Théta Healinggel az őszi depresszió ellen

A természet körforgásának rendje a váltakozás. Ez a váltakozás univerzális törvény és ugyanúgy megtalálható a belső világodban, mint körülötted. Arra gondolok, hogy a váltakozásokban hogyan érzel, hogyan boldogulsz, esetleg egy borús őszi napon. Van, hogy meg sem érint, de olyan is lehet, hogy a sötétebb napok rányomták a bélyegüket a kedélyállapotodra, hangulatingadozások, türelmetlenség, kimerültség és kilátástalanság látszatát keltve! Tudod ez az, amikor a barátnődnek azt mondod, tiszta depis napom van. És igen. Ezt talán gyakrabban érzed a nyár elmúltával, mert valahogy minden olyan múlandónak tűnik.

Az elmúlás pedig sok gombot nyomogat a tudatalatti hitrendszerekben, amik egy aktiválódó fázisban, bizony könnyebben okoznak szomorkás napokat. Ezek érdekes módon nem a tél elmúltával érkeznek, hanem az őszi időszakban. Persze ilyenkor mondják, hogy a kevesebb Napfény okozza, ami részben igaz. Az ősz például egy elmélyülést támogató időszak, amikor szembekerülhetsz az életeddel. Amikor, ha módodban áll, akkor megengeded magadnak a befelé figyelést, amivel egyre többé válsz. Érdekes jelenség ez és ez adja a lélek stabilitásának sava-borsát.  Hiszen a belső „vívódások” felismerések kibontásához bátorság kell. Ez a bátorság viszont annak a kulcsa, hogy az életedet egy magasabb minőségbe emeld. Hogy a következő pillanatban már egy új minőséget élhess meg még akkor is, ha éppen „sötétség” tombol a külvilágban. Egyébként pedig ne feledd! A külvilág, mindig a belső világod megnyilvánulása.

Tudom és hidd el, pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ezek a napok elég fájdalmasan tudnak érinteni. De most itt állj meg! Amikor megérint valami és az fáj, azt jelenti, hogy a tudatalatti mintáid készek arra, hogy megmutatkozzanak és Te készen vagy rá, hogy meggyógyítsd őket. Így fogadd ezeket az időszakokat adományként, hiszen ez vezet az életed útján arra, hogy kiteljesedj!

Az életünk egy nagy rendszer része. Ezért Te magad is a nagy rendszer része vagy! EGY vagy MINDENNEL és MINDEN EGY VELED! Lehet, hogy ez furán hangzik, de így van. Minden sejted energetikai lenyomatokból jön létre, ahogy Te magad is! Te magad is energiából állsz, és rendelkezel mindennel, ami ahhoz kell, hogy jól legyél a bőrödben. Ez az EGYség mindig rendelkezésedre áll, néha azonban meglehet, hogy „elszakítod” magad tőle. Persze akkor sem szakadsz el, csak a fókuszodat a saját félelmeidre helyezed, és ez szorongást indít el a tested biokémiájában.

Úgy van ez, hogy jön egy gondolat. Mondhatjuk úgy is, hogy jön egy „rossz” gondolat. Nem szeretem így minősíteni a dolgokat, mert esetleg kiderülhet, hogy egy másik nézőpontból, kifejezetten jó dolog történt azzal a gondolattal. Szóval érkezik egy gondolat és hozzá rögtön érkezik egy érzés is. De honnan érkezik? Mi alapján? A régi bevésődések, hiedelmek úgy mint, mit mondtak a családban, mit hittél el és kinek, milyen élmények értek és annak alapján milyen hiedelmet alakítottál ki magadnak és milyen következménye lett az életedre…

Egy ügyfelem mondta épp a múltkor: „Nem szeretem az őszt, mert az nálunk otthon mindig a szomorúság ideje volt. Anyukám olyankor mindig magába roskadt és mondta, hogy a nagyszüleim azt mondogatták neki, hogy a tavasz és az ősz söpröget. Ez azt jelentette, hogy ilyenkor sok ember hal meg. Ezeket a hónapokat ezért anyukám, mindig félelemben és depresszióban töltötte. Ez az én életemben úgy jelentkezett, hogy ősszel mindig lebetegedtem és extra törődést igényeltem, hogy „életben maradjak”. Ez mindig rányomta a bélyegét a párkapcsolatomra, míg a párom meg nem elégelte a depressziós ingadozásaimat. Ezért változtatni akarok a családi mintáimon, mert rájöttem, hogy nem terhelhetem ezzel a környezetemet és magamat sem ”

Ezek azok a folyamatok, amiket már akár a génjeinkben hordozunk, akár magunknak sajátítottuk el, érdemes törődni velük, hogy megengedhesd magadnak, hogy kiteljesedett életet élj.

Mit lehet tenni akkor, ha mégis erőt vesz rajtad egy depis nap?

 • ha olyan mélyen érzed magad, hogy akár még élni sincs kedved?
 • ha úgy érzed, hogy nincs kilátás egy jobb jövőre
 • ha az izmaid úgy befeszülnek, hogy reggelre fáj minden porcikád
 • esetleg álmatlanul forgolódsz ágyadban
 • ha a szeretetet egyáltalán nem érzed a szívedben, helyette inkább magányt, elkülönültséget és félelmet érzel

Először is tedd fel magadnak a kérdés, hogy:

 • Élvezed e az életed –úgy általában-?
 • Jól vagy e a bőrödben- úgy általában-?
 • Ha nem, eléggé unod e már a fennálló állapotot?
 • Szeretnél e végre olyan életet élni, ami igazán méltó Hozzád?
 • Amiben azt éled és úgy, és az vagy, amire mindig is vágytál?
 • Álmodtál e az életedről, vagy csak sodródsz az árral és lesz, ahogy lesz?!

Ha úgy érzed itt az ideje energikusan felébredni reggel, és a borúsabb napokon is ura lenni a hangulatodnak és saját magad legjobb igénye szerint akarod alakítani a mindennapjaidat, akkor van több jó hírem is!

Az egyik pl. az, hogy ez könnyen megvalósítható.  Létezik egy olyan gyors és kiválóan működő, energetikai gyógyító technika, amit lehet, hogy már ismersz is, de ha nem, akkor szívből tudom ajánlani Neked! Ez pedig a Theta Healing technika. Bámulatosan gyorsan lehet vele a beragadt hitrendszereket cserélni, és feltárni az akár évekig húzódó probléma eredőjét. Nem kell aggódnod, mert nem kell végigsírnod egy konzultációt! Sőt! Nagyon jó hangulatban telik és hamar eredményre jutsz vele. Ide kattintva bővebben is olvashatsz róla.

Egy ügyfelem pl. így jött a harmadik konzultációra:

„Képzeld! Milyen jó hírem van! A múltkori alkalom után, beindult a fogyásom, amit eddig semmilyen módon nem tudtam elindítani, pedig már mindent kipróbáltam. Agydaganatom után, egyáltalán nem tudtam még enni sem, mert az éhségközpontot is érintette a daganat. Aztán a műtét után, meg kellett tanulni újra enni és nyelni. Az akkor leadott kilók mind visszajöttek, sőt masszívan bebetonozódtak. Ez már elég rossz hangulatot okozott nekem, mert nem szerettem így magam. Mikor először találkoztam Veled, akkor nem akartam elhinni, hogy a lélekben lehet ennek a gyökere, sőt a daganatnak is. Aztán a második konzultáció után már sokkal vidámabbnak éreztem magam, mert sok dolgot megoldottunk és igazán jó lelkiállapotba kerültem. Elmúlt a hangulatingadozásom. Igaz, sokat segített az olaj is, amit kaptam Tőled. Az viszont, nagyon meglepett, hogy még a fogyás is beindult a lelki oldal helyretétele után. Másfél hét alatt 1 kg ot fogytam és a testanalízis gép szerint ez mind zsír volt. Nőtt a hidratáltságom is. Ez is jó érzés! ?:-)”

Szóval ez egy gyors és hatékony módszer, hogy egyensúlyba hozd az életed!

Van azonban egy olyan segítség is, amit az otthonodban Te magad is tudsz minden nap használni, sőt még akár az irodádban is. Imádni fogjátok!

A terápiás esszenciák erejét is segítségül hívhatod, hogy jobb kedvre derülj!

Munkám során mindig törekedtem arra, hogy újdonságokat és a lehető legkellemesebb és leghatékonyabb dolgokat adjam az ügyfeleimnek! Ezért mindig nyitott szemmel és füllel járok itthon és külföldön is. Így találkoztam egy fantasztikus termékcsaláddal, ami a Théta Healing kiegészítéseként, katalizálja az eredményt és abban segít, hogy ne teremtsd vissza a régi mintádat és segítsen az újat kialakítani!

Most egy csodálatos, terápiás illóolajat mutatok be Neked, ami nagyban különbözik a bolti forgalomban kaphatótól.

Először is!

Értékesebb, így drágább is, mint a bolti termék! Hurrá!

Tudod miért örülök ennek? Mert ez a terápiás olaj, olyan tisztaságú, amit nemcsak párologtathatsz, bőrre kenhetsz, de még meg is eheted! Ha ismered az olajok világát, akkor tudod, hogy ezt csak nagyon kevés olaj esetében teheted meg. Ennek az oka, hogy más a tisztaságuk, az előállítási módjuk és a hatóanyagtartalmuk. Ezek az olajok rendelkeznek egy olyan minősítéssel, CPTG ami a maximális terápiás tisztaságot biztosítja! A terápiás olaj azt jelenti, hogy kiegészíthet mindenféle orvosi, vagy alternatív terápiát. Biztonságos!!!

Következő!

Nagyon finom illatuk van és másodpercek alatt jutnak el a limbikus rendszerbe, hogy megtámogassák az egészségi folyamataidat. Jókedvre hangoljanak, vagy erősítsék az immunrendszered, vagy éppen segítsenek fókuszban maradni, egy – egy nehéz helyzetben. Gondoltad volna, hogy az illatukkal is lehet pl. éhségérzetet csökkenteni? Remek izomlazító, relaxáló hatásuk mellett, a tudatalatti hitrendszereit csodálatosan segítenek gyógyítani egy-egy terápia során. Könnyedén hoznak elő régi emlékeket, amik eddig mélyen elbújtak és gondot okoztak Neked!

Szóval egy igazán nagy kincs van a kezünkbe, amit Te használhatsz otthonodban és segíthet az életed újraformálásában! Tapasztalatom szerint aki használta, kipróbálta, beleszeretett.

Na!

Nézd meg az egyik közkedvelt és nagyon hatékony aromaesszenica hatásait. Ha pedig depresszió és hangulatingadozás, akkor bizony LEVENDULA!

 LAVENDER – LEVENDULA

 • Szorongást és emocionális stresszt képes csillapítani
 • Égési sérülések és sebek – felgyorsítja a sebgyógyulást
 • Javítja az alvás minőségét felnőtteknél, gyerekeknél egyaránt! – hangulatjavító, antidepresszáns, segíti az idegrendszer egyensúlyát
 • Lassítja az öregedést erős antioxidánsokkal
 • Enyhít fejfájást (migrén)
 • PCOS – + Tömjén a petefészekre kívülről
 • Máj és vese védő
 • Segíti a zsíranyagcserét
 • Cukorbetegség, InzulinRezisztencia
 • Utazási betegség: 1-1 csepp nyelv alá, fül mögé, köldökre

Bőrre gyakorolt hatása:

 • Vágások, horzsolások, hegek
 • Cistrasant = sebgyógyító hatású
 • Égési sérülések kezelése, sejt regeneráló, a legtöbb bőrpanasz esetén hasznos
 • Repedt, sérült bőr
 • Pikkelysömör, ekcéma
 • Korpás fejbőr – samponba keverni, vagy direkt a fejbőrbe masszírozni

 Legújabb kutatások:

Tunéziában kutatók megvizsgálták a levendula olaj hasznát diabétesz esetén:

A tanulmány 15 napon át tartott. Az eredmények:

 • javítja a szervezet vércukor tűrőképességét (IR, sejtanyagcsere)
 • enyhíti az anyagcsere zavart (különösen a zsíranyagcsere zavart)
 • súlygyarapodás elleni hatást fejt ki.
 • emiatt védi a májat és a vesét,gátolja a májban és vesében a lipidperoxidációt!!!
 • a levendula szabadgyök fogó kapacitása erősebb, mint a C-vitaminé!
 • a májban és vesében erős antioxidáns hatást fejt ki (a cukorbetegség gyenge pontja – ez okozza a legsúlyosabb szövődményeket)

HASZNÁLATI MÓD:

 • Inhalálni tenyérből
 • Diffuzerben (hidegpárásító) párologtatni. Nem azonos az olajmécsesekkel!!!!!
 • Hordozóolajjal keverve problémás területre 2 – 5 csepp
 • Hígítatlanul bőrre kenni ( szemkörnyékét kerülni )
 • Samponba 250ml/5-10 csepp
 • Vízbe csöpögtetni 1.5l / 2 csepp

Szóval láthatod, hogy mindenre gyógyír ez Neked! De az illatáról még nem is beszéltünk! Olyan csodálatos, hogy képes vagy belefeledkezni az időbe és csak engeded át magad a kényeztetésbe! De akár finomságokba is használhatod, mint pl. levendulás csoki mousse, vagy a levendulás forró csoki! Hmmm… Az élvezetek mellett, belülről is gyógyít majd! És hideg időben egy forró levendulás fürdő, segít kiűzni a rossz gondolatokat.

Október 19-én egy különleges eseményt tartok majd, ahol személyesen is megtapasztalhatod az olajok hatását! Addig jövök még a részletekkel!