Használd te is a sikertrénerek egyik legerőteljesebb technikáját

Ennek a levélnek a megírását egyik ügyfelem ihlette. Olyan élethelyzetbe került, amiben biztos te is voltál már. A párkapcsolata megszűnt és nagyon mélyen érinti a dolog. Természetes dolog, hogy egy szakítás fájdalommal jár (már ha nem mi vagyunk a szakító felek, akik már a hátuk közepére kívánják a kapcsolatot), és meg is kell gyászolni, hiszen mindennek megvan az ideje. Azonban az is nagyon fontos, hogy megőrizzük életenergiánkat és ne adjuk el az erőnket a féltékenységnek, félelemnek, kishitűségnek.

Ez a példa egy szakítás volt, de mondhatnám ezt munkahelyi krízisről is, vagy kilátástalan élethelyzetről, anyagi problémákról stb.

Ha te is voltál már a fent említett helyzetek valamelyikében, akkor át tudod érezni a helyzetet. Minden élethelyzetben közös, hogy energiavesztéssel jár és a fókuszod a hiányra, kétségre, alacsony önértékelésre terelődik. Mi ennek a következménye? Hogy időről időre ugyanabban az élethelyzetben találod magad nemcsak mentális helyzetedre, de az életed más területére is kiterjedhet. A gondolataid hatására érzelmek jelennek meg. Ezek az érzelmek lehetnek örömteliek és lehúzó energiájúak! Attól függően teremtik a valóságod, hogy könnyedséget, örömet, vagy éppen megrekedtséget, szormorúságot érzel. Vagyis tágul a lehetőségek tárháza, vagy szűkül. Ennek minőségét te határozod meg. 

Nem kivételek ezalól a háziasszonyok, a tanárok az üzletemberek, stb. Hacsak, nem figyelnek fel és nem alkalmazzák azt a technikát, amivel az ilyen irányú gondolataikat át tudják fordítani. 

Az életed a tiéd! Tudnod kell, hogy minden képesség megvan benned ahhoz, hogy átírd a félelmeket, a kisebbrendűségi érzéseket, a megaláztatást okozó gondolatokat.

Ugyanis ami a gondolatvilágodban jelen van, az jelenik meg a környezetedben. Erről már nagyon sokszor írtam neked. Régi, de manapság már nem igazán működő módszer, hogy egy- egy élethelyzetért a másikat okoljuk, hiszen ma már a tudatos ember tudja, hogy nem démonok szállják meg, noha a negatív gondolataink viselkedhetnek démonként, mert megkeserítik az életünket, hanem egyszerűen az ember maga enged teret a mérgező gondolatoknak. Ezt bizony senki más nem teszi veled, csak te magad.

Pontosan tisztában vagyok vele, hogy ha a családi szokásrendben, mintában azt tanultad meg, hogy „mindig más a hibás” akkor ez a program működésbe fog lépni. De igazi változást nem fog hozni az életedbe, mert ilyenkor nem tárod fel a téged zavaró problémát, csak tologatod az éppen aktuális helyzetet, amíg el nem ül a vihar. Miért van ez így? Mert sokszor kényelmetlen szembenézni egy-egy helyzettel. Vagyis azt hisszük róla. Vagy éppen nem tudjuk hogyan nézzünk szembe. Mindegy melyik verzió, de mindkettő a te életedet csonkítja. Miért mondom ezt? Mert az életed nem azért van, hogy küszködj benne és hogy boldogtalan légy.

Azért van, hogy ráláss, milyen csodálatos teremtmény vagy, aki képes felismerni nagyszerűségét és kibontakoztatni ragyogó és sikeres önmagát. Azt, aki egészséges, aki boldogan hoz létre új és új teremtményeket, akit elismernek, nagyra becsülnek stb.

De mire van szükség ehhez?

Ahogy fent írtam, a sikertrénerek ma már minden ponton kifejezésre juttatják, az érzelmi intelligencia elsőrendűségét (EQ), a mentális intelligenciával szemben (IQ). Nehogy félreérts! Igenis szükség van az IQ-ra, de ha igazán nagyot akarsz alkotni az életedben, vagyis meg akarod teremteni a saját Oscar díjas életedet, akkor bizony nem maradhat háttérbe az EQ. Ha eddig nem foglalkoztál vele, akkor itt az ideje fejleszteni. Mondjuk, nem hiszem, hogy nem foglalkoztál vele, mert akkor nem olvasnád ezeket a sorokat. J

A tudatosság egyik fontos lépcsője, hogy megismerd magad. Akkor megszabadulsz a félelmektől, mert tudod mire számíthatsz. Önmagad megismerése komplex folyamat, de ugyanakkor nagyon szép út is. A félelem egy érzés, ami negatív gondolatok hatására jön létre, vagy régen elraktározódott érzelmi minták eredménye. Tudnod  kell, hogy mindenképpen megváltoztatható, lecserélhető.

Az egyik csúcstechnika, amit már most tudsz használni ahhoz, hogy az életed kiteljesedjen, – még ennél is jobban – J, hogy megváltoztatod a gondolataidat.

Ne feledd! A gondolataid teremtik az érzéseidet. Amikor belebonyolódsz egy  negatív gondolati spirálba, pl. elhagytak, nem vagyok elég jó, magányos maradok, az életem semmit sem ér…. stb. akkor a tested vegyületeket fog kibocsátani. Mindig vegyületeket bocsát ki, csak mások az öröm vegyületei, és mások a félelemé. Minél többször vannak negatív gondolataid, annál többször ösztönzöd a tested arra, hogy megszilárdítsa és a végén természetesnek tudja ezeket a vegyületeket. Mit vehetsz észre ennek hatására az életedben? Erről rengeteg videót találsz ma már a neten. 

Egyre többször kerülsz olyan helyzetbe, ami félelmet okoz, fájdalmat dühöt stb. Miért? Mert erre programoztad az ideghálózatodat és mindezt az üzenetet eljuttattad a sejtjeidhez. Ez fizikai szinten is fájdalmakat tud okozni és mivel a rezonancia törvénye itt is működik, válaszol a vonzás törvénye. Ha 68 mp-ig egy örömteli gondolatra fókuszálsz, képes vagy azon típusú energiákat igen aktívan működésbe hozni. Bármilyen típusú gondolatról is beszélünk.

Ezért tehát szedd kordába a gondolataidat! Tudnod kell, hogy a gondolatok a „szolgáid”! Neked dolgoznak. Úgy képzeld el őket, mint alkalmazottakat. Képzeld el, hogy vezető vagy. Az alkalmazottaidat becsmérelheted, szidalmazhatod, bánthatod és meg is félemlítheted. Ettől ők reményvesztettek, csüggedtek, erőtlenek lesznek. Képzeld el, hogy hova viszik a te vállalkozásodat.

Választhatod azonban azt is, hogy az “alkalmazottaidat”, erővel töltöd fel, hogy szeretetteljesen kommunikálsz velük, hogy az erősségeikre fókuszálsz, hogy látod bennük azt a csodálatos Isteni lényt, akik szeretettel, lojalitással, örömmel viszik a vállalkozásodat sikerre! Mondjuk megkapod velük az életed Oscarját. Tehát rajtad áll, hogy hogyan bánsz a gondolataiddal.

Ha jönnek a negatív gondolatok, amik mélyre húznak légy résen. Parancsold meg magadnak, hogy elég! Állj! Állítsd meg a gondolati “ámokfutást” és zavard el a negatív gondolatokat. Akár ki is mondhatod magadban. Tűnjetek el! Amint kiparancsolod őket a fejedből, helyet csinálsz az örömteli, felemelkedett gondolatoknak, amik az Oscar felé visznek. Adj időt magadnak, hogy elképzeled, hogy a Kvantum mező részeként, átjárja a tested az öröm, a nagyrabecsülés. Belső lényed erre hivatott!! Elméd pedig igyekszik helyet foglalni a régi minták alapján. De TE vagy a parancsnok! Mozdulj meg! Igyál egy finom italt! Adj hálát, végezz pár guggolást, nyisd ki az ablakot és szagolj bele a friss levegőbe! Válts helyzetet! És engedd a hála és a szeretet érzését kibontakozni magadban. 

A régi minták átírása nem bonyolult dolog. Jogod van tudni, hogyan változtasd meg az életed! Azt veszed észre majd, hogy megjelenik életedben egy megnyugvás, ami még magabiztosabbá és sziporkázóbbá teszi az életed. 

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem