Ez a program havi egy alkalommal kerül megrendezésre, Újhold napján! Miért pont ekkor? Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Színezd újra workshop

2018. május 10.

18-20 óra

Budapest, Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület
Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Képes Anita

Egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens,
az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere

Érd el azt, amit igazán szeretnél! A Theta Healing technika bemutatásával, használatával megismertetlek egy olyan módszerrel, ami nagyon gyorsan és szenvedések nélkül segít neked abban, hogy ráláss azokra az akadályozó tényezőkre, amik hátráltattak eddig a célodhoz vezető úton.

Érd el azt, amit igazán szeretnél! A Theta Healing technika bemutatásával, használatával megismertetlek egy olyan módszerrel, ami nagyon gyorsan és szenvedések nélkül segít neked abban, hogy ráláss azokra az akadályozó tényezőkre, amik hátráltattak eddig a célodhoz vezető úton. Ezen az estén alkalmad lesz megismerni azokat a csodálatos esszenciákat, amik segíteni fognak, hogy a folyamataidon kellemesen haladhass végig, és támogassanak abban, hogy megszilárdítsd az új hitrendszereidet! Ez azt jelenti, hogy ne csússz vissza a régi mintáidba! Természetesen ezért Neked kell tenni, de ezen az estén elindítjuk a folyamatot!

Hogyan zajlik ez az este?

 • Megismerheted a Theta Healing technikát!

  Nem csak olvashatsz róla, hanem magad is megtapasztalhatod, érezheted azt az energiamezőt, amiben az igazán gyors teremtés zajlik.

  Ez a technika pillanatok alatt segítségedre lesz abban, hogy kibillenj a nehéz helyzetedből és máris más nézőpontokat kapj és új frekvenciára hangolódj általa.

  Körbejárjuk az adott hónap témáját! (Lásd lentebb!)

  Feltérképezzük a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket.

  Megtapasztalhatod azoknak az aroma esszenciáknak a fantasztikus hatását, amit a hónap hírleveleiben bemutattam Neked!

  Elkészítjük a havi tervedet és a hosszabb távra mutatókat is és manifesztáljuk, megteremtjük, útjára bocsátjuk!

Ezt nem hagyom ki!

Mit kapsz általa?

  • Egy magasabb rálátást az életedre, számodra értelmezhető módon! Belemegyünk a saját problémádba, hogy megértsd, miért ismételsz folyamatosan pedig nem is akarsz.
  • Olyan emberekkel találkozhatsz, akik maguk is felelősséget akarnak vállalni az életükért.

  • Finom illatokkal támogatjuk a folyamatot,
   amit minden formában ki is próbálhatsz! Ihatod, kenheted, inhalálhatod…

  • Ezek az esszenciák terápiás olajok,
   és pillanatok alatt fejtik ki hatásukat. Mennyei illatok, amik segítenek a változás könnyedségét megtapasztalni. Ebből most személyesen a Te kezedbe is cseppentek. Ilyen esszenciákat használnak már a legdrágább magánklinikákon is, hogy gyorsítsák a lélek gyógyulását és ezáltal, a testi folyamatokat. Ezen a területen is igazi luxus élményben lesz részed.


   A másik különleges élmény, hogy bemutatom a Theta Healing szupergyors működési menetét egy gyors demó ásásban.
   Ez egy embert érint a csoportból, pont azt a személyt, akinek aznap a legnagyobb szüksége lesz segítségre. Így a 20.000 Ft-os konzultációt, most ajándékba kapja.

  • Az este után új energiákkal feltöltődve, más szemlélettel, képessé válsz, hogy a kitűzött céljaidat végigvidd a megvalósítás útján! Magas rezgéssel kezdheted a következő napot!

A hónap aktuális témája

Miről is fog szólni konkrétan ez az alkalom?

Sejttanítás a nevetés programjára avagy, kacagj újra!

ÚJRA TUDOK ÖRÜLNI!

2018-as év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója lesz a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy az év elején szembenézz önmagaddal. Tudd, hogy mit szeretnél elérni az év folyamán és milyen tetteket vagy képes véghezvinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések! Ezt a technikát annyira frissen sajátítottam el, hogy ez lesz az első alkalom, amikor megosztom ezt nyilvánosan, a Színezd újra programon. Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

Az egyik legjobb dolog az életben maga az élet! Ennek minden történésével. Ugyanakkor lehetnek olyan időszakok, amikor bizonyos események hatására, a nevetőizmaink kicsit meggyengülnek. Ha ez sokáig fennáll, akkor nemcsak “elsorvadnak”, de a testünk receptorai is megtanulják a fásultságot és programként azt rögzítik a sejtekbe. Ezzel csak annyi a bibi, hogy leállítjuk magát az élet lüktetését és a bőség beáramlását. Legyen ez akár szerelem, egészség, kiteljesedés, karrier, kapcsolatok. Egy időben én ezt vettem észre magamon. Ezért úgy döntöttem, hogy változtatok ezen és megtanítottam a testem sejtjeinek, és új receptorokat kértem hozzá, hogy új minőségben tudjon örülni és egészséges lenni. Mivel itt a tavasz, így ennél semmi sem jobb alkalom erre!

Mondd csak?! Te mikor nevettél igazán utoljára? Tudod úgy, hogy még a könnyed is kicsordult? Amikor rázkódsz a nevetéstől. Tudtad, hogy közben gyógyulnak a sejtjeid, mert közben rengeteg boldogsághormon szabadul fel? Tudtad, hogy ezáltal hatalmasat emelkedik a rezgésed és megnyílik a teremtő tér!

Ezen az alkalmon elengedjük a befásult mintákat és felturbózzuk az örömöt. Mi több, meg is tanítom, hogyan gyógyítsd magad általa.

Természetesen használunk hozzá frenetikus vad narancs esszenciát!!! Ez a jókedv olaja, ami már magában is örömre gerjeszt és segít előhívni a kacagást a sejtekből. Antidepresszáns hatása révén igazi gondűző, segít a bőségtudat kiépítésében! A sejtjeidbe hatol!:-)

Tudd, hogy részt vehetsz a workshop-on személyesen vagy online is!
A jelentkezési űrlapon választhatod ki melyik verzión veszel részt.

Ezt a technikát annyira frissen sajátítottam el, hogy ez lesz az első alkalom, amikor megosztom ezt nyilvánosan, a Színezd újra programon. Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

A szeretet rezgése a szív teréből árad szét, de néha képesek vagyunk ezt a teret kicsire zsugorítani és olyankor szinte nem is tudjuk érezni azt a sok csodát aminek megélésére hivatottak vagyunk. Katalizálunk megbocsátás esszenciával, bepörgetjük azokat az energiákat, amik kimozdítanak az áldozat szerepből, segítenek elengedni a sok-sok neheztelést és felemelnek az egységtudatba!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom, ha érdekes a téma!)

 • itt az idő a változásra
 • ha többször érzed magad lehangoltnak
 • ha elakadtak az életed folyamatai és szeretnéd elgördíteni az akadályokat
 • ha cselekvő vagy az életedben és Te akarod megadni a boldogságod felé
 • ha szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂 –
 • ha szereted a finom illatokat és az esszenciák varázslatosan test- és lélekemelő hatását
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie

Ha az első csoportba tartozol, akkor biztosíthatlak, hogy a találkozásunk után, sokkal felszabadultabban térsz majd haza! Jól fogunk szórakozni, ezt megígérhetem! Ez az út olyan, ahol szembenézve magaddal, egy magasabb rálátásból újraszínezheted az életed, megélve annak minden pillanatát olyannak amilyen! Megtanítom Neked, hogyan maradj egyensúlyba akkor is, ha éppen összejönnek a dolgok.

Mikor és hol?

2018. május 10. 18.00 óra
Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület Magyar Jakobinusok tere 7. VI. emelet 11-es kapucsengő

Helyszín

Forrás Jóllét Stúdió XII. kerület Magyar Jakobinusok tere 7.
VI. emelet 11-es kapucsengő

Ára

A két órás program díja: 5.990 Ft

Jelentkezés az űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik. A jelentkezés után küldöm az utalási adatokat. A fizetéssel a helyszínen már nem akarok időt elvesztegetni.

Vegyél részt otthonról!

Online élő közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthon is vagy ahonnan szeretnéd - is nézheted, ha nem tudnál személyesen eljönni. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online résztvevőként postán kapod az esszenciát!

Így a személyes jelenlét kivételével ugyanazt az élményt online résztvevőként is megkapod.

Ezek az esszenciák terápiás olajok, és pillanatok alatt fejtik ki hatásukat. Mennyei illatok, amik segítenek a változás könnyedségét megtapasztalni. Az illóolajat most online részvevőként Te is megkapod postán, hogy ugyanazt a hatást elérd, amit mi itt a Workshopon a személyesen jelenlévőkkel. Ilyen esszenciákat használnak már a legdrágább magánklinikákon is, hogy gyorsítsák a lélek gyógyulását és ezáltal, a testi folyamatokat. Ezen a területen is igazi luxus élményben lesz részed, akár személyesen akár online veszel részt a workshopon.

Vegyél részt élőben!

Ne maradj le csak azért, mert nem jó az időpont vagy mert messze laksz!

Ez a program havi egy alkalommal kerül megrendezésre, Újhold napján! Miért pont ekkor? Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Jelentkezz most!