Telihold és Tízmilliószoros nap

teliholdTelihold és Tízmilliószoros nap legjobb megélési módja!

Gyönyörű hétvégét Nektek! Kedveseim! Ma telihold és tízmilliószoros nap van! Húha! Ez elég érdekes kombináció:-)
Pont ezért tartom a legjobbnak!

A teliholdról sokan, sokfélét tartanak

Kinek-kinek mi a hitrendszere. Azt azonban statisztikák is igazolják, hogy ezidőtájt megnő a születések száma, hogy az emberek csökkent figyelemmel bírnak, így a kórházakban is megnő a forgalom. Ez utóbbi elkerülhető, kicsit nagyobb figyelemmel.

Most jelen esetben én a születésre helyezném a hangsúlyt. A születés az élet legcsodálatosabb dolga. Nemcsak az élőlényeké, hanem az érzelmek, a gondolatok megszületéséé is. Így ezek az időszakok kiválóan alkalmasak a teremtésre és a már nem kívánt dolgok hátrahagyására. Mivel a telihold hatásait sokan megérzik, így hangulatingadozást, esetleges feszültségeket érezhetnek. Ez is előfordul, de csak egy állapot!

agyMivel ma ezt a hatalmas energiát még a 10 milliószoros nap is megspékeli, így abban szeretnék segíteni, hogyan tedd ezt a napot, a legüdvösebbé magad számára.

Az emberi agyban naponta 80.000 gondolat fordul meg. Ez nem kevés. Attól függően, milyen hitrendszerek szerint élünk, mutatkozik meg a gondolataink minősége.Szóval az örömet okozó gondolatokkal az a teendő, hogy minél tovább időzzünk velük és adjunk nekik nagyobb figyelmet. Hiszen ez magasabb rezgésre emel minket.

Igen ám, de szomorúságot okozókkal mi a teendő? Na itt kell résen lenni! De csak annyira, hogy jó legyen a reakcióidőd! Azokat a gondolatokat, amik szomorúságot, depit vagy csak rosszkedvet okoznak, csak figyeld meg! Mintha egy vonatállomáson lennél. A gondolat a vonaton Te pedig a peronon. És csak figyeld, hogy vonat kiszáguld a pályaudvarról. Ne marasztald. Figyeld ahogy érkezik, majd távozik! Te döntöd el, hogy melyik vendéget marasztalod. Azt, akivel jókedvű vagy azt, aki lehúz! Törekedj az elsőre!Tudd, hogy ezek csak gondolatok. Te teszed érzésekké. Amíg nem adsz nekik figyelmet, addig nem nőnek. Amit időt és figyelmet szánsz rájuk, úgy nőnek és veszik át az irányítást!

vetésSzóval a Teendő!

Úgy éld a mai -és leginkább mindegyik- napot, hogy figyeld magad. Ami örömet okoz, azt nagyítsd és maradj benne! Ami rossz érzést kelt, azt egyszerűen figyeld meg, majd érzés nélkül engedd el! Engedd, hogy elvigye a nemzetközi gyors 🙂 ! Meglátod, nagyon gyorsan tudod így emelni a hangulatod rezgését és átlépni egy másik energetikai minőségbe!

Hát ez a megoldás a hangulatingadozós, teliholdas tízmilliószoros napra! Áldást kívánok Mindannyiótoknak!
Anita

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem