Hogy az idén meglegyen amire vágysz

Bőség befogadás újratöltve!

Erre az évre csodás dolgokat kívánok Neked! Legyen benne mindaz, amire igazán vágysz!

Mmmmmm..

Most jutott eszembe a gondolat! (szinte Micimackói elven) Mi van akkor, ha nem tudod, hogy valójában mire vágysz? És ha éppen azt még tudod is, akkor mi van, ha nem tudod befogadni?

Ezt mondjuk egyszerűen le tudod ellenőrizni! Volt már olyan az életedben, hogy elhatároztad, hogy most új életet kezdesz, vagy most aztán megcsinálod a kitűzött célodat.

  • eléred mondjuk a kitűzött súlyt, vagy
  • manifesztálsz magadnak egy Isteni partnert, vagy a meglévő partnereddel harmonikus kapcsolatot élsz meg
  • manifesztálsz egy szuper karriert, ami igazán jól fizet, méghozzá úgy, hogy nincs gondod a megélhetésre, sőt a luxusra sem
  • egy szuper új autóban láttad már magad, amiben csak úgy siklasz az úton
  • elhatároztad már, hogy többet törődsz magaddal, hogy jobban fogod szeretni magad
  • egy szuper szexy ruhát is megálmodtál már
  • több önbizalmat, esetleg, hogy felfigyelnek Rád az emberek a céges partyn és elismernek mind munkailag, mind megjelenésileg stb..

De valahogy ezek még nem valósultak meg. Vagy nyilván nem írtam le mindent, mert Te pontosan jól tudod, mit szeretnél, de valahogyan a megvalósulás még várat magára.

Ha pedig nem is tudod mit szeretnél és  már halálra idegesít, hogy mások ezzel az állandó manifesztációval foglalkoznak, azt is meg tudom érteni. Hiszen tudod, van a mondás is! Álmodni sem merem, hogy…. Ez esetben bizony, álmodni sem merjük és a megvalósulás extrán várat magára. Méghozzá azt akadályozza az álmodni sem merem hitrendszer, hogy egyáltalán az életed elmozduljon egy számodra kedvező irányba.

Amiért nem tud megtörténni a megvalósulás, vagy esetleg álmodni sem mered, annak több oka is van. Most egy olyanról szeretnék írni Neked, amire talán nem is gondoltál.

Ez pedig a bőség befogadás képességének hiánya.

Azt kell mondjam, az adásban a legtöbben nagyon jók vagyunk. De vajon mi van a befogadással?

Hallottad azt a mondást, hogy jobb adni, mint kapni?

És mit gondolsz róla? Egyetértesz vele? Esetleg mormogsz valamit olyasmit, hogy hm… eddig nem is gondolkodtam ezen, hiszen adtam ezerrel, és nagyon jól esett…. De azért jó lenne már kapni is…. De amúgy az anyukám mindig azt mondta, hogy a jó emberek adakozóak….

Mivel Te is jó ember vagy, így ez nálad is lehet egy alaptétel. Mivel ezek a hiedelmek szépen vastagon behuzalozódtak a tudatalattiba, így ezek határozták meg a valóságodat, vagyis azt érezhetted, hogy sokkal többször adsz, mint kapsz. Ilyenkor pedig egy idő után az ember gyereke, elég kizsigereltnek érezheti magát. Amit elfogad egy darabig, de egy óvatlan pillanatban, vulkánszerű dühkitöréssel érkezik a felismerés, hogy engem „kihasználnak,” hülyének néznek”, „kizsigerelnek”. Ezek elég erős szavak, de le merem fogadni, hogy már legalább egyszer megfogalmazódott benned ezen érzések valamelyike, esetleg egy teljesen más fajta érzés, ami elégedetlenséget, neheztelést szült.

Namármost! Ezek az energiák nagyon ellentétesek a bőség energiájával, így a vonzás törvényét figyelembe véve, nem is nagyon tudnak bőséget hozni az életedbe tartósan, hiszen másra vannak kondicionálva. Meg a tudatalatti rendszered is. Hiszen ha nincs befogadó mintád, mert otthon nem láttál ilyet, vagy mert az esetleg „önzőség” lenne, hovatovább „bűn”, akkor az okos tudatalattid meg is fog óvni attól, hogy nehogy „bűnbe” ess.

Ezért bizony érdemes a befogadásról gondoskodni.

A befogadás egy női energia minőség, ami nem azt jelenti, hogy csak a nők dolga befogadni, mert a férfiaknak is van női oldaluk, minőségük. Azáltal vagyunk képesek harmóniában érzékelni a környezetünket. Ha a női-férfi oldalunk energetikája felborul, akkor az érzékeléseinkben is deformitások keletkeznek. Pl. félünk a befogadástól. Lehet ez akár egy csekély ajándék is mert ha elbillent a befogadó oldal egyensúlya, azonnal kompenzálásra törekszik az egyén. Ha azonban egyensúlyban van a befogadó minőségünk, akkor bűntudat és rossz érzés nélkül tudjuk azt, hogy képesek vagyunk az életünkbe befogadni a beáramló bőséget, örömet, szerelmet, emberi kapcsolatokat, tárgyi javakat. Ugyanis ez a befogadó minőség az, ami az önbecsülést erősíti és hozzásegít az energiaáramláshoz! Ez fizikai szinten a keringési rendszerünk egészségét is biztosítja.

Tudnod kell azonban, hogy ha eddig sokkal többet adtál, mint kaptál, akkor sem kell elkeseredni, mert a befogadás képességét el lehet sajátítani. Amint ez a tudás megérkezik az életedbe, képes leszel magadhoz engedni azt a megvalósulásra váró bőségáradatot, ami éppen a lényed energetikai várószobájában várakozik, és csak azt várja, hogy kinyisd neki végre az ajtót.

Természetesen, ha kialakul a befogadó receptor, akkor már az álmodás is egyszerűen megy. Ezért így év elején arra gondoltam, hogy azzal szeretnélek megtámogatni, hogy megtanítsam Neked, hogyan legyél befogadó bűntudat nélkül, hogy hogyan tudod magad érdemessé tenni a bőségre és hogy milyen konkrét lépések kellenek a vágyaid megvalósulásához. Ez lesz a januári Színezd újra workshop témája.  Kattints ide érte! Sőt mi több! Még manifesztációs listát is megtanulunk írni profi módon! Elég izgalmas és igen! Most ezt is Theta frekvencián! Hogy miért? Mert a megvalósulás pillanatok kérdése!

El fogom mondani Neked, hogy mivel szabotálhatod még a megvalósulást, ami nem a befogadás képességével kapcsolatos.

Szóval nagyon erős új évi segítséget adok most Neked, hogy megtapasztalhasd a saját erődet.

Gyere, és színezzük újra a legújabb éved együtt! Itt jelentkezhetsz!