Árnyékból a fényre

Visszavonhatatlanul tavasz van, és hamarosan itt van a sokunk által kedvelt évszak a nyár. Elgondolkoztál már azon, amikor sétálsz, hogy megnézd az árnyékodat?

Kisgyermekként sokan játszottunk az árnyékunkkal. Vajon felnőttként is játszunk? Te észreveszed egyáltalán? Figyelsz, vagy elsodornak a mindennapok? Igazán mókás dolog tud lenni, ami akár még fel is dobhatja a napodat! A komolyabb értelemben, viszont, sokan vannak úgy, hogy nem tudnak túllépni a saját árnyékukon. Próbálják a „lehetetlent”. Viszont van más alternatíva is! Megismerni az „árnyékunk” aspektusait!

Mit jelent is? Hogy szembenézünk azokkal a tulajdonságainkkal is, amik nem igazán tetszetősek, mert azok is a részeink. Hogy miért lettek árnyékosak? Mert egyszer sérültünk. Ez a sérülés pedig kialakította a védelmi mechanizmust. De hogy őszinte legyek, ez a védelmi mechanizmus egy idő után bezár, és nem engedi megélni az élet napos oldalát.

Hogy mi az élet napos oldala? Ami benned van! A belső erőd, az isteni képességed!

A kényelmi zónánk „óvó karjai között”, sokszor a biztosnak hitt bizonytalanban éljük az életünket. A múlt árnyékként kísért. Hiába van egy jónak hitt gondolatunk, vagy akár apró sikereink, nem tudunk szabadulni a fekete árnytól, mert a magunk felé tett elköteleződésünk nem elég erős, vagy éppen túl erős!

Nézd meg mit szeretnél? Jobb életet? Boldogságot? A tudatos éned ezerrel bólogat, de a tudatalatti félelmeid, béklyóként húznak vissza és megint az árnyékban találod magad!

Amikor eldöntöd, hogy a saját életedet jobbá teszed, vagy jobban akarod megélni, akkor próbáld ki, hogy a fejedet nem lehajtod, és a feketeséget nézed, hanem fordulj, a nap felé, érezd a lágy sugarakat, vedd észre az apró fénycsíkokat, és lásd, hogy azok nem feketék, hanem fehérek.

A feketeség akkor tűnik elő, amikor a nap elbújik a felhők mögé. Amikor te is más mögé bújsz a gondjaiddal, akkor a könnyebb utat választod, hiszen mindig találsz magyarázatot, kibúvót, hogy neked az adott pillanat miért jó. Soha ne akarj más mögé bújni, nézz szembe a valósággal, jobb minél előbb. Hisz amit a sors, az élet eléd tesz, azt így vagy úgy de előbb-utóbb át kell lépned. Állj mindig középpontban ne az árnyékodban. Ne bújj a fényes oldalad mögé!

Barátkozz meg az árnyékoddal oly módon, hogy a részed. Nézd meg, hogy miben segített eddig, de hozd meg az életed melletti döntést és változtass! Meddig kényelmes még a langyos víz? Egy idő után unalmassá válik és meg is zöldülJ.

Sokkal izgalmasabb az áramló, kék, lágy tenger, mint a pocsolya! Számomra legalábbis! Mert megtanulni meglovagolni a hullámokat az igazi erő és szabadság! Ezt az értéket csak növelni tudod!

Szóval életre fel! Nyiss a világra és a világ hamar visszanyitja a lehetőséget feléd! Ha az elhatározásod megérett, akkor még van módod csatlakozni hozzánk, hogy a változásod gyors és sikeres legyen.

2019. április 18-án, 18.30-tól, a Színezd Újra program keretében az Újjászületés, újratervezés lesz a téma! Méghozzá szenvedések nélkül! Gyere és kezdd először kicsiben! Két óra alatt, kapsz legalább 4 órányi egyéni konzultációs felismerést és hitendszercserét!

Érdekel a workshop, tovább olvasok róla

Hamarosan életmegváltoztató Theta Healing alaptanfolyam indul. Itt tudsz jelentkezni!

Egyéni konzultációról itt kapsz bővebb tájékoztatást.

Scroll to Top