Csodálatos visszajelzéseket kapok tőletek

Az ember életében az életmódváltás nemcsak testi, de lelki és szellemi szinten is zajlik!
Noha ezt sokan még nem gondolják, de attól még bizony így van!
Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint az alábbi visszajelzések.

Az az igazság, hogy nálam már a nem kimondott meseszerű álmok is megvalósultak!

Drága Anka!

Köszönöm a meghívást az elengedés és az álommegvalósítás alkalomra! Az az igazság, hogy nálam már a nem kimondott meseszerű álmok is megvalósultak! Két éve télen voltam nálad az adventi időszakban theta healing csoportos alkalmakon.  Az akkori lelki világommal félve mentem társaságba, rengeteg megpróbáltatás alatt és után próbáltam új Életet kezdeni – vagyis egy jó barátom és a családom sajtolta belém az új életet.  (Elhunyt a Szerelmem, karjaim közt engedtem utolsó útjára és a rengeteg küzdelem és imádkozás ellenére is nem élte túl. Mára tudom Ő jó helyen van – hiszek a Jó Istenben és a Mennyországban is. )
A fájdalomtól eltekintve Ő előtte borzasztó kilátástalan és nem jövőbe mutató kapcsolataim voltak. Mindig valamelyik valamiért lehetetlen és ahogy mondani szokás “vonzottam a hülyéket” 🙂 🙂 🙂  Hát csodajó volt ott lenni nálad azokon az adventi szerdákon, amikor ismeretlenek szeretettel és biztatva néztek rám és néztünk egymásra hétről hétre drukkolva egymás ügyes bajos dolgáért. 
Akkor még csak ebben a megnyugtató szeretetteljes érzésben fürödtem. Figyelmesen hallgattam a “betöltéseket” is, hogy pl. hiszem azt hogy van olyan férfi/nő/társ akivel szeretetben, harmonikusan boldogan együtt lehet élni lemondásoktól mentesen vidámságban.  (Tényleg csak a kattantakat, karrieristákat, felelősséget nem vállaló ámde nagyon szerelmes pasikat vonzottam be előtte).  Viszonylag fiatalon kerültem újra a “húspiacra” óriási sérüléssel és nem is akartam egy percig se senkit se beengedni a világomba – a fájdalmas emlékezés világába: a túlélésre hajtottam a Családomért.  Ehhez képest a gyászban tenyerére vett a JóIsten és az egy év letelte után összesodort egy Fiatalemberrel, aki szintén hamar magára maradt viszont velem ellentétben nem adta fel az álmait, hogy neki még családja, szerető párja és gyermekei legyenek. <3 
Ő ma a Párom, Férjem és a márciusban születendő gyermekünk Édesapja. Alig két év telt el és a legnagyobb fájdalomból és kilátástalanságból, reménytelenségből a legnagyobb Csodának indulunk Együtt. 
Elhunyt Párom emlékét Ő is tiszteli és szeretettel gondol Rá – csodálatos ajándék nekem, hogy ilyen Társam lett, aki felvidított, reményt adott és új Életet kezdtünk. Az év eleji tervezgetésben sem nagyon hiszek, a Jó Isten hatalmában, kegyelmében és szeretetében annál inkább – a megpróbáltatásai ellenére is! Mégis idén január elején összeírtam, hogy szeretném hogy rendeződjenek a munkahelyi dolgaim és hogy a kedvesemmel családot tervezzünk. Az év derekára már úton volt a Baba és a munkahely is rendbe jött. Hiszem azt, hogy a pozitív gondolatok is rengeteget segítenek. A tudatos életmódváltás sikerelveit is csináltam nálad tavaly tavasszal és jó úgy ébredni, hogy csukott szemmel még csupa jóra gondolunk és este hálát adunk – átíveli a napot a reménykedés, szeretet. Mindenképpen ajánlom a társaságot, tanfolyamot azoknak akik szeretnének tenni kicsit a pozitívabb életükért. (Még ha a változás, vagy CSODA később is jön el…).

Sz. Margó, Budapest

Amikor megérkezik a tökéletes társ és a szívet megérintő munka is, akkor az élet is harmóniába kerül…

Kb. másfél évvel ezelőtt, egy sportklub szülinapi rendezvényén megismerkedtem egy csodás hölggyel. Akkoriban nehéz élethelyzetben volt. Nem volt munkahelye és a párkapcsolata is nehéz periódusba került. Majd egy fél év múlva megkeresett, hogy szeretne hozzám jönni egyéni konzultációra. Így is lett. Élettervet készítettünk és munkához láttunk. Minden életterületet feltérképeztünk és feltártuk a korlátozó hitrendszereket és lecseréltük támogató hitrendszerekre! Mikor a párkapcsolathoz értünk, akkor részletesen megfogalmazta a vágyait. Ekkor a Théta manifesztációs gyakorlatban megteremtettük a számára legoptimálisabb lélektársat. Mit ad Isten, mi történt?

Egy-két hónapon belül megérkezett a Társ. Hihetetlen boldogságot láttam rajta. Volt szerencsém részt venni ebben a csodás folyamatban, mint tanúsító, hiszen a munkát a Teremtő végezte. Ma reggel pedig kaptam egy csodás képet! Az Ő karácsonyuk a szerelem és az összetartozás megszületését hozza el. Csodás eljegyzés keretében. Az állt a kép alatt! Te vagy az első! (én láthattam először a gyűrűt). Hálás vagyok a munkámért! Hálás vagyok, hogy része lehettem ennek az egymásra találásnak, amikor két ember egyenes úton megtalálja egymást! Hozzáteszem, Ők már felneveltek több gyermeket is külön-külön. Így nem 20 évesek. Éppen ezért mondom, hogy a boldogság mindig, minden életkorban lehetséges. Hálás vagyok a Theta Healing technikának, mert annyi öröm ér általa nemcsak önmagamon, de az ügyfeleimen keresztül is, hogy ez nekem szívet melengető ajándék! Ezért fontos, hogy egy terapeutának, segítőnek nem kell 10 módszert tudnia ahhoz, hogy segíteni tudjon másoknak! Elég, ha megtalálja számára az igazit, és megengedi magának, hogy az a szívéig jusson!

Boldogság és hála!

...könnyebben megtalálja a gondok gyökerét..

Anita nagyon empatikus ráhangolódó terapeuta, szóhasználatban érzelmekben is követi a pácienst. Kiváló ráhangolódó képessége által könnyebben találja meg a gondok gyökerét, és onnan húzza ki az elakadást, blokkot.  Azonnali változást hoz a vele való munka!

Bátkay Eszter

A tréning idején történt változások:

Konfliktuskezelésem sokat javult. Igyekszem hatékonyabban, – tiszta kommunikációra törekszem – kommunikálni. Tudok ügyelni arra, hogy ne ragadjanak el azonnal az érzéseim, félelmeim. Ha kritika ér, talán higgadtabban tudom kezelni, és nem választom a vég nélküli vitát.

Az érzelmi ingadozásaim kisebb amplitudójúak és a mélypont érzékelhetően rövidebb ideig tart.

Megtanultam magamra is időt szánni, a család mellett. Figyelek a saját szükségleteimre és könnyebb beleállni a saját életembe! Tudom, hogy ez vezet előre.

A sportot rendszeressé tettem az életemben, ami szintén az önmagammal való törődés egyik fontos mutatója! Szóval szépen haladok!

Mariann (35)

17 kiló fogyás 16 hét alatt!

Kedves Anita!
Ami velem történt az elmúlt 4 hónapban, azt el sem akarom hinni! Eleinte azt vettem észre, hogy megszűnt az allergiám, majd fokozatosan növekedett az energiaszintem, és visszanyertem a nőiességemet! És mindennek a tetejébe, lefogytam 17 kilót!!! Ez csodálatos érzés! Végre újra NŐ-nek érzem magam!!! Köszönöm! Anna

 

Reggel a következő sms-t láttam a telefonomon!

“Ani! Úgy örülök! Ennek a hónapnak az eredménye, -4 kg. És tudom tartani és nem vagyok éhes! Köszönöm Neked!!!”

13 kiló fogyás 3 hónap alatt!

Már évek óta küzdöttem a súlyommal. Ezer-féle fogyókúrát ki is próbáltam, és mindig hittem, hogy most sikerülni fog. És tényleg sokszor sikerült is. Valamennyi. A barátnőm, aki már Nálad fogyott 18 kilót, egyszer megelégelte a dolgot és rámpirított! “Ne szarozz már itt a súlyoddal! Hívd fel végre az Anitát!”
Ekkor már annyira elkeseredett voltam, hogy azt gondoltam, nem lehet bajom belőle.
A megbeszélt időpontban meg is jelentem. Legnagyobb meglepetésemre már az első konzultáción többet tudtam meg magamról, mint az évek alatt addig. És az még csak a testi része volt. Kellett egy speciális mérleg, amivel még a belső szerveimre rakódott zsírt is be lehetett mérni. Aztán jött jó sok kérdés az életmódomról és a konzultáció második részében a lelkemet vettük górcső alá. Hihetetlen volt, milyen komplex módon közelítettünk az én kilóimhoz:-). Kaptam egy táplálkozási tervet és a minden találkozás alkalmával Théta Healing techika segítségével, felszámoltuk a félelmeimet és azokat a blokkokat, amik gátoltak a fogyásban eddig. Nagyon felemelő érzés. A testem teljesen átalakult és nagyon boldog vagyok! Eszter

14 kiló fogyás 16 hét alatt!

Szia Anitám!

BendegúzAzért írok, mert szeretném elmondani, hogy örökké hálás leszek Neked és a Ragyogó nő születik tréningnek, meg persze a sorsnak hogy végre, 15 év várakozás után, 11 hetes terhes vagyok. Azt mondták az orvosok, hogy spontán módon ennek kicsi az esélye és már volt is két lombikos próbálkozásunk, de sajnos azok nem maradtak meg. Azután kezdtem el Nálad a tréninget, és azóta minden megváltozott. Rendkívül boldog vagyok, hogy spontán módon sikerült teherbe esnem és a testem tökéletesen működik! Az orvos is azt mondta, hogy valószínű, hogy a 14 kilós fogyásnak és az életmódváltásnak köszönhetem a gyermekem! Nekem viszont meggyőződésem!

L. Móni

Azóta megszületett a gyönyörű baba, aki a szülei szeme fénye! 🙂

8 kiló fogyás 12 hét alatt!

Kedves Anita!

1. A bokasérülésemről azt hittem egy életre tönkre tettek bizonyos orvosok és örökre sánta maradok bokaszalagok nélkül. A Ragyogó Nő születik szokásátalakító életmódklubbal és az erős akaratommal azonban pik-pak helyrejött a bokám is, már simán futok akár a busz után is 🙂 Éppen azon gondolkoztam tegnap, hogy lemegyek újra a konditerembe és ráállok végre a futógépre. A legérdekesebb az volt, hogy ahogy elkezdtem a Ragyogó nő születik szokásátalakító klubot, napról napra javult a bokám, és múltak a fájdalmaim, szerintem rekord idő alatt gyógyult meg.
2. Leadtam a segítségeddel 3 hónap alatt 8 kilót, és végre beleférek a régi ruháimba, végre újra csinosnak és szépnek, NŐnek érezhetem magam. És még csak nem is szenvedtem mindezért. Pedig ha tudnád, hányféleképpen próbáltam ezelőtt lefogyni! NA DE még hátra van újabb 8 kiló, félúton nem állunk meg! 🙂
3. Azt, hogy nőnek érzem magam újra, a pasik is észrevették, és az éhínséges idők véget értek!
4. Tavaly januárban váltottam munkahelyet, és a két tanfolyamod alatt kétszer léptettek elő, ami szerintem szintén rekord teljesítmény kapcsolatok nélkül, saját erőből és pláne a közigazgatásban.
5. Úgy érzem teljesen kivirultam, megszűnt az állandó fáradékonyságom, már kávét sem iszom, csak nagyon elvétve, tele vagyok életenergiával. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, higgadtabban tudom kezelni még a problémás embereket is (ez a kisugárzásom szedálja őket is:)), nagyobb türelemmel vagyok mindenki iránt. Elmúltak a hátfájásaim is, egyenesebb lett a testtartásom.
6. Az étkezés megváltoztatásával megszűntek a migrénes fejfájásaim és az erős gyomorsavam is, amik azelőtt igencsak gyakoriak voltak. Megszűntek a menstruációs görcseim is, amik nagy nehézségeket okoztak régebben.
7. Apróságok: A bőröm azelőtt nagyon száraz volt, most végre egészséges, a körömágyam repedezett most az is szép, olyan erősek lettek a körmeim, hogy a hüvelykujjamon a körmöm már alig viszi az olló! 🙂 A hajam is kevésbé zsírosodik. Valószínűleg még tudnék összeszedni többet is, de ezek a főbb eredmények, amiért nagyon hálás vagyok Neked, és még egyszer köszönöm a segítséged.
millió puszi:

Linda:-)

13 kg ot fogytam 3 hónap alatt és 4 ruhaméretet! Erős, energikus és boldog vagyok!

Bűnözés? Már nem ismerem ezt a szót, amit régen a fogyókúráim alatt gyakran mondtam!

Egy teljesen új életet írtunk! Anita segítségével olyan étrendkiegészítőket használok, amik tényleg hasznosak nekem és az a tömérdek támogatás, amit Tőle kaptam szárnyakat adott! Egy teljesen új dimenzióban élek most már! Boldog vagyok önmagamban és végre a párkapcsolatomat is örömmel élem meg! Minden reggel boldogan nézek a tükörbe!!! Nem azért, mert modell alkat lettem, hanem mert megszerettem saját magam.

Nem az számít, hogy néha megeszem-e egy süteményt, vagy hogy mennyire vagyok szigorú magamhoz! Éppen az ellenkezője igaz! Az számít, amire programozom az elmém és az, ahogy magamhoz viszonyulok! Nem bántom magam ha megállt a fogyás, hanem bízom magamban és a testemben! És az igazság az, hogy pár napon belül, újra elindul!

Ha unod a banánt, hívd Anitát!:-)

Ragyogó Nő köszönet party1Szívből ajánlom mindenkinek Anitát, mert szívvel-lélekkel segít, jókedvű, felszabadult és nagyon támogató! Ami nekem most már nagyon fontos! Nemcsak a testemet tartja fontosnak, hanem a lelkemet is! És ezért végtelenül hálás vagyok neki!

Szóval, ha Te is unod a banánt, csak hívd Anitát!

Itt a száma: 20-435-7321, vagy kepesanita@egyensulyakademia.com

Drukkolok Neked!

Szeretettel: Eszter

 

A testi változásaim 5 hét alatt: 22 cm körfogat csökkenés, 3 kiló zsírfogyás, de a ruháimon sokkal többnek látszik! Nagyon örülök neki!

A napjaimban a tervezés helyet kapott a tréning folyamán, pedig azelőtt nem foglalkoztam ezzel. Mit eszek, mit fogok enni- inni, mi az a program ami feltölt, ezekkel is tudok törődni! És kedvem is van hozzá! Elkezdtem heti rendszerességgel járni mozogni. Heti 3 alkalom! Írom, hogy mit és mennyit eszek és szembesít azzal, hogy mennyi a kalóriaértéke! Korlátokat alkalmazok vagyis keretet adok a napomnak. Elkezdtem jó kapcsolatot építeni magammal és ezt élvezem. Pihenek, ha kedvem van, bulizok, ha jól esik, de magammal is törődöm! Belevágtam egy speciális méregtelenítésbe is, és még a kollégáim is felfigyeltek rá! Tudatosan készülök a teendőkre és felkészítem a testem. Meg kellett tanulni, mostanra, egyre jobban megy. Szeretek a csoportba járni, mert vidámság van, kimozdít a mindennapokból és jó a társaság.

Rita (30)

 

13 kiló fogyás 3 hónap alatt!

Első alkalommal csupa ismeretlen arc, illetve dehogy, hisz Anitán kívül még egy ismerős, akivel egy másik tréningen már találkoztam. Mint a suliban, amikor az első nap belépsz. Ez tartott is vagy 10 percig, amíg el nem mesélte mindenki magáról, amit fontosnak (és elmondhatónak) gondolt, utána Anita nagyon ügyesen oldotta ezt a zavart. Párt választottunk magunknak, a mi kis “tamagocsinkat. ” Szeretem ezt a csapatot. Igazán, nagyon. Jó közöttük lenni, jó velük találkozni, beszélgetni. Várni, hogy jelentkezzenek, hogy kivel mi történt. Tudni, hogy fog történni valami és izgulni értük. Dicsérni, biztatni egymást, kibillenteni a mélypontról a másikat vagy csak időben ott lenni, hogy ne is érjen el oda. Szeretni egymást, figyelni egymásra.

Anita pedig egy igazi Tündér, aki még akkor sem akad ki látványosan, ha a teljes eltervezett menetrendet keresztülhúzzuk neki és egy merő nevetésbe fullad az egész este. Sosem hagynék ki egy alkalmat sem. Ha három órán keresztül „csak” nevetünk, akkor is szuperül feltölt.

Az ötödik alkalmon vagyunk túl. A célom egy ponton változott. Az új életet nem új férfival akarom, hanem a régivel, jól. Hogy ez visszalépés-e? Semmiképpen sem. Mondhatom, a célom többi részével szépen haladtam, de ezen a ponton mindig megakadtam és én mindig itt húztam le magam. Mindenki mondta, hogy el kell engednem, nem érdemel meg, jobbat érdemlek… És ezt el is hittem ésszel. Csak szívvel épp az ellenkezőjét tudtam. Anitával egy egyéni théta alkalmával dolgoztunk ezen és – nevezhetném csodának is – szépen elindultunk egymás felé. Neki ideje van, nekem türelmem. Isteni! 🙂

Tudom, hogy ha nekiállok agyalni a jövőn, hogyan állítsam le magam és pörgessem be a jelent. Ez volt az egyik legfontosabb számomra: megélni a jelent. Jelentem, egyre jobban megy! Nagyon kínlódtam a mozgás nem léte miatt, mégis kifogásokat gyártottam, hogy miért nem megyek mozogni. Egyszer csak bekattant ez is és most már nem esik nehezemre elindulni futni. Nagyon fontos a mozgás. Sok bepörgést hoztam vissza már ezzel. Séta, túra, futás. Szóval nem mondom, hogy már kész vagyok. De haladok, és nagyon jól érzem magam! Vannak kilengések, de egyre kisebb az amplitúdó. Legalábbis lefelé. Azon gondolkodtam, kinek ajánlanám a Ragyogó Nőt. Azt hiszem, mindenkinek. Minden nőnek szüksége lenne heti három órára, amikor egy ilyen közösségben van. Észrevétlenül fejlődik és önmagával tud foglalkozni.

A testi változásaim 5 hét alatt: 11,8 cm körfogat csökkenés, 5 évvel fiatalabb biológiai életkor.

Annamari (34)

 

Bettivel 2 hónapja kezdtünk el egy életmódváltó programot.

Amiért megkeresett az az volt, hogy szeretne lefogyni 10 kilót. A második konzultáció alkalmával azonban már egyet is értettünk azzal, hogy nemcsak a testében fognak változások elindulni, de a lelkében is, amit érdemes tudatosítani és átalakítani, ha szükséges. Kapott táplálkozási programot és elkezdtünk az érzelemmunkát. Fantasztikusan dolgozik önmagán testi és lelki szinten is csodás változásokon megy keresztül!

Az utóbbi két hét eredményei:

A testzsírszázaléka: 2%-ot csökkent, testsúlya 3 kg-ot csökkent, izomtömege: 1,2 kg-ot nőtt, nyugalmi anyagcseréje nőtt 1517-ről 1535-re, így jelzi a teste, hogy több energiát használ fel, már alvó helyzetben is, biológiai életkora 2 évet fiatalodott, hidratáltsága 1%-ot nőtt, zsigeri zsírja 1 egységet csökkent, csonttömege: 2,5-ről, 2,6-ra változott!

Ez nagyon szép eredmény! Tudni kell azonban, hogy beiratkozott a Csakraharmónia Thétában workshopra mondván, hogy “úgy érzem erre szükség van az átalakuláshoz”! És igaza lett! Ezek az eredmények az érzelemmunka következménye is. Sokszor van az, hogy “nem tudjuk elengedni” a kilóinkat! De bizony lehetséges! Megfelelő érzelmi támogatással, új élet születik, ahol nincs visszahízás, mert tudatosan megtanulunk új életet élni.

És itt egy pár sor  Tőle:

“Örülök, hogy bíztam a testemben, és a Kinez tesztelésemben, hogy Téged válasszalak.

Kb. 2 hónapja, mielőtt még nem is ismertelek, lett egy egy mottóm. Képes vagyok rá! Ki is írtam a szekrényre.
És ránéztem, hogy ez a Te neved is. :). Ezt a szinkronicitást…..

B.”

Hálásan köszönöm Betti a munkádat! Csak így tovább!

Ágival nagyjából 3 hete dolgozunk együtt.

Nagyon szeretett volna változni, de nem tudta hogyan kezdjen hozzá. Ekkor jött el hozzám. Beállítottuk a személyes táplálkozási programját és elkezdtük a lélekmunkát is! Nagyon gyorsan jöttek az eredmények! Két hetes eredményei:
  • Testsúlya: 5 kg fogyás (ebből 3 kg zsírból)
  • Testzsír százalék: 1%
  • Zsigeri zsír: 1 egység csökkenés
  • Hidratáltság: 1,1% növekedés
Ági saját bevallása szerint: “Hogy mi történik mióta ide járok nem tudom, de sokkal határozottabb lettem, sokkal jobban ki tudok állni önmagamért és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Sokkal bizakodóbban látom az életet!” Köszönöm Ági a bizalmadat! Fantasztikusan építkezel! Büszke vagyok Rád! Ági

9 kiló fogyás 8 hét alatt!

Kedves Anita!

65 évesen elegem lett az elnehezült életből. Úgy döntöttem, változtatok.

Ekkor találkoztam Veled és a támogatásoddal, egy teljesen új életformát alakítottam ki. Megváltoztattam az étrendemet. Nem volt nehéz, sohasem éheztem. Elkezdtem mozogni. Eleinte nehezen ment, de aztán egyre jobban belejöttem és a napirendem részévé vált. 8 hét alatt 9 kiló fogytam, 2 egység zsigeri zsírfogyás történt, ami számomra fantasztikus érzés, hiszen a belső szerveimen bőven lerakódott a zsír. 24 cm körfogat fogyás ez idő alatt! Kirobbanó közérzetben egy fantasztikus, fiatalos életformára tettem szert!

Hálás vagyok érte!

 

Ide jön a Te személyes történeted

Ha Te is szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól, és eddig még nem sikerült megtalálni a kulcsot hozzá, akkor keress bizalommal! Reményeim szerint Neked is tudok segíteni.

Velem nem csak fogyásban, hanem egy komplett életmódváltásban lesz részed, amely a tested mellett a lelkeddel is foglalkozik. A Theta Healing technika segítségével segítek Neked rálátni az életedre és felülírni blokkoló hitrendszeredet, hogy az támogassa jelenlegi életedet.

Lájkolj a Facebookon!

Ha még nem csatlakoztál, akkor most csatlakozz az Egyensúly Akadémia Facebook oldalához, ahol tovább követhetsz, ÉLŐ videós bejelentkezéseket láthatsz és sok-sok hasznos tartalmat, Theta Healing letöltéseket, tippeket, módszereket, technikákat és érdekességet olvashatsz a témában!

Scroll to Top