A Theta Healing©

egy kivételes energetikai gyógyító módszer, ami nem minősül orvosi kezelésnek.
A konzulens nem orvos és a konzultáció nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást.

Hogyan működik a Theta Healing konzultáció?

MIÉRT JÓ NEKED A KONZULTÁCIÓ?

Életünk történéseit a tudatalattink 90-95%-ban, míg a tudatos elménk 5-10%-ban határozza meg. Mit is jelent ez pontosan? Mindaz, amit az életünkben viszontlátunk, nagyrészt tudatalattink eredménye. Értem ezalatt azon működésünket, cselekedeteinket amit tudatalatti mintáink, paradigmáink befolyásolnak. Ezeket a mintákat hozhatjuk szüleinktől (a családból), saját tapasztalataink által történt következtetésekből, és más területekről. Egy a lényeg! Ezek a mélyen bebeleivódott programok azok, amik alapján az életünket éljük, cselekszünk, hiszünk dolgokról ezt vagy azt.

Ők azok, amik által az élethelyzeteinket megteremtjük. Ezek az élethelyzetek nem biztos a számunkra leghasznosabb módon vannak jelen az életünkben. Amikor már fájdalmat, bosszúságot, elégedetlenséget okoznak, akkor ideje változtatni. Megváltoztatni egy, minket már nem szolgáló hitrendszert. Ezt könnyedén meg is tehetjük, a Theta Healing energetikai módszer segítségével. Mert ami mélyre “szaladt”, azt mélyről kell kiásni!

A Theta tudatállapot kiválóan alkalmas a régi tudatalatti minták átírásához, új életminták kialakításához. Ez egy nagyon békés, puha, relaxált, mégis éber állapot. A tudatalattid küszöbén, képes vagy rálátni működési zavaraidra, életedet eddig akadályozó tényezőkre. Egy-egy olyan, folyamatosan felmerülő helyzetre, ami bár időről-időre visszatér, nem érzed jól magad benne. Ez az a helyzet, amiről tipikusan azt szoktad kérdezni a barátnődtől. “miért futok bele mindig ugyanabba?” …Mindig ugyanabba!

Ez a kérdés kulcsa. A helyzet más, de a minta ugyanaz! Mivel ugyanazon a hullámhosszon rezegsz, ez fog kivetülni a mintádban. Ami azt jelenti, hogy az életed többféle területén hívhatod magadhoz a rezgést. Ha nem látod meg egyik terülten, de a mintád még nem tisztítottad le, akkor másik területen elő fog jönni. Egészen addig, amíg le nem tisztul, meg “nem gyógyul”.

Tedd le a régi mintát!

A Theta tudatállapot egyedülálló módon alkalmas arra, hogy tisztán, reálisan szembe tudj nézni a számodra nem kellemes helyzettel. Mindezt dráma és szenvedés nélkül. A korlátozó hiedelemminták megtalálása és feloldása Théta állapotban alkalmassá tesz arra, hogy életedet egy új, boldog mederbe tereld!

Theta Healing technika

Sokan sokféleképpen hívnak terápiás módszereket, vagy magát a “Theta healing kezelést”. A Theta Healing számomra konzultációt jelent, hiszen az ügyféllel közösen, együttműködve, egy beszélgetésből indulva jutunk el a problémás helyzet gyökeréhez. Mivel a konzulens az ügyfél akarata nélkül nem tud (és nem is teheti) változtatni az adott helyzeten, így az ügyfél aktív közreműködése szükséges. Kérdések és válaszok vezetnek el a sikerhez és a megkönnyebbüléshez, valamit az új minták kialakításához.

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik egy Theta healing konzultáció?

A konzultáció alkalmával, támogató közegben nézhetsz bele életed tükrébe. Ez a közeg biztonságot, nyugalmat, tisztánlátást biztosít Neked!

Konzulensként meghallgatom a számodra gondot okozó élethelyzetet és feltérképezem az előzményeket.

Feltárjuk mi az konkrét helyzet, amivel foglalkozni szeretnél! Majd egy relaxációs technikával eljutunk a tudatalattid peremére, ahol megkeressük a korlátozó hitrendszered gyökerét. Nagyon fontos, hogy a konzultáció alatt nincs dráma, nem kell beleragadnod a régi helyzetbe. A szemed ugyan csukva van, de nem alszol!! Ez nagyon fontos!!

Egyszerűen, (bár van, hogy ez több körben járást igényel) megkeressük a probléma gyökerét és ha engedélyt adsz rá, akkor eltávolítjuk a mintádból. Mint fentebb már utaltam rá, ekkor a legmagasabb feltétel nélküli szeretet terében tartózkodunk mindketten. A konzulens végzi a tanúsítást és kiépíti a számodra legjobb életmintát.

Ezek után jönnek az életviteli tanácsok, amik támogatják az új minták rögzülését!

Hány alkalom szükséges?

Ez mindig egyéntől függ!

Általában egy hitrendszer kicserélése több dologra is hatással van, így több terület is “gyógyul”.

A konzultáció alkalmával az adott hitrendszeren azonnali változás történik. Az, hogy az egyén mennyire képes megengedni a változást (valóban készen áll e rá), az már egyéni sajátosság. Amíg nem, addig is a terében várakozik a lecserélt minta és amint készen áll, be is épül. Erre való az életviteli tanácsadás, (ami a konzultáció része) hogy minél gyorsabban érezhető is legyen a változás. A legtöbbször már pár órán belül látható, érezhető a változás!

Természetesen a konzultáció alkalmával a Te igényeid szerint dolgozunk és haladunk a folyamatokban. Ezt minden alkalommal személyesen beszéljük meg, a céljaidhoz mérten!

Milyen esetekben segíthet a Theta Healing konzultáció?

1. Munkahelyi gondok (kapcsolatok, munkahely váltása, nehezen találod meg a számodra megfelelő munkát).

2. Anyagi problémák ( nem jutsz egyről a kettőre, úgy érzed az életed az összeomlás határán áll, rajtad már csak a csoda segít).

3. Egészségi problémák (hangulatingadozások, depresszió, pánikbetegség, ételallergiák, menstruációs fájdalmak, már kialakult betegségek lelki gyökerének a feltárása, a régi hitrendszer megtalálása, felszámolása, új hitrendszer kiépítése).

4. Elhízással kapcsolatos problémák (mindig eldöntöd, de nem jutsz a végére, valamiért mindig szabotálod a folyamatot, nincs elég akaraterőd).

5. Nem találod a helyed az életedben (valahogy nem jó a bőrödben).

6. Párkapcsolati problémák (nem találod a párod, mindig megcsalnak, nem tud elköteleződni a másik, vagy Te, úgy érzed folyamatosan kihasználnak).

7. Női – férfi szereped megélése okoz gondot.

8. Ha nem látsz ki a problémák sűrűjéből.

9. Ha tényleg meguntad már, hogy állandóan ugyanazon körön keringsz.

Milyen gyorsan hozhat változást a Theta Healing?

Gyakran azonnali változás áll be az életünkben! Máskor, pár nap szükséges! A Theta Healing 4-7 Hz hullámhossza, tökéletesen alkalmas arra, hogy megváltozzon egy hitrendszer. Amint “gyökeret ver” a tudatalattiban az új hitrendszer, a környezetben lévő történések, emberek, automatikusan pozitív változásba kezdenek. Egyszerűen azért, mert Te magad megváltoztál.

Kérj időpontot személyes konzultációra most!

Lájkolj a Facebookon!

Ha még nem csatlakoztál, akkor most csatlakozz az Egyensúly Akadémia Facebook oldalához, ahol tovább követhetsz, ÉLŐ videós bejelentkezéseket láthatsz és sok-sok hasznos tartalmat, Theta Healing letöltéseket, tippeket, módszereket, technikákat és érdekességet olvashatsz a témában!

Scroll to Top