fogyás

Túlsúllyal küzdök

Úgy érzed a problémáid legfőbb oka a súlyod?

 

 • szendvics, diétaTe is túl vagy már legalább 15-20 sikertelen diétán?
 • Megtapasztaltad, hogy a keservesen leadott kilók duplája jött vissza rövid időn belül?
 • Szeretnéd végre megmutatni, hogy benned is él egy csinos, sikeres nő?

 

Akkor jó helyen jársz!

Képes AnitaAhhoz, hogy egyensúlyba kerülj önmagaddal meg kell békélned azzal, akit a tükörben látsz. Azonban, hogy kit látsz ott viszont: az csak rajtad múlik!

Nekünk nőknek, az egyik legfontosabb szempont, hogy rendben vagyunk-e magunkkal: hogyan nézünk ki? Ezerféle módja van annak, hogy formába hozd magad:

 • több százféle sport
 • rengeteg diéta
 • varázsszerek, tabletták, porok
 • műtéti megoldások

.. azonban ha jobban belegondolsz ezek közül már talán többet is kipróbáltál: sikertelenül.

Ezekben a módszerekben az a baj, hogy kiragadják a probléma egy szeletét, és csak azzal foglalkoznak (csak az étkezéssel, csak a sporttal, vagy csak ezzel a kettővel), nem pedig az egész lényeddel egységben.

Mivel egy-egy részletre koncentrálsz ilyenkor csupán, jön a stressz, az éhezés, a kimerültség és ezekkel a negatív érzésekkel megszületik a csalódottság élménye, ami végleg keresztbe tesz az erőfeszítéseidnek. Hiszen folyamatosan azt éled meg, hogy ez a diéta, edzés ROSSZ neked, így a tudatalattidba bemegy az üzenet, hogy ez egy rossz állapot és a tudatalattid be is teljesíti szép lassan, vagy gyorsan, amit elhittél magadban:

fogyás, súlyvesztés„Miért sanyargatsz? Nem szeretsz? Ki fog szeretni Téged, ha még Te sem szereted magad?”- és végül lebeszél a folytatásról tudatalatt!  (ezek azok a kifogások, amikkel ilyenkor élni szoktál.. pl. most olyan zűrös időszakom van, vagy én nem tudok fogyni a pajzsmirigyem miatt (itt jegyzem meg, hogy a pajzsmirigy rendellenességek nagy része is, lelki okokra vezethetőek vissza, tehát sajna magunknak csináljuk)

Ahhoz, hogy sikeresen és tartósan le tudj fogyni több kell, mint néhány recept vagy egy gyakorlatsor, amit végkimerülésig ismételgetsz, hiszen ezekkel csupán az ellenállást erősíted tudatalatti szinten. Amiből Te annyit érzékelsz, hogy nem mozdul a mérleg „nyelve”, vagy hogy megint abbahagytad a folyamatot valamiért, megint kudarc ér és újra magadba tömsz egy adagot a kedvenc kajádból.

Szerencsére ennek nem kell feltétlenül így lennie! Van megoldás!

Egy olyan átfogó módszer, ami egyszerre segít a lelki gátakat leküzdeni, a testi és szellemi egységet megteremteni, és egy fenntartható, jó szokásrendszert kialakítani, amivel nem csak elérheted, hanem meg is tudod tartani az álomalakod!

Az elmúlt 15 évben közel 300 hölgynek segítettem abban, hogy megismerhesse azt a CSINOS NŐT, aki BENNE IS OTT ÉL.

„Kedves Anita!

boldogságAmi velem történt az elmúlt 4 hónapban, azt el sem akarom hinni!
Eleinte azt vettem észre, hogy megszűnt az allergiám, majd fokozatosan növekedett az energiaszintem, és visszanyertem a nőiességemet! És mindennek a tetejébe, lefogytam 17 kilót!!! Ez csodálatos érzés! Végre újra NŐ-nek érzem magam!! Köszönöm!”
Anna

Anna 16 hét alatt 17 kg-ot adott le összesen- éhezés, kimerültség, stressz nélkül.

Az Egyensúlyakadémia növendékei:

 • nem recepteket tanulnak
 • nem unalmas mozgássorokat ismételgetnek
 • nem kétes eredetű varázsporokat szednek

Hanem:

 • feltárják azokat a tudatalatti gátlásokat, amelyek eddig lebeszélték őket a kitartásról
 • megtanulják szeretni magukat, harmóniát és egységet teremtve, hogy a belücsinos nől élő sikeres és csinos nő el tudjon bújni és végre érvényesülhessen
 • megtanulják, hogyan kell jó szokásokat kialakítani, amivel nem csupán lefogyni tudnak, hanem meg is tudják tartani az elért tökéletes alakot
 • értékes tudást kapnak: táplálkozásról, sportról, lélektanról, és arról, hogy hogyan tudják a saját testüket- lelküket- szellemüket egyensúlyba hozni
 • egy összetartó, segítő közösséget alkotnak, hiszen együtt mindig könnyebb!

Hogyan csináljuk?

 • A módszer alapja egy Théta Healing nevű meditációs technika, amellyel fel tudjuk tárni azokat a fránya negatív gondolatokat, gátakat, amit a tudatalattid rendre bevet a diétád ellen- és szisztematikusan átalakítjuk, hogy ne visszahúzzanak, hanem támogassanak a célod elérésében!
 • Összeállítunk egy olyan mozgás programot és étrendet, amellyel éppen annyit fogsz mozogni, ami jól esik a testednek, és pontosan annyit fogsz enni, amennyi a céljaid és a kellemes közérzetedhez kell (NEM FOGSZ ÉHEZNI, ezt személyesen garantálom)

Szeretnél többet tudni a módszerről?

Panka tudatos fogyásaTöbbféle úton is el lehet indulni a sikeres változás felé. Az Egyensúly Akadémián lehetőséged van egyéni konzultációval, vagy csoportos foglalkozások keretében is belevághatsz az életed megváltoztatásába!

 

Az alábbi űrlapon az adataid megadásával kérj egy díjmentes visszahívást, és megbeszéljük, hogy milyen úton lenne érdemes elindulnod!

 

[contact-form-7 id=”983″ title=”Visszahívás kérés”]

Albert Einstein egyszer azt mondta, hogy:
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Ugye Te nem akarod újra és újra ugyan azt tenni a testeddel (hívhatod bárhogy, attól még ugyan az: tojásdiéta, banán diéta, aerobik, speedfitness…), és várni, hogy a lelked és a szellemed mást fog tenni, mint előtte?

Kérj egy visszahívást és indulj el egy új úton: ahol egységet alkot a tested, a lelked és a szellemed!

siker, jól lét