Mélyítsd el a tudásod az Ásás módszerében!

2020. március.30-31.

Budapest! Helyszín hamarosan!

Örülök, hogy megérkeztél hozzám és olvasod ezeket a sorokat, mert ez azt jelenti, hogy elérkeztél életed azon állomásához, amikor már tudatosan kezedbe vetted a sorsod formálását és a TH® hitrendszerátalakító meditációs technikát választottad ennek kiteljesítésére

Ennek a tanfolyamnak az előfeltétele az Alap és Haladó TH® meditációs technika tanfolyamok elvégzése, és tudom, hogy már rájöttél, hogy miért. A technika alappillére, amit régi mintáink/szokásaink  feltárásához használunk, az ásás módszere. Ez a módszer önmagában nem bonyolult, de való igaz, hogy gyakorlással egyre nagyobb rálátásod lesz arra, hogyan írd át hatékonyan a régi mintázatokat/szokásokat!  Az alap tanfolyamon megtanuljuk a meditációs technikát, de mivel sokrétű a munka, így ez a tanfolyam a finomságokról és azokról a „műhelytitkokról” szól, amire a tudásod elmélyítésével már igényed van.

Természetesen nincs titok, de van az a pillanat, amikor felismered, hogy az életedben való haladás, többlettudást igényel, mert esetleg elbizonytalanodtál, vagy mert olyan kérdések merültek fel benned, amik bizonyos mintáid révén most tudtak megmutatkozni. Pl. hogyan hozhatom ki magamból a legjobbat?

Megnyugtatlak! Ezzel mind így vagyunk! Haladunk az úton és tanulunk. Amikor úgy döntöttél, hogy mélyíted a tudásod és ezzel egy időben tágítod a perspektívádat, akkor úgy is határoztál, hogy kihozod magadból a legjobbat. Mindazt a tudást, ami már régóta benned rejlik.

Ezzel a kurzussal  nem teszünk mást, mint rálátást nyersz és megérted, hogy miért cselekedtél eddig úgy, ahogy. Ezt a meditációs technika teszi lehetővé. Beszélgetésünk során  felismerheted, hogy a felmenőid  miben voltak igazán kiválóak és milyen szokásokat tanultál meg tőlük. Milyen erények birtokában voltak és te mit alkalmazol ebből már!

Ezzel megrövidítjük a tanulási szakaszt, mert felismerhetővé tesszük számodra a régi tudásod! Ez igazán jó móka és nagyon nagy magabiztosságot ad a saját életed újraformálásában is akár.

Tudnod kell! A TH® meditációs technika abban tud a segítségedre lenni, hogy hogy a képességeid felismerésével és feltárásával, tudatosan teremtsd újra a valóságod!!

Semmilyen módon SEM alkalmas orvosi diagnózis felállítására és nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Képes Anita

A boldog párkapcsolatod és anyagi bőséged sikermentora 

Mit tanulunk meg az
Áss mélyebbre tanfolyamon?

 
  • Megbeszéljük, hogy miért érdemes odafigyelni a szavainkra.
  • Megbeszéljük a gyorssegély hitmunka lényegét, és hogy mikor alkalmazzuk
  • Elsajátítjuk a „nem tudom” válaszok esetén a teendőket, amivel már egyértelművé válik a „tudom” nézőpont
  • Megértjük a „nyereség” fogalmát és elsajátítjuk, hogyan térképezzük fel teljességében ahhoz, hogy ne teremtsd vissza a régi mintát
  • Elmélyítjük a tudást és részletezzük a 8 féle ásásmódot
  • Megtanuljuk általuk, hogyan rövidíthető le az ásás menete úgy, hogy közben hatalmas erőforrások szabadulnak fel a teremtéshez, ugyanakkor nem megrövidítve az ásás munka hatékonyságát!
  • Kivesézzük a „nehézségeket” és rutinná tesszük az általuk megélt nyereségek felismerését
  • Tudatosítjuk a módját a tudatos teremtés folyamatának
  • Készség szintre emeljük a kiegészítő technikák használatát és még sok minden mást

A fentiek azok, amiket mindenképpen elsajátítunk a tanfolyam során, de a mindenkori csoport összetétele, különleges extrákat ad hozzá a tanfolyamhoz.

Tudnod kell, hogy ez a harmadik olyan tanfolyam, ami az alapok letételéül szolgál a TH® meditációs technika használatában. Egy olyan különleges hármas ez: Alap, Haladó, Áss mélyebbre tanfolyamok, ami igazán megnyitják a lehetőségeidet életed igazi újraformálásában.

Mi a tanfolyamon való részvétel feltétel?

Alap és Haladó TH® meditációs technika tanfolyamok elvégzése!

Milyen bónuszokat kapsz ráadásként?

Facebook zárt csoport tagság

Ingyenes hozzáférést kapsz az Egyensúly akadémia zárt Facebook csoportjához, ahol aktívan segítek a csoport tagjaink és ahol segítő, támogató közösségben együtt örülhetünk egymás sikereinek.

31 napos online videós tanfolyam

Ingyenes hozzáférést adok a haladó tanfolyamra jelentkezőknek a 31 napos online videós tanfolyamomhoz.

Ti mondtátok a tanfolyam után

Mikor és hol?

2020. március 30-31.
Budapest, Helyszín hamarosan!

Helyszín

Budapest

Hétfő: 9 - 16 óráig

Kedd: 9 - 15.30 óráig

Mennyibe kerül az
Áss mélyebbre tanfolyam?

Az önmagadba való befektetés: 120.000 Ft

Jelentkezés az oldal alján lévő űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik.
A jelentkezésed után küldöm az utalási adatokat és tudnivalókat.

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned a haladás, akkor várlak szeretettel.

A tanfolyamra ösztöndíj kérhető! Az ösztöndíjról további részletékért, érdeklődj e-mailben, a kepesanita@egyensulyakademia.com-on.

Igen! Szeretném elmélyíteni a tudásom az ásás technikában.

Most jelentkezem!

Scroll to Top