Árnyékból a fényre

Visszavonhatatlanul tavasz van, és hamarosan itt van a sokunk által kedvelt évszak a nyár. Elgondolkoztál már azon, amikor sétálsz, hogy megnézd az árnyékodat?

Kisgyermekként sokan játszottunk az árnyékunkkal. Vajon felnőttként is játszunk? Te észreveszed egyáltalán? Figyelsz, vagy elsodornak a mindennapok? Igazán mókás dolog tud lenni, ami akár még fel is dobhatja a napodat! A komolyabb értelemben, viszont, sokan vannak úgy, hogy nem tudnak túllépni a saját árnyékukon. Próbálják a „lehetetlent”. Viszont van más alternatíva is! Megismerni az „árnyékunk” aspektusait!

Mit jelent is? Hogy szembenézünk azokkal a tulajdonságainkkal is, amik nem igazán tetszetősek, mert azok is a részeink. Érdemes befogadni a napos részeink közé őket. Ezáltal sokkal inkább használni az élet napos oldalát.

Hogy mi az élet napos oldala? Ami benned van! A belső erőd, az isteni képességed!

A kényelmi zónánk „óvó karjai között”, sokszor a biztosnak hitt bizonytalanban éljük az életünket. Ezért nem történik meg a változás. 

Nézd meg mit szeretnél? Jobb életet? Boldogságot? A tudatos éned ezerrel bólogat, de a mélyen ülő hiedelmeid, szokásaid, béklyóként húznak vissza és megint a komfortban találod magad!

Amikor eldöntöd, hogy a saját életedet jobbá teszed, vagy jobban akarod megélni, akkor próbáld ki, hogy a fejedet nem lehajtod, és a “feketeséget nézed”, hanem fordulj, a nap felé, érezd a lágy sugarakat, vedd észre az apró fénycsíkokat, és lásd, hogy azok nem feketék, hanem fehérek.

Ismerd meg az erősségeid és az egyediséged!

Ne akarj más mögé bújni, nézz szembe a valósággal, jobb minél előbb. Hisz amit a sors, az élet eléd tesz, azt így vagy úgy de előbb-utóbb át kell lépned. Állj mindig középpontban ne az árnyékodban. Ne bújj a fényes oldalad mögé!

Barátkozz meg azzal a részeddel, amit eddig úgy elnyomtál. Nézd meg, hogy miben segített eddig, de hozd meg az életed melletti döntést és változtass! Meddig kényelmes még a langyos víz? Egy idő után unalmassá válik és meg is zöldül.

Sokkal izgalmasabb az áramló, kék, lágy tenger, mint a pocsolya! Számomra legalábbis! Mert megtanulni meglovagolni a hullámokat az igazi erő és szabadság! Ezt az értéket csak növelni tudod!

Szóval életre fel! Nyiss a világra és a világ hamar visszanyitja a lehetőséget feléd! Ha az elhatározásod megérett, akkor még van módod csatlakozni hozzánk, hogy a változásod gyors és sikeres legyen.

2019. április 18-án, 18.30-tól, a Színezd Újra program keretében az Újjászületés, újratervezés lesz a téma! Méghozzá szenvedések nélkül! Gyere és kezdd először kicsiben! Két óra alatt, kapsz legalább 4 órányi egyéni konzultációs felismerést és hitendszercserét!

Egyéni nézőpontváltó, sikerfókusz konzultációról itt kapsz bővebb tájékoztatást.

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem