Hát ilyet?!!!! Még életemben nem kaptam!

Van az a perc, amikor megnyílik a szív és rádöbbensz, hogy a szeretet Maga az élet!

tavaszi virágzásÉn ma ezt megtapasztaltam. Az élet egyik nagy csodáját a köszönetet, és a szeretetet és azt, hogy mégis igaz….

A mai nap is egy volt a többi közül. Bár sokkal pörgősebb, produktívabb, minden a legjobb úton haladt a napi feladatokban. Már csak egy egyéni konzultáció maradt hátra munkaként a napból. Elindultam és vártam, hogy a metrón majd kicsit feltöltöm magam, mert már felkészülök a Théta Healing konzultációra.

Megérkeztem a stúdióba és vártam az ügyfelem.

Egy nagyon kedves Hölgy jelentkezett egyéni konzultációra a múlt héten zárult Ragyogó Nő születik szokásátalakító tréningről. Teát megfőztem, szobát kiszellőztettem, vártam. Egyszer csengetnek. Nyitom a kaput és várok. Eltelt pár perc, de nem érkezett senki. Egyszer csak kinyílik a lift és én nyitott ajtóval várom a vendégem. És mi történik? Nem akartam hinni a szememnek.

Négy gyönyörű NŐ állt előttem a múlt heti tréningről.

Ragyogó Nő köszönet partyKezükben torta, virág és valami oklevélféle. Hát nagyra kerekedett a szemem a meglepetéstől, de abban a pillanatban pillangók repdestek a szívemben, hogy újra látom a kis csapatomat. Éppen úgy, ahogy vágyni láttam őket! Amire a tréning hivatott volt! Ragyogó NŐK formájában. Csinosan felöltözve, mosolyogva és ragyogva. Pillanat alatt megértettem, hogy itt most nem terápia következik, maximum nekem:-).
Boldog ölelések után a szobába tessékeltem Őket és székeket vittünk be. És ekkor megálltak velem szembe és átnyújtottak egy csokrot a kedvenc tavaszi virágomból és egy végtelenül kedves oklevelet! NEKEM!

Hogy miért? Köszönetképpen!

Ragyogó Nő köszönet partyEljöttek hozzám úgy, hogy én mit sem sejtettem az egészről. Megszervezték, hogy finom paleo tortát hozzanak, hogy oklevelet készítsenek nekem és hogy megköszönjék azt a 7 hetet, amit együtt töltöttünk. Hogy elmondják, ez alatt az idő alatt gyökeresen megváltozott az életük, és hogy nemcsak fogytak, de most már valóban ragyognak! Többször csordult ki a könnyem. Sok éve kapok köszöneteket, sok embernek segítettem már az élete újraformálásában, sok párkapcsolat változott pozitív irányba, sok test formálódott át és még kisbabák is születtek. Mindegyikről elismerő köszönő leveleket kaptam. de ilyet még sohasem.
Jelenlétet, odaadást, figyelmet, szeretetet és mindezt nem azért, mert valamit vártak tőlem akkor, hanem azért, mert beleléptek az életükbe és bármilyen nehéznek is tűnt és mellettük voltam és támogattam őket. Mert közben egy fantasztikus emberekből álló társaság, barátsággá formálódott.

A tanfolyam első alkalmán volt szakítás utáni sírás, bizonytalanság, útvesztés, tanácstalanság és talán még bizalmatlanság is. Mára ez már mind a múlté. Ma már baráti társaság van, támogatás, öröm és elkötelezettség!

A lányok bebizonyították, hogy aki a kezébe veszi az életét és elszánja magát, az megkapja a támogatást arra, hogy saját maga számára a legjobb életet építhesse, én pedig bizonyítékát kaptam annak, hogy a sok munkának ilyen csodás gyümölcse van!

Még mindig a föld fölött lebegek ettől a ajándéktól.

Ragyogó Nő köszönet partyHálás vagyok és meghatott. Tudtam, hogy amit adok az nem hétköznapi dolog, mert messzebbről indulunk, mint a test és tovább megyünk, mint test. Az avatatlan szemek talán nem is értik miért így történik, de hogy egy idő után megérzik, abban teljesen biztos vagyok! Ez az, amikor új életet írunk. Attól, hogy valami nem úgy történik ahogy elképzeltük, még történhet a számunkra legjobb úton módon. De lehet, hogy erre csak kicsit később ébredünk rá.
Csodás 3,5 órát töltöttünk együtt. Sütiztünk, nevettünk, teáztunk és feltöltöttük a szeretettankunk. Majd a kapu előtt állva, még nem tudtunk elbúcsúzni és meg is említettem, hogy nagyon gyanús volt tegnap, hogy a Ragyogó Nők fb csoportunkban (ami csak a miénk), nagyon nagy a csend. Mire a lányok összekuncogtak. Hát persze, mert létrehoztunk egy külön csoportot, hogy Te ne lásd, hogy mire készülünk. Ekkor aztán már csak úgy tudtam mosolyogni, mint a jó anya, amikor azt látja, hogy gyermeke elindul az első lépéseivel.

Mivel minden este pár kedves szóval köszönünk el egymástól ebben a fb csoportban (és megjegyzem reggel már üdvözléssel kezdjük a napot), így mindenki családjában tudják, hogy a lányok még beszélnek pár szót este.

Már a család is tudja!

Ragyogó Nő köszönet partyEgyik apuka meghallotta, hogy csilingel anyuka telefonja, mire megkérdezte a családot, hogy mi ez? Erre a kisfiú csak annyit mondott. ” Tudod apa.. a Ragyogó NŐK!”

Boldog vagyok Lányok és nagyon büszke!

Ragyogó Nő köszönet party - oklevél

Megyünk tovább a úton. Legyen az futóverseny, wellness vagy piknik! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem