3+2 dolog, ami meggátol abban, hogy megvalósítsd a vágyaidat

Vágyak! Mindannyiunk életében van szerepük, de vajon mit jelentenek számunkra?

A vágy fogalmához nagyon sok mindent társít az agyunk, a tudatalattink, ami könnyen lehet, hogy meggátol abban, hogy megvalósítsd azokat.

3+2 pontban összeszedtem azokat, amik mindenképpen leállítják a vágyad, ha úgy tetszik célod megvalósulását. Hogy miért így? Mert azt akartam, hogy akár többször is átolvasd, és legyen módod gondolkodni rajta magadban, mielőtt jön a plusz kettő.

Mint arról már sokat írtam, és talán már unod is, de azért szeretném mégis tudatosítani benned, hogy az életed hajójának hajóskapitánya, aki az élet tengerén kormányozza a hajódat, a tudatalattid. Elég jelentős mértékben van beleszólása az életed alakulásába nem kevesebb, mint 92%-ban irányítja az életfolyamataidat. Nyugi! Az enyémet is. 🙂 Így arra jutottam, hogy jó lesz megbarátkozni vele, mert én bizony más jellegű életet szeretnék, mint amibe évekkel ezelőtt navigáltam magam. Úgyhogy elkezdtem jóban lenni ezzel a kis fickóval 🙂 . Nekem valahogy fickónak tűnik. Mert olyan rafináltan fonja néha az életem szálait, mint egy kis kobold 🙂 . De viccet félretéve.

Már nagyon jól megtanultam a működési mechanizmusát, így könnyen megváltoztatom a benne rejlő akadályozó tényezőket és igencsak arra szeretnélek bíztatni, hogy te is tedd meg! Ugyanis képes vagy rá! Ahogy az egyéni konzultációimon, vagy csoportos tanfolyamokon látom, sokszor pillanatok kérdése a dolog. Nagyon izgalmas és itt most állítom neked, hogy visszaadja az erődet, amint megteszed!

Szóval vissza a vágyakhoz!

A vágyak azok a dolgok, amiket szeretnél megtapasztalni az életedbe, de  még úgy érzékeled, hogy nincs jelen. Pl. kirobbanó egészség, fitt-karcsú test,  új autó, egy kompatibilis isteni-lélektárs, új ház, állandóan jelenlévő bőség, életörömök stb.

Amikor elhatározod, hogy ezek valamelyikét szeretnéd megtapasztalni, vagy akár mást is, akkor fene nagy elhatározással indulsz az útnak, hogy most ezt megcsinálom. Kitűztem a célom, és most ha a fene fenét eszik is megvalósítom. Lehet, hogy most másként kezdesz hozzá, mint eddig sőt! Még segítséget is igénybe veszel, de valahogy a mindent beleadok hozzáállás ellenére is elmarad az eredmény. A vágyad tárgya nem érkezik meg hozzád.

Ennek különböző okai lehetnek. Alábbiakban az az öt pontot fogom megmutatni, ami mindenképpen elhatárol attól, hogy megtapasztald azt, amire vágysz.

Mindezek előtt azonban, nagyon fontos egyet leszögezni. Azon a végtelen pályán, amin ezt az életet játsszuk, mindenre, igen jól olvasod! MINDENRE lehetőséged van. MINDEN a rendelkezésedre áll, hiszen nem azért vagy itt, ebben az életben, hogy szenvedj, hanem hogy tapasztalj és kibontakozz. Egy dolog azonban leállítja a megtapasztalásodat már alapból! Méghozzá az, ha úgy hiszed, hogy ez nehéz, vagy hogy onnan indulsz, hogy még nincs meg nekem. Pl. még kövér vagyok, még nem vagyok olyan kirobbanó formában, vagy még gyűjtenem kell az új házra, autóra, vagy mindig csak hülye pasik/csajok találnak meg. stb. Ezek nagyon különbözőek attól a bőségtudattól, bőség tértől, ahol a megvalósulások történnek.

Nagyjából úgy tudom ezt képletesen ábrázolni, mint egy gyúródeszkát. Ez mondjuk a végtelen tér. – Jó tudom, hogy ez véges, de nézd az összetevők szempontjából. –

Egy nagy gyúródeszka, ahol ahova a lisztet, cukrot, tojást, fűszereket, tejet stb. teszed. Ezen a téren valósul meg a süti alapja. Az összetevők által. A mi életünk viszont, tényleg a végtelen pályán folyik, és az összetevők is rendelkezésedre állnak. Egy dolog kell ahhoz, hogy már eleve nyertesben legyél, hogy tudd, hogy bármit választhatsz a hozzávalók közül, az élet végtelen gyúrótáblája alkalmas arra, hogy összeálljon rajta az álmaid megtapasztalása! Úgyhogy indulj úgy, hogy már eleve megvan érzés kerít hatalmába! Minden sejtedet átjárva!

Akkor nézzük  azt a 3+2 tényezőt, ami limitálja azt, hogy az összetevőid elhozzák számodra a világ legjobb „sütijét”, vagyis a vágyott dolgot. –bocsi, ha személyt-

Nézd meg csak, hogy milyen jelzők/minőségek társulnak a vágy szóhoz.

Bűntudat

Elég széles körben elterjedt, hogy a vágyak bűnösek. Legyen akár szó a finom ételekről, a luxusról, az élet élvezeteiről. Noha előfordulhat, hogy az agyaddal, vagyis a tudatos tudatoddal nem gondolod, hogy így van, de ha a fizikai életben mégis azt tapasztalod, hogy nem jönnek könnyen az élet örömei az életedbe, akkor bizony előfordulhat, hogy ez a csoporttudatosság rántott magába.

Vagy, ha azt hallottad valamikor gyerekkorodban, hogy egy gyermek bűnben fogant, akkor bizony előfordulhat, hogy a gyermekvállalás várat magára, vagy éppen nem tud megfoganni, vagy nincs is rá késztetésed, esetleg olyan társat vonzol magadhoz, aki nem akar gyereket, te pedig szeretnéd!

Ugyanez igaz a fogyásra is. Méghozzá az, hogy a finom falatok megevése után, erős bűntudatot érzel. Ez igencsak hiánytér, hiszen azt feltételezi, hogy nem ehetsz, ha csinos akarsz lenni és még bűntudatod is támad, ha megeszel egy falatot.

Neheztelés

A neheztelés egy olyan energia, ami képes az egész vágy megvalósulás folyamatot leállítani, sőt! Még hizlal is! Ugyanis a májban lerakódott érzelmi neheztelések, fizikai szinten méreganyagok, kövek, salak formájában nyilvánulnak meg, akadályozva ezzel a folyamatos tisztulást és az energia áramlását. Akinek hasi elhízása van, annak pl. érdemes megnéznie, hogy kire, mire neheztel.  Sokszor önmagunkra a leginkább. Ez a neheztelés azonban fakadhat onnan is, hogy ha már régóta nem sikerül elérni a vágyott célt és másnak igen, akkor ide a neheztelés mellé még bekúszik a féltékenység, irigység is. Ezek nem tudatos dolgok. Ha ezt érzed, nyugi! Nem vagy tőle rossz ember. Én is felfedeztem már magamban ezt és az volt a fordulópont. Hiszen képes voltam meglátni, hogy egyfolytában fortyogtam valami miatt és bizony még az irigység is felütötte a fejét. Azonnal munkához láttam, és kidolgoztam ezt a minőséget. Tudod mi történt? Pillanatok alatt beindult a folyamat a megvalósuláshoz. Ez a neheztelés minőség származhat mástól is. Nekem pl. a nagymamámtól jött. Az ő hitrendszerét vittem tovább. Bárkinek a módjában áll ezeket a hiedelmeket megváltoztatni. Januárban már többen megtanulták, hogyan tegyék ezt sikeresen és azóta, az életük minőségi változásokat hozott. Ha te is éppen azon gondolkodsz, hogyan tudnál végre változást eszközölni, mert esetleg már évek óta úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, de nincs minőségi változás, akkor kattints ide a tudnivalókért.

 

Félelem

A félelem is egy rendkívül hátráltató tényező, hiszen a félelem, rettegés energiája, olyan nagymértékben különbözik az isteni szeretet energiájától, amin a teremtési folyamat zajlik, hogy eleve meggátolja a manifesztálódást. A félelem gúzsba köt. Nagyon sok esetben nemcsak attól félünk, hogy mi van ha valamit nem érünk el, hanem attól is félhetünk tudatalatti szinten, ha valamit megkapunk. Pl. Ha valakinek az a hitrendszere, hogy ha sok pénze van, akkor mások kölcsönkérnek, és nem adják meg, vagy hogy esetleg kirabolják, -ami esetleg már megtörtént korábban felmenőknél- ugyanide tartoznak azok a generációs félelmek is, amikor az ősöket megfosztották a vagyonuktól. Ilyenkor a tudatalatti képes távol tartani a megvalósulástól, nehogy megint traumát kelljen átélnie.

Egyszer volt egy kollégám. Volt egy ezer éves autója. Nagyon szerette. Egyik reggel azzal jött be az irodába, hogy ellopták az autóját, egy drága, budai környéken. Mivel a cég igazgatója nagyon humánus ember volt, segített fizetés előleggel új autót vásárolni a kollégámnak. Mentek boldogan a napok az új autóval. Kb. két hónap múlva emberünk nagyon karikás szemmel érkezett a munkába. Első mondata az volt! „Gyerekek! Ellopták a megánt”. Két hónapon belül két autó. Nem. Nem volt ő egy autonepper fajta, de élt az a hitrendszere, hogy nem lehet új autója, mert az veszélyes. Megfoszthatják tőle.

Szóval így dolgozik a tudatalatti. Ha jelen van a hitrendszer, akkor bizony a mi „kis fickónk” be is váltja a működő programot. Ezért érdemes megtanulni bánni vele.

Ez az első három olyan dolog, amit érdemes átvizsgálni az életedben azért, hogy megéld a vágyaidat!

Ne feledd! Mindennek, aminek igényét érzed, okkal van ott. El tudod érni. Lehet, hogy változtatni kell egy-két meggyőződést, de simán képes vagy rá, ahogy sokan!

A márciusi színezd újra program egy különleges módját mutatja meg annak, hogy hogyan érd el a vágyaidat. Ezen a héten megyek egy olyan tanfolyamra, ahol a teremtésnek egy nagyon gyors, hatékony és egyszerű módját fogom elsajátítani, illetve azt, amivel behozhatod a vágyad az életedbe a bőség teréből. Ezeket nagyon új nézőpontok szerint. Ez az alkalom is online nézhető lesz, úgyhogy itt, máris biztosíthatod a helyed rajta, ha azonban személyesen akarsz részt venni, akkor már most ideje lépni, mert a legutóbbi alkalommal egyetlen ülőhely sem maradt 🙂 .

A másik két hátráltató tényezőért, amiről még tudnod kell kattints ide:

Két plusz dolog, ami távol tart a vágyaid megvalósulásától

Scroll to Top