Ügyfélsikerek

Csodálatos visszajelzéseket kaptam a héten!

fogyj könnyedénAz ember életében az életmódváltás nemcsak testi, de lelki és szellemi szinten is zajlik! Noha ezt sokan még nem gondolják, de attól  még bizony így van! Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint az alábbi visszajelzések.

Bettivel 2 hónapja kezdtünk el egy életmódváltó programot. Amiért megkeresett az az volt, hogy szeretne lefogyni 10 kilót. A második konzultáció alkalmával azonban már egyet is értettünk azzal, hogy nemcsak a testében fognak változások elindulni, de a lelkében is, amit érdemes tudatosítani és átalakítani, ha szükséges. Kapott táplálkozási programot és elkezdtünk az érzelemmunkát. Fantasztikusan dolgozik önmagán testi és lelki szinten is csodás változásokon megy keresztül!

Az utóbbi két hét eredményei:

 • A testzsírszázaléka: 2%-ot csökkent
 • Testsúlya 3 kg-ot csökkent
 • Izomtömege: 1,2 kg-ot nőtt
 • Nyugalmi anyagcseréje nőtt 1517-ről 1535-re, így jelzi a teste, hogy több energiát használ fel, már alvó helyzetben is
 • Biológiai életkora 2 évet fiatalodott
 • Hidratáltsága 1%-ot nőtt
 • Zsigeri zsírja 1 egységet csökkent
 • Csonttömege: 2,5-ről, 2,6-ra változott!

csakraharmónia program - várakozásEz nagyon szép eredmény! Tudni kell azonban, hogy beiratkozott a Csakraharmónia Thétában workshopra mondván, hogy “úgy érzem erre szükség van az átalakuláshoz”! És igaza lett! Ezek az eredmények az érzelemmunka következménye is. Sokszor van az, hogy “nem tudjuk elengedni” a kilóinkat! De bizony lehetséges! Megfelelő érzelem támogatással, új élet születik, ahol nincs visszahízás, mert tudatosan megtanulunk új életet élni.

 

És itt egy pár sor  Tőle:

“Örülök, hogy bíztam a testemben, és a Kinez tesztelésemben, hogy Téged valasszalak. 🙂

Kb 2 hónapja, mielőtt még nem is ismertelek, lett egy egy mottóm. Képes vagyok rá! Ki is írtam a szekrényre.
És ránéztem, hogy ez a Te neved is. :). Ezt a szinkronicitást…..

B.”

Hálásan köszönöm Betti a munkádat! Csak így tovább!


Ágival nagyjából 3 hete dolgozunk együtt.

fogyásNagyon szeretett volna változni, de nem tudta hogyan kezdjen hozzá. Ekkor jött el hozzám. Beállítottuk a személyes táplálkozási programját és elkezdtük a lélekmunkát is! Nagyon gyorsan jöttek az eredmények!

Két hetes eredményei:

 • Testsúlya: 5 kg fogyás (ebből 3 kg zsírból)
 • Testzsír százalék: 1%
 • Zsigeri zsír: 1 egység csökkenés
 • Hidratáltság: 1,1% növekedés

 

Ági saját bevallása szerint:

“Hogy mi történik mióta ide járok nem tudom, de sokkal határozottabb lettem, sokkal jobban ki tudok állni önmagamért és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Sokkal bizakodóbban látom az életet!”

Köszönöm Ági a bizalmadat! Fantasztikusan építkezel! Büszke vagyok Rád!


Tegnap reggel a  következő sms-t láttam a telefonomon!

“Ani! Úgy örülök! Ennek a hónapnak az eredménye, -4 kg. És tudom tartani és nem vagyok éhes! Köszönöm Neked!!!”

anya gyerekA fenti sorokat egy 2 pici gyerekkel otthon lévő kismama küldte nekem. Több éve van súlyproblémája és sokszor neki is kezdtünk, de valamiért mindig feladta. Mivel jól ismerem Őt így hagytam, mert tudtam, hogy ha itt az ideje úgyis jelentkezik.

Meg is történt! Elege lett a kövérségből, így váltottunk! Érzelemmunkával kezdtünk, hogy egyáltalán hozzá tudjon kezdeni! Hm. Egy hónap alatt ezt tudta elérni! Hozzáteszem, egyáltalán nincs módja mozogni (ami a koncentrált edzésről szól), egy 2 és egy 4 éves gyerek mellett. Ennek ellenére, mégis csinálja amit megbeszéltünk, és halad! Nagyon büszke vagyok rá!!!

 

Ha szeretnéd látni a régebbi sikereinket is, akkor kattints a linkre!