen állsz a megbecsüléssel teli életre!

Éld meg az erődet, az eddigiektől felemelőbb módon! Szeress bele az életedbe! Ragadd magadhoz a boldogságot!

A workshop jelenlegi témája a boldogság igényének elfogadása, majd behívása és megtapasztalása! Mert TE is méltó vagy, limitáció nélkül, a luxusra, a jóllétre és hidd el! Ezek alapvető igények, amikre te  magad is hivatott vagy!

Viszont az állandó vívódás, csalódás érzet, a magány és a szegénység, elveszik az erődet és méltatlanná tesznek!

Ezek a helyzetek nemcsak a történéseidre, de az egészségedre is kihatással lehetnek, hiszen a folyamatos félelmek, kétségek, kételyek, meggyengítik a tüdőt,a  veséket, a szívet és az emésztő- és hormonrendszert is!

 • A workshop alatt feltárjuk azokat a mintákat, amik miatt a kishitűséged kialakult, amik miatt többször érezted már magad méltatlan helyzetben.
 • Felszabadítunk a régi programok alól és segítek abban, hogy megszilárdítsd az önbizalmad!
 • Elmondom a módját, hogyan tudod könnyedén érvényesíteni az új, önbizalommal teli önmagad a hétköznapjaidban!
 • Megtanítom neked a ragyogó élet alapjait, amit könnyedén fogsz tudni alkalmazni és ezt a környezeted azonnal vissza is tükrözi!
 • Megtanítom neked, hogy milyen érzés, szégyenkezés nélkül megvágyni és megteremteni az eddig luxusszámba menő dolgokat! Legyen az új ruha, autó,bőrt bizsergető szerelem, vagy lágyan ringatózó hullámokon való hajókázás, közben finom pezsgő iszogatása!
 • Vagy befogadva a boldogságot, férjez menni, családot alapítani és közben harmóniában lenni!
 • Közben, megismerheted az életmegváltoztató, erőteljes átalakító hatással bíró Theta Healing technikáját!
 • Az este alatt új nézőpontokat mutatok az életedhez, és önmagadhoz való viszonyodhoz!
 •  Olvass tovább és tudd meg, hogyan fogod érezni magad a workshop után!

Mindenképpen. Ha arra gondolsz, hogy működni fog-e az oldás úgy, hogy nem személyesen vagy jelen?

Igen, működik!

Nem kell fizikailag egy helyben lennünk, hogy az energiák, információk eljussanak hozzád. A felismeréseid, a megértéseid otthon is megszületnek és velünk együtt a workshop ideje alatt a térben dolgozva még erőteljesebben tudod elengedni őket.

Ráadásul egy workshop felér 4 egyéni konzultációval, ami darabonként 20.000 forint, így 9900 ft-ért, 80.000 forint értéket kapsz egy este alatt! Főként, ha aktívan részt veszel, hiszen úgy biztosan választ kapsz a személyes kérdésekre is!

De nemcsak ez a nyereséged! A legutóbbi workshop résztvevői már egy hét után arról számoltak be, hogy luxus autót, ideális munkahelyet, csodálatos szerelmet és új karriert teremtettek! Szóval mindezt nem tudom egyéni konzultációk árához mérni, mert ez felbecsülhetetlen!

Mivel a csoporterő működik, így azonos térben lévőknek, hasonló problémái vannak, így a többiek kérdéseiből is rengeteget tanulsz!

2019-es év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! MOST pedig új utakat nyitunk 2019-re!! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghez vinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések!

Ez az este a magasabb megértésen át szabadít ki a régi energiák alól. Azok alól a működési mechanizmusok alól, amikor alulról, a korlátok leválasztó terén keresztül  tettél erőfeszítéseket a változásra.

MOST megváltozik a tudat! Ha választod, felszabadítjuk a korlátozó ellenállásaidat,  a beszűkítő félelmeket, azokat a motívumokat, amikor azt hitted el, hogy neked “nem lehet”, így az érdemtelenséget.

Kitágítjuk a tudatosságunk határait, szabad utat engedve a szíved vágyának!

Gyere bátran és válogass a bőség asztaláról, az ellenállás, szűkösség, és az érdemtelenség érzését, hátrahagyva!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, így tavasz kezdetén, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, az önbecsülésed akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Ha érezted már, hogy helyzetek, emberek, áldozata vagy, akkor ez a TE estéd! Most végre új utat engedhetsz a benned lakozó VEZETŐ minőségnek! Hogy az életedbe megmutatkozzon végre az a bőség, szeretet, szerelem, öröm ami már régóta rád vár!!!

Mikor ÉS HOL LESZ? Mennyibe Kerül?

2019. július 6-án, 18.30-20.30 óra
ONLINE ÉLŐBEN A FACEBOOK-on az "Önbizalomturbó II. Ragadd magadhoz a boldogságot" zárt csoportban
Részvétel díja: 9.990 Ft
Fizetés: Előreutalással!
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Facebook-on és szeretnél részt venni a workshopon, akkor keress rám és jelölj ismerősnek (Képes Anita)
és hozzáadlak a zárt csoporthoz.

Vegyél részt otthonról:

Online ÉLŐ közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthonról vagy ahonnan szeretnéd nézheted. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre és jegyet vásárol. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online élő közvetítés!

Jelentkezés workshopra

Kérlek nyomd meg az alábbi zöld gombot és add a belépőjegyet az űrlaphoz, majd töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és menj végig a rendelési folyamaton. Fizethetsz átutalással vagy gyorsan és kényelmesen bankkártyával. (Jelenleg csak az átutalási mód választható!) Utalás esetén a hozzáférést az összeg beérkezése után küldjük.

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

Színezd Újra workshop belépőjegy 9.990 Ft

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Végösszeg Ft
 • Fizetés banki átutalással. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés azonosítóját vagy az e-mail címed. A hozzáférés az összeg beérkezését követően válik elérhetővé.

Személyes adataid a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A megrendelés gombra kattintással elfogadod a személyes adataid kezeléséről szóló Adatkezelési tájékoztató-t és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. Pipáld be az alábbi két csekboxot a megrendelés elküldéséhez!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom!)

 • itt az idő a változásra ha:
 • többször érzed magad lehangoltnak és azt veszed észre, hogy mindenki helyett neked kell helyt állni
 • úgy érzed, hogy sokat tettél már az asztalra, akár szakmailag, akár párkapcsolatilag, mégsem érzed, hogy megbecsülnek
 • eleged van a megalázó helyzetekből
 • szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂
 • a gyomrod állandóan görcsbe rándul, ha ki kell állnod önmagadért
 • a magányos esték helyett, a szerelmes összebújást kívánod megélni
 • inkább igent mondasz a nemek helyett és közben belül forrongsz és ez elveszi az erőd
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie
Scroll to Top