Theta Healing Konzultáció - Egyensúly Akadémia

Theta Healing Konzultáció

THETA HEALING KONZULTÁCIÓ

THETA HEALING

technika

Sokan sokféleképpen hívnak terápiás módszereket, vagy magát a “Theta healing kezelést”.

A Theta healing számomra konzultációt jelent, hiszen az ügyféllel közösen, együttműködve, egy beszélgetésből indulva jutunk el a problémás helyzet gyökeréhez.

Mivel a konzulens az ügyfél akarata nélkül nem tud (és nem is teheti) változtatni az adott helyzeten, így az ügyfél aktív közreműködése szükséges. Kérdések és válaszok vezetnek el a sikerhez és a megkönnyebbüléshez, valamit az új minták kialakításához.

Hogyan működik a Theta Healing konzultáció?

Miért jó Neked konzultáció?

11

Tedd le a régi mintát!

A fentiekből kiderül, hogy a Theta állapot kiválóan alkalmas a régi tudatalatti minták átírásához, új életminták kialakításához. Ez egy nagyon békés, puha, relaxált, mégis éber állapot. A tudatalattid küszöbén, képes vagy rálátni működési zavaraidra, életedet eddig akadályozó tényezőkre. Egy-egy olyan, folyamatosan felmerülő helyzetre, ami bár időről-időre visszatér, nem érzed jól magad benne. Ez az a helyzet, amiről tipikusan azt szoktad kérdezni a barátnődtől. “miért futok bele mindig ugyanabba?” …Mindig ugyanabba!

Ez a kérdés kulcsa. A helyzet más, de a minta ugyanaz! Mivel ugyanazon a hullámhosszon rezegsz, ez fog kivetülni a mintádban. Ami azt jelenti, hogy az életed többféle területén hívhatod magadhoz a rezgést. Ha nem látod meg egyik terülten, de a mintád még nem tisztítottad le, akkor másik területen elő fog jönni. Egészen addig, amíg le nem tisztul, meg “nem gyógyul”.

A Theta állapot egyedülálló módon alkalmas arra, hogy tisztán, reálisan szembe tudj nézni a számodra nem kellemes helyzettel. Mindezt dráma és szenvedés nélkül. A korlátozó hiedelemminták megtalálása és feloldása Théta állapotban alkalmassá tesz arra, hogy életedet egy új, boldog mederbe tereld!

22

Hogyan zajlik egy Theta healing konzultáció?

A konzultáció alkalmával, támogató közegben nézhetsz bele életed tükrébe. Ez a közeg biztonságot, nyugalmat, tisztánlátást biztosít Neked!

Konzulensként meghallgatom a számodra gondot okozó élethelyzetet és feltérképezem az előzményeket.

Feltárjuk mi az konkrét helyzet, amivel foglalkozni szeretnél! Majd egy relaxációs technikával eljutunk a tudatalattid peremére, ahol megkeressük a korlátozó hitrendszered gyökerét. Nagyon fontos, hogy a konzultáció alatt nincs dráma, nem kell beleragadnod a régi helyzetbe. A szemed ugyan csukva van, de nem alszol!! Ez nagyon fontos!!

Egyszerűen, (bár van, hogy ez több körben járást igényel) megkeressük a probléma gyökerét és ha engedélyt adsz rá, akkor eltávolítjuk a mintádból. Mint fentebb már utaltam rá, ekkor a legmagasabb feltétel nélküli szeretet terében tartózkodunk mindketten. A konzulens végzi a tanúsítást és kiépíti a számodra legjobb életmintát.

Ezek után jönnek az életviteli tanácsok, amik támogatják az új minták rögzülését!

33

Milyen esetekben segíthet a Theta healing konzultáció?

Munkahelyi gondok (kapcsolatok, munkahely váltása, nehezen találod meg a számodra megfelelő munkát).

Anyagi problémák ( nem jutsz egyről a kettőre, úgy érzed az életed az összeomlás határán áll, rajtad már csak a csoda segít).

Egészségi problémák (hangulatingadozások, depresszió, pánikbetegség, ételallergiák, menstruációs fájdalmak, már kialakult betegségek lelki gyökerének a feltárása, a régi hitrendszer megtalálása, felszámolása, új hitrendszer kiépítése).

Elhízással kapcsolatos problémák (mindig eldöntöd, de nem jutsz a végére, valamiért mindig szabotálod a folyamatot, nincs elég akaraterőd).

Nem találod a helyed az életedben (valahogy nem jó a bőrödben).

Párkapcsolati problémák (nem találod a párod, mindig megcsalnak, nem tud elköteleződni a másik, vagy Te, úgy érzed folyamatosan kihasználnak).

Női – férfi szereped megélése okoz gondot.

Ha nem látsz ki a problémák sűrűjéből.

Ha tényleg meguntad már, hogy állandóan ugyanazon körön keringsz.

Konzultáció időtartama:

1 óra

Konzultáció díja:

20.000,- Ft

A THETA HEALING

egy energetikai gyógyító módszer, ami nem minősül orvosi kezelésnek.
A konzulens nem orvos, és a konzultáció nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást.

Milyen gyorsan hozhat változást a Theta Healing?

Gyakran azonnali változás áll be az életünkben! Máskor, pár nap szükséges! A Theta Healing 4-7 Hz hullámhossza, tökéletesen alkalmas arra, hogy megváltozzon egy hitrendszer. Amint “gyökeret ver” a tudatalattiban az új hitrendszer, a környezetben lévő történések, emberek, automatikusan pozitív változásba kezdenek. Egyszerűen azért, mert Te magad megváltoztál.

Hány alkalom szükséges?

Ez mindig egyéntől függ!

Általában egy hitrendszer kicserélése több dologra is hatással van, így több terület is “gyógyul”.

A konzultáció alkalmával az adott hitrendszeren azonnali változás történik. Az, hogy az egyén mennyire képes megengedni a változást (valóban készen áll e rá), az már egyéni sajátosság. Amíg nem, addig is a terében várakozik a lecserélt minta és amint készen áll, be is épül. Erre való az életviteli tanácsadás, (ami a konzultáció része) hogy minél gyorsabban érezhető is legyen a változás. A legtöbbször már pár órán belül látható, érezhető a változás!

Természetesen a konzultáció alkalmával a Te igényeid szerint dolgozunk és haladunk a folyamatokban. Ezt minden alkalommal személyesen beszéljük meg, a céljaidhoz mérten!

A legfontosabb!

A változás Benned van!

Egyedül Te vagy képes életed könyvét megírni!

Ebben segít Téged a Feltétel nélküli szeretet tere és a konzulens!

Csak Veled együtt dolgozhatunk!

Több információra van szükséged?

Kérj visszahívást! Töltsd ki az űrlapot és keresni foglak!

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Megjegyzés