“Fogyókúrás turmix”, azaz fogyás fehérjével

Válaszd a legjobb fehérjét a fogyáshoz, amivel – klinikai tanulmányok alapján is bizonyítottan – hatékonyabb fogyást érhetsz el!

epres álom, fehérje shakeEleged van már a folytonos yo-yo effektusból és abból, hogy újra szorítanak a ruháid? Na ez elég bosszantó érzés, hidd el tudom régről. De azt is tudom már jó ideje, hogy van egy olyan fehérjedús tápanyag, amivel helyettesítve napi két étkezést, hatékony fogyást érhetsz el! Sokan “fogyókúrás turmixnak” neveznék, de ez sokkal több annál!

 

 

 

 

 

tanulmány

Fogyás fehérjével – Mit mond a tudomány?

Azt mondja, hogy minden ember teste sejtekből áll. Igen! Jól érzed! Te sem vagy kivétel! Ezek a sejtek fehérjealapúak, vagyis a lételemük a fehérje. Ergó, Neked  mi a dolgod? Fehérjével kezdeni a napot, hiszen az éjszaka folyamán a szervezeted bőszen dolgozott a méregtelenítési mechanizmuson és reggelre csak arra vár, hogy fehérjét adj neki, kvázi feltöltsd az energiaraktárait.
 

Mi történik, hogyha nem?

Akkor a szervezeted elveszi ami neki jár, egyéb helyekről, pl. az izmokból. Az még egy dolog, hogy löttyedt lesz a tested, de a szíved is károsítod, hiszen a szív is egy izomtömeg. Gondold végig, hogy milyen reggeliket fogyasztasz? Esetleg kihagyod a reggelit és a jól bevált tejeskávé biztosítja az életet számodra? Ha így van, akkor már raktárról dolgozik a tested. Tippek az egészséges reggelihez

Képzeld csak el!

yo-yoOlyan ez, mintha lefutottad volna a maratont. Mire van szükséged a futás alatt? Szénhidrátra, vízre, elektrolitokra és ha tényleg maraton, akkor még egy kis fehérje sem árt! Namost, így van ezzel a tested is! Egész éjjel méregtelenít, ahogy fent is írtam és reggel már nagyon ki van éhezve egy kis tápanyagra. Ha elblicceled a reggelit, akkor combosan elindítod a sejtalultáplálást, aminek a következménye a yo-yo effektus lesz.

Hogy miért?

Mert ha a szervezet nem kap tápanyagot (elmondanám, hogy 3 óránként kéne adni a mi kicsikénknek valamit, hogy boldog legyen a bőrében. Ez a valami jó minőségű élelmiszer. pl. fehérje, lassú felszívódású ch, víz, rostok stb. megfelelő időnként, akkor raktározni fog. Ez durva! Mert olyan keményen megvédi a bástyáit, mint Dobó István Eger várát az oszmán csapatoktól. Szóval elindul a raktározás. Aztán Te bármit teszel, a tested csak ragaszkodik majd a kilókhoz és Te egyre elnehezültebb és kedvetlenebb leszel. Nemcsak a tudomány mondatja velem mindezt, hanem személyesen meg is tapasztaltam gyerekkoromban.

De azért nem kell a kardodba dőlni, na!

hatékony edzésAzért szeretném, hogy végiggondold egy napodat, mert folyik a hülyeség a csapból is, hogy fogyókúrás víz meg ilyenek, Te meg nem haladsz előre. Amúgy minden víz fogyókúrás:-). Ha pedig most már haladnál, akkor kapd össze magad, és mutasd meg Önmagadnak, hogy ezúttal legyőzöd a langyos vizet és fordul a kocka. Hogy innentől más szelek fújnak, mert itt vagy Te és egyre inkább Te vagy! Egyre jobban érzed magad a bőrödben és egyre több elismerést kapsz! Ez az az élet, amire hivatott vagy! Találd meg. Én nem tudom helyetted, de segíteni tudok! Én is csinálom az én rutinomat naponta! Nem éheztetem a testem, táplálom a számomra legjobb fehérjével és tudod mi van? Olyan feszes az izomzatom 5 nap alatt, mint régen, 1 hónap alatt. Baromira élvezem:-))


De térjünk vissza kicsit megint a tudományhoz, mert szeretném ha látnád, miért választottam ezt a fantasztikus fehérjét.

Ulmi egyetem tanulmánya

2007-ben az Ulmi Egyetemen, (Németország) végeztek egy kísérlet, hogy tudományos alapon megvizsgálják a Herbalife Formula-1 shake és a Formula-3 Fehérje koncentrátum hatását a fogyásra.

 

Miről szólt a tanulmány?

mérleg, centi, fogyás12 hónapon keresztül 110 túlsúlyos embert vizsgáltak és követék nyomon súlyváltozásukat, hogy megállapíthassák a különböző fehérje mennyiséget tartalmazó testsúly-kontroll diéták hatásai közti különbséget.

 

 

Hogyan zajlott a kutatás?

A vizsgálat első része 3 hónapig tartott. Az egyik csoport – amelyik magas fehérjetartalmú diétát folytatott – a program keretében napi 2 étkezést helyettesített tejjel készített és extra fehérjetartalmú Személyre Szabott Fehérjekoncentrátummal kiegészített Formula 1 shake-kel. A másik csoport normál fehérjetartalmú diétát folytatott. Ők nem helyettesítettek egyetlen étkezést sem shake-kel, fehérjebevitelük a csökkentett kalóriatartalmú, vegyes étrendből származott.  A tanulmány maradék 9 hónapjában mindkét csoport napi egy étkezést helyettesített shake-kel, és fenntartotta azt a fehérje-beviteli szintet, amit a vizsgálat első 3 hónapjában folytatott.

Hogy mi lett az eredmény?

fogyás fehérjével - Ulmi tanulmány

 

Mivel évek óta ezt használom, így bátran mondom, hogy adj magadnak egy esélyt a jóra és meglátod áldani fogod magad a döntésért! (én meg majd jól drukkolok)

És ami a legjobb!

málnás-áfonyás fehérje shakeA cég most dobott piacra egy vadonatúj ízt, mesterséges édesítőktől mentesen!!

Igazi nyári élménybomba! Málnás – áfonyás fogyás! A változatok közül a málnás-áfonyásat keresd! Kattints ide és már rendelheted is: Formula 1 fehérje shake!

 

 

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem