Ez a program havi egy alkalommal kerül megrendezésre, Újhold napján! Miért pont ekkor? Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Színezd újra workshop

2018. július 12.

18-20 óra

Budapest, Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület
Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Képes Anita

Egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens,
az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere

Érd el azt, amit igazán szeretnél! A Theta Healing technika bemutatásával, használatával megismertetlek egy olyan módszerrel, ami nagyon gyorsan és szenvedések nélkül segít neked abban, hogy ráláss azokra az akadályozó tényezőkre, amik hátráltattak eddig a célodhoz vezető úton.

Ezen az estén alkalmad lesz megismerni azokat a csodálatos esszenciákat, amik segíteni fognak, hogy a folyamataidon kellemesen haladhass végig, és támogassanak abban, hogy megszilárdítsd az új hitrendszereidet! Ez azt jelenti, hogy ne csússz vissza a régi mintáidba! Természetesen ezért Neked kell tenni, de ezen az estén elindítjuk a folyamatot!

Hogyan zajlik ez az este?

Megismerheted a Theta Healing technikát!

Nem csak olvashatsz róla, hanem magad is megtapasztalhatod, érezheted azt az energiamezőt, amiben az igazán gyors teremtés zajlik.

Ez a technika pillanatok alatt segítségedre lesz abban, hogy kibillenj a nehéz helyzetedből és máris más nézőpontokat kapj és új frekvenciára hangolódj általa.

Körbejárjuk az adott hónap témáját! (Lásd lentebb!)

Feltérképezzük a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket.

Megtapasztalhatod azoknak az aroma esszenciáknak a fantasztikus hatását, amit a hónap hírleveleiben bemutattam Neked!

 

Ezt nem hagyom ki!

Mit kapsz általa?

Egy magasabb rálátást az életedre, számodra értelmezhető módon! Belemegyünk a saját problémádba, hogy megértsd, miért ismételsz folyamatosan pedig nem is akarsz. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik maguk is felelősséget akarnak vállalni az életükért. Finom illatokkal támogatjuk a folyamatot, amit minden formában ki is próbálhatsz! Ihatod, kenheted, inhalálhatod… Ezek az esszenciák terápiás olajok, és pillanatok alatt fejtik ki hatásukat. Mennyei illatok, amik segítenek a változás könnyedségét megtapasztalni. Ebből most személyesen a Te kezedbe is cseppentek. Ilyen esszenciákat használnak már a legdrágább magánklinikákon is, hogy gyorsítsák a lélek gyógyulását és ezáltal, a testi folyamatokat. Ezen a területen is igazi luxus élményben lesz részed.


A másik különleges élmény, hogy bemutatom a Theta Healing szupergyors működési menetét egy gyors demó ásásban.
Ez egy embert érint a csoportból, pont azt a személyt, akinek aznap a legnagyobb szüksége lesz segítségre. Így a 20.000 Ft-os konzultációt, most ajándékba kapja. Az este után új energiákkal feltöltődve, más szemlélettel, képessé válsz, hogy a kitűzött céljaidat végigvidd a megvalósítás útján! Magas rezgéssel kezdheted a következő napot!

A hónap aktuális témája

Miről is fog szólni konkrétan ez az alkalom?

Az életem mint lehetőség, a női minőségekben!

Keltsd életre a varázslatos női energiáidat!

2018-as év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója lesz a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy az év elején szembenézz önmagaddal. Tudd, hogy mit szeretnél elérni az év folyamán és milyen tetteket vagy képes véghezvinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések! Ezt a technikát annyira frissen sajátítottam el, hogy ez lesz az első alkalom, amikor megosztom ezt nyilvánosan, a Színezd újra programon. Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

Nőként az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet? Melyik női szerepemen esett csorba? Feleség, anya, szerető, istennő, barát, testvér, varázslónő? Ezeket most feltérképezzük és meggyógyítjuk! Nincs már helye az elnyomott női minőségnek, ha úgy érzed, hogy végre eljött a szexi és mégis gyengéd, de határozott nő ideje!

Tudd, hogy részt vehetsz a workshop-on személyesen vagy online is!
A jelentkezési űrlapon választhatod ki melyik verzión veszel részt.

Ezt a technikát annyira frissen sajátítottam el, hogy ez lesz az első alkalom, amikor megosztom ezt nyilvánosan, a Színezd újra programon. Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

A szeretet rezgése a szív teréből árad szét, de néha képesek vagyunk ezt a teret kicsire zsugorítani és olyankor szinte nem is tudjuk érezni azt a sok csodát aminek megélésére hivatottak vagyunk. Katalizálunk megbocsátás esszenciával, bepörgetjük azokat az energiákat, amik kimozdítanak az áldozat szerepből, segítenek elengedni a sok-sok neheztelést és felemelnek az egységtudatba!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom, ha érdekes a téma!)

 • itt az idő a változásra
 • ha többször érzed magad lehangoltnak
 • ha elakadtak az életed folyamatai és szeretnéd elgördíteni az akadályokat
 • ha cselekvő vagy az életedben és Te akarod megadni a boldogságod felé
 • ha szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂 –
 • ha szereted a finom illatokat és az esszenciák varázslatosan test- és lélekemelő hatását
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie

Ha az első csoportba tartozol, akkor biztosíthatlak, hogy a találkozásunk után, sokkal felszabadultabban térsz majd haza! Jól fogunk szórakozni, ezt megígérhetem! Ez az út olyan, ahol szembenézve magaddal, egy magasabb rálátásból újraszínezheted az életed, megélve annak minden pillanatát olyannak amilyen! Megtanítom Neked, hogyan maradj egyensúlyba akkor is, ha éppen összejönnek a dolgok.

Mikor és hol?

2018. július 12. 18.00 óra
Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület Magyar Jakobinusok tere 7. VI. emelet 11-es kapucsengő

Helyszín

Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Ára

A két órás program díja: 5.990 Ft

Jelentkezés az űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik. A jelentkezés után küldöm az utalási adatokat. A fizetéssel a helyszínen már nem akarok időt elvesztegetni.

Vegyél részt otthonról!

Online élő közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthon is vagy ahonnan szeretnéd – is nézheted, ha nem tudnál személyesen eljönni. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online résztvevőként postán kapod az esszenciát!

Így a személyes jelenlét kivételével ugyanazt az élményt online résztvevőként is megkapod.

Ezek az esszenciák terápiás olajok, és pillanatok alatt fejtik ki hatásukat. Mennyei illatok, amik segítenek a változás könnyedségét megtapasztalni. Az illóolajat most online részvevőként Te is megkapod postán, hogy ugyanazt a hatást elérd, amit mi itt a Workshopon a személyesen jelenlévőkkel. Ilyen esszenciákat használnak már a legdrágább magánklinikákon is, hogy gyorsítsák a lélek gyógyulását és ezáltal, a testi folyamatokat. Ezen a területen is igazi luxus élményben lesz részed, akár személyesen akár online veszel részt a workshopon.

Vegyél részt élőben!

Ne maradj le csak azért, mert nem jó az időpont vagy mert messze laksz!

Ez a program havi egy alkalommal kerül megrendezésre, Újhold napján! Miért pont ekkor? Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Jelentkezz most!

Scroll to Top