A nap, ami után tudni fogod, hogyan legyen ideális testsúlyod szenvedés nélkül

fogyástervManapság sokaknak vannak gondjai a túlsúllyal, még többeknek azzal, hogyan szerezzék vissza ideális testsúlyukat, vagy hogyan érjék el végre azt.

És arról még nem is beszéltünk, hogy mi lesz ha elérik?!…:-)

A médiában ömlenek a mindenféle infók és ez bizony megzavarhat Téged is, hogy melyik úton indulj el. 15 éve foglalkozom fogyással és már évek óta egy speciális módon segítem az embereimet, mert nálam nemcsak a test, de a lélek és a szellem is “gyógyításra” kerül és egy új, sikeres élet születik. Egy dolog elengedhetetlen hozzá! Az elköteleződés Önmagad mellett!

Az ideális testsúly nem gebét jelent, nem koplalás jár hozzá és SOSEM jár szenvedéssel!

Mert ami azzal jár az biztos, hogy egy idő után hiányállapotot okoz (ha nem testben, akkor lélekben) és akkor jön a yo-yo és a kudarc élmény.

egyensúlyMa már a világ táplálkozás- és agykutatói egyre inkább egyet értenek abban, hogy a fogyás nemcsak testi, de mentális és lelki kérdés is, illetve ezeknek a területeknek az összehangolt, kiegyensúlyozott működése adja meg a hosszú távra szóló ideális testsúly elérését.

Gondolj csak bele, hogy mennyire logikus dolog ez, hiszen ha csak a testünk számítana, akkor egy nagyobb stressz vagy fáradtság esetén nem kompenzálnánk (kisebb-nagyobb) adag édességgel!:-)

 

Felejtsd el a fogyókúrát egy életre!

15 éve mondom az ügyfeleimnek, hogy felejtsék el a fogyókúrát egy életre és dolgozzunk az egész lényükre, mert így jutunk el a sikerig!

Éppen ezért, összeállítottam egy olyan programot, ahol a test-lélek-szellem megtámogatásával ismerhetsz rá szükségleteidre, a hosszútávú életmódváltást akadályozó hitrendszereidre és cseréljük le őket olyanokra, amik támogatnak Téged a célod elérésében! Mert lehet, hogy eddig lement Rólad valamennyi kiló aztán megállt, vagy hogy mindig kitűzted a célt, de nem jutottál a végére. El kell mondjam, hogy a hiba NEM a “tudatos készülékedben” van. A tudatalattid futtat olyan programot, amivel akadályoz Téged abban, hogy elérd a tudatosan kívánt célod! Ha azt vesszük alapul, hogy a tudatalatti a 95%-ban, míg a tudatos elméd csak 5%-ban felelős a cselekedeteidért, életed történéseiért, akkor ez bizony érthető!

frekvenciaKutatások bizonyítják, hogy a tudatalattink gátló hitrendszereinek lecserélésével, új mintákat építhetünk ki, amivel megszakíthatjuk a sikertelenségek sorozatát, hiszen meggyógyítjuk vele a DNS szerkezetünket. Erre való a Théta agyhullám. (ami  egy nagyon relaxált állapot, általa megnyílik a tudatalattink kapuja és felismerhetővé válnak gátló hitrendszereink)

 

tudatos élet, egészség, energia

Új dimenziók ideális testsúlyod eléréséért!

Mivel eltelt a nyár, de szeptember is egy csodás hónap, így azzal szeretném támogatni az ősz kezdetét,  2016. szeptember 17-én egy olyan különleges napot tartok, ahol egy Théta meditáció segítségével felismerheted gátló hitrendszereidet és segítségemmel, lecserélheted őket támogatókra. Ha pedig mindez nem lenne elég, (és mivel én a komplexitásban hiszek, fizikai oldalról is szeretnék segítséget adni) akkor a meditáció után megtámogatjuk a testünket egy tízóraival, vagy uzsonnával azért, hogy a lecserélt hitrendszerek hamarabb működésbe lendüljenek! Természetesen az egész program arról szól, hogyan érheted el az ideális testsúlyod nélkülözés, szenvedés és yo-yo nélkül!

 

Ez a program biztosít Téged arról, hogy

  • más szemmel nézz a fogyásra
  • elkerüld az önostorozást és a kudarcot
  • végre új irányt vegyen az életed
  • ráismerj, mennyire tökéletes is vagy így, ahogy vagy és hogy Benned van mindaz, amire vágysz!

Gyere, én segítek, hogy Önmagad legjobb verziója légy!!!

Olvasd el a részleteket itt és jelentkezz mielőbb! Izgalmas lesz!:-)

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem