Életvezetési tanácsadás

Az élet szép! Éld könnyedén!

Mikor szükséges az életvezetési tanácsadás?

Előfordulhat azonban az is, hogy nemcsak a test, de a lélek is támogatásra szorul. Felismerhetsz életedbe újra vissza és visszatérő helyzeteket, eseményeket.

Ezek lehetnek rád bosszantó, rossz hatással, ami nem igazán emeli, sokkal inkább csökkenti energiaszintedet, ami a kívánt helyzet elérését hátráltatja.

Minél inkább akarod az elérendő célt, annál inkább a dolog hiányára fókuszálsz, és amíg ez van, addig hátráltatod az eredmény megvalósulását. Ez az a pillanat, amikor makacs módon megáll a fogyás, és akármilyen cselt is vetsz be, nincs változás!

Ez az, amikor a tudatalatti blokkol! A tudatalattiban rejlő, minket már nem szolgáló hitrendszerek feloldására és lecserélésére szolgál a Theta Healing technika. Természetesen ezeknek megvannak az okai a lélekben.

Érdemes ezekre az okokra rálátni, a blokkoló tényezőket feloldani és utat engedni az áramlásnak és a boldogság megélésének.

Életed minőségét nem annyira a DNS-ed, mint inkább az életviteled határozza meg! Erről szól Falus András, genetikus, biológus cikke!

Életvezetési tanácsadás

Mindenkiben ott rejtőzik a lehetőség önmaga felfedezésére, vágyai, álmai megvalósítására. Engedd el az akadályokat és a problémákat… Ehhez nyújt hatékony és komplex segítséget az egyéni életvezetési tanácsadás. Legtöbbünk életében előfordult már, hogy valahogy kicsit, vagy nagyon nem érzetük jól magunkat a bőrünkben. Vagy azért, mert többet mutatott a mérleg, vagy azért, mert kevesebbet és akármibe is fogtál, eredményeid vagy csak rövidtávon működtek, vagy nem is sikerült elmozdulni a nullpontról. De ez még messze nem minden! Nemcsak a külsőddel kerülhetsz diszkomfortba, de a belső lényed is háboroghat néha, elveszítve a harmóniát és egyensúlyt. Ilyen lehet az önbizalomhiány, a sikeres párkapcsolat, egyéb emberi kapcsolatok hiánya.

Gyakori kérdések

Mi történik egy életvezetési tanácsadáson?

Felmérem a tested aktuális állapotát! (testsúly, zsírszázalék, hidratáltság, nyugalmi anyagcsere, zsigeri zsír, biológiai életkor, csont kálcium- és szárazanyag tartalom, izomtömeg, aktuális antioxidáns szint)

Felmérem életviteli szokásaidat, esetleges egészségi problémáidat, életbeli elakadásaidat.

A célodhoz mérten összeállítunk egy élettervet, ami nemcsak a fizikai testedre, hanem a test-lélek-szellem egyensúlyára helyezi a hangsúlyt, így nagyon gyorsan, a számodra legfontosabb dologban tudunk konkrét változást elérni!

EGYET VISZONT TUDNOD KELL: Ez egy folyamat! A változás lehet nagyon könnyű és gyors, ha követed a tervet! Amennyiben olyan attitűdöd van, hogy sokszor a kifogásokat keresed, meg kell néznünk, milyen életminta  rejlik a kifogások mögött! Ez plusz időt igényel, de foglalkoznunk kell vele, hogy hosszútávra szóló eredményt érhess el, és ha már nem igényled, elhagyhassuk ezt a kifogást kereső szokást! Nem engedem el a kezed, de Neked kell tenned Önmagadért!

Ezzel a komplex módszerrel gyors, hatékony megoldást találunk közösen, egy könnyű életmódváltásra, a régi, rossz szokások átalakítására.

Minden találkozás alkalmával megnézzük, mit valósítottál meg a kitűzött tervből és milyen eredményt hozott már az életedbe!

A módszer az ügyfél és az egészség-coach közös munkája révén teljesedik ki. Mindenki a számára legjobb megoldást kapja!

Mennyibe kerül a tanácsadás?

Az egyéni életvezetési tanácsadás díja: 20.000 Ft / 60-75 perc

A testösszetétel mérés eredményeit és az életviteli szokások kiértékelését összevetve, a számodra leginkább hasznos élettervet, ha szükséges táplálkozási programot állítok össze és nyomon követem az életmódváltásod.

Nemcsak táplálkozási programot kapsz, de gondot fordítok a stressz oldásra és a hiányok pótlására egyaránt.

Milyen esetekben ajánlom Neked az életvezetési tanácsadást?

  • Ha tudatos életmódváltás mellett kötelezted el magad, mert jobb életminőséget akarsz végre
  • nem szívesen jársz csoportba
  • időbeosztásod miatt az egyéni foglalkozást preferálod
  • szereted, ha a figyelem csak Rád irányul egy foglalkozás során és egyénre szabott ötleteket kaphatsz
  • vagy egyszerűen ez variáció keltette fel a figyelmed
  • vagy meguntad az állandóan visszatérő, kellemetlen helyzeteket (pl.fejfájás, puffadás, alvászavar, stressz, emésztési problémák, túlsúly stb.)
  • ha olyan problémád van, amit alternatív oldalról is szeretnél megtámogatni (allergia, pajzsmirigy alul, vagy túlműködés, pánikbetegség, bélrendszeri allergiák)
  • leszámolnál végérvényesen a yo-yoval 🙂
  • nem akarsz éhezni, de karcsúsodni, izmosodni, formálódni szeretnél, mindezt kirobbanóan jó közérzettel
  • élvezni szeretnéd az életet, begyűjtve a környezeted bókjait!

A konzultáció nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Minden alkalommal az esetleges orvosi diagnózis kiegészítéseként dolgozunk, meghagyva az orvos által előírtakat!

Milyen változásokra számíthatsz utána?

A tested tökéletes műszer.Hűen szolgál Téged, ha odafigyelsz segélyjelzéseire. Amint megérted a szervezetedben lejátszódó folyamatok összefüggéseit, átállsz egy támogató életmódra, úgy érzed magad egyre inkább kirobbanó formában, énképednek tökéletesen megfelelő alakkal, fizikai és szellemi teherbírással egyaránt.

Megnő a test igénye a mozgásra, átalakul táplálkozási igényszintje, ami hosszútávon támogat Téged, egy magasabb életminőség megélésében.

Egy megfelelően összeállított életmódváltó terv, a változás alappillére, hiszen ezáltal, elkerülheted a yo-yo effektust, a sikertelen diétákat és az ezzel járó rossz hangulatot.

Így elindul az emelkedés, az élet minden területén!

Kérj időpontot életvezetési tanácsadásra most!

Lájkolj a Facebookon!

Ha még nem csatlakoztál, akkor most csatlakozz az Egyensúly Akadémia Facebook oldalához, ahol tovább követhetsz, ÉLŐ videós bejelentkezéseket láthatsz és sok-sok hasznos tartalmat, Theta Healing letöltéseket, tippeket, módszereket, technikákat és érdekességet olvashatsz a témában!

Scroll to Top