Csodálatos visszajelzéseket kapok tőletek

Az ember életében a szemléletváltás többféle szinten zajlik!
Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint az alábbi visszajelzések.

Az az igazság, hogy nálam már a nem kimondott meseszerű álmok is megvalósultak!

Drága Anka!

Köszönöm a meghívást az elengedés és az álommegvalósítás alkalomra! Az az igazság, hogy nálam már a nem kimondott meseszerű álmok is megvalósultak! Két éve télen voltam nálad az adventi időszakban szemléletváltó csoportos alkalmakon.  Az akkori szemléletemmel félve mentem társaságba, rengeteg megpróbáltatás alatt és után próbáltam új Életet kezdeni – vagyis egy jó barátom és a családom sajtolta belém az új életet.  (Elhunyt a Szerelmem, karjaim közt engedtem utolsó útjára és a rengeteg küzdelem és imádkozás ellenére is nem élte túl. Mára tudom Ő jó helyen van – hiszek a Jó Istenben és a Mennyországban is. )
A fájdalomtól eltekintve Ő előtte borzasztó kilátástalan és nem jövőbe mutató kapcsolataim voltak. Mindig valamelyik valamiért lehetetlen és ahogy mondani szokás “vonzottam a hülyéket” 🙂 🙂 🙂  Hát csodajó volt ott lenni nálad azokon az adventi szerdákon, amikor ismeretlenek szeretettel és biztatva néztek rám és néztünk egymásra hétről hétre drukkolva egymás ügyes bajos dolgáért. 
Akkor még csak ebben a megnyugtató szeretetteljes érzésben fürödtem.   Viszonylag fiatalon kerültem újra a “húspiacra”  és nem is akartam egy percig se senkit se beengedni a világomba – a fájdalmas emlékezés világába: a túlélésre hajtottam a Családomért.  Ehhez képest a gyászban tenyerére vett a JóIsten és az egy év letelte után összesodort egy Fiatalemberrel, aki szintén hamar magára maradt viszont velem ellentétben nem adta fel az álmait, hogy neki még családja, szerető párja és gyermekei legyenek. <3 
Ő ma a Párom, Férjem és a márciusban születendő gyermekünk Édesapja. Alig két év telt el és a legnagyobb fájdalomból és kilátástalanságból, reménytelenségből a legnagyobb Csodának indulunk Együtt. 
Elhunyt Párom emlékét Ő is tiszteli és szeretettel gondol Rá – csodálatos ajándék nekem, hogy ilyen Társam lett, aki felvidított, reményt adott és új Életet kezdtünk. Az év eleji tervezgetésben sem nagyon hiszek, a Jó Isten hatalmában, kegyelmében és szeretetében annál inkább – a megpróbáltatásai ellenére is! Mégis idén január elején összeírtam, hogy szeretném hogy rendeződjenek a munkahelyi dolgaim és hogy a kedvesemmel családot tervezzünk. Az év derekára már úton volt a Baba és a munkahely is rendbe jött. Hiszem azt, hogy a pozitív gondolatok is rengeteget segítenek. Több tréninget is csináltam nálad tavaly tavasszal és jó úgy ébredni, hogy csukott szemmel még csupa jóra gondolunk és este hálát adunk – átíveli a napot a reménykedés, szeretet. Mindenképpen ajánlom a társaságot, tanfolyamot azoknak akik szeretnének tenni kicsit a pozitívabb életükért. (Még ha a változás, vagy CSODA később is jön el…).

Sz. Margó, Budapest

Amikor megérkezik a tökéletes társ és a szívet megérintő munka is, akkor az élet is harmóniába kerül…

Kb. másfél évvel ezelőtt, egy sportklub szülinapi rendezvényén megismerkedtem egy csodás hölggyel. Akkoriban nehéz élethelyzetben volt. Nem volt munkahelye és a párkapcsolata is nehéz periódusba került. Majd egy fél év múlva megkeresett, hogy szeretne hozzám jönni egy szemléletváltó beszélgetésre. Így is lett. Élettervet készítettünk és munkához láttunk. Minden életterületet feltérképeztünk és feltártuk a korlátozó hitrendszereket és lecseréltük támogató hitrendszerekre! Mikor a párkapcsolathoz értünk, akkor részletesen megfogalmazta a vágyait, célkitűzéseit!

Egy-két hónapon belül megérkezett a Társ. Hihetetlen boldogságot láttam rajta. Volt szerencsém részt venni ebben a csodás folyamatban, hiszen időről-időre megosztotta velem az örömeit. Ma reggel pedig kaptam egy csodás képet! Az Ő karácsonyuk a szerelem és az összetartozás megszületését hozza el. Csodás eljegyzés keretében. Az állt a kép alatt! Te vagy az első! (én láthattam először a gyűrűt). Hálás vagyok a munkámért! Hálás vagyok, hogy része lehettem ennek az egymásra találásnak, amikor két ember egyenes úton megtalálja egymást! Hozzáteszem, Ők már felneveltek több gyermeket is külön-külön. Így nem 20 évesek. Éppen ezért mondom, hogy a boldogság mindig, minden életkorban lehetséges. 

Boldogság és hála!

...könnyen hozzásegít ahhoz, hogy felismerjem a saját erősségem

Anita nagyon empatikus ráhangolódó tréner. Szóhasználatban érzelmekben is követi az ügyfelet. Kiváló ráhangolódó képessége által könnyebben segít abban, hogyan találhatunk rá a saját erősségeinkre értékeinkre! Azonnali változást hoz a vele való munka!

Bátkay Eszter

A tréning idején történt változások:

Konfliktuskezelésem sokat javult. Igyekszem hatékonyabban, – tiszta kommunikációra törekszem – kommunikálni. Tudok ügyelni arra, hogy ne ragadjanak el azonnal az érzéseim, félelmeim. Ha kritika ér, talán higgadtabban tudom kezelni, és nem választom a vég nélküli vitát.

Megtanultam magamra is időt szánni, a család mellett. Figyelek a saját szükségleteimre és könnyebb beleállni a saját életembe! Tudom, hogy ez vezet előre.

Az első hónapra  kitűzött céljaimat mind sikerült megvalósítani! Eddig mindig félidőben abbahagytam!

A sportot rendszeressé tettem az életemben, ami szintén az önmagammal való törődés egyik fontos mutatója! Szóval szépen haladok!

Anita rámutat arra, hogyan tudom kihozni magamból a legjobbat!

Mariann (35)

Ide jön a Te személyes történeted

Reggel a következő sms-t láttam a telefonomon!

“Ani! Úgy örülök! Ennek a hónapnak az eredménye, -4 kg. És tudom tartani és nem vagyok éhes! Köszönöm Neked!!!” Nagyon jót tett, hogy segítettél rendszerbe tenni a mindennapjaimat!

Lájkolj a Facebookon!

Ha még nem csatlakoztál, akkor most csatlakozz az Egyensúly Akadémia Facebook oldalához, ahol tovább követhetsz, ÉLŐ videós bejelentkezéseket láthatsz és sok-sok hasznos tartalmat, abban a témában, hogyan hozd ki magadból a legjobbat! Hogyan legyél életed legjobb verziója! Mert te is megérdemled a boldog párkapcsolatot, a sikeres karriert és anyagi bőséget!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem