Teljesedj ki!

6 alkalmas VIP inspirációs mentor program az életed magas szintű vezetéséhez!

Szeretettel üdvözöllek a 6 alkalmas inspirációs mentor program oldalán!

Ez a program az ügyfeleim igényére született. Sokan fordulnak hozzám egyéni nézőpontváltó konzultációkra azzal, hogy változtatni akarnak az életükön. Az általam alkalmazott hitrendszer átalakító technikával, akár egy alkalom alatt is, olyan hatékony változásokat tudunk elérni, mint más technikákkal hosszú hónapok munkájával.
Vannak azonban olyan helyzetek, amikor egész életszakasz megváltoztatására jött el az idő! Erre szolgál ez a program. Lehet, hogy te is ismered azt a helyzetet, amikor érzed, hogy itt az idő arra, hogy megváltoztasd a nézőpontjaidat a világról, az életedről. Mert folyamatosan ismétlődnek és nem boldogulsz egyedül!

Az életed vezetésére születtél, ami igazán erőt adó energia! Mindenki rendelkezik saját egyediségével, aminek kibontása egy új élet kezdete! 

Bőségtudatú vezető trénerként az a küldetésem, hogy segítselek abban, amiben jó vagy, KIVÁLÓNAK LENNI! Üdvözöllek az új életed kapujában! 

Mondom mire gondolok:

 • Már évek óta gondolkodsz azon, hogy vállalkozásba fogj, de NEM mered meglépni!
 • Sóvárogva nézed, hogy mások maguknak osztják be az idejüket, te pedig még mindig alkalmazásban állsz és más dirigál neked
 • Érzed a belső indíttatást, hogy megmutasd magad, mint tréner, vagy egyéb támogató szakember, de sokszor hallod, a környezetedből, hogy ez nem olyan egyszerű, így inkább visszalépsz a jól megszokott régibe, ahol már feszít a létezés
 • Lehet, hogy meglépted és elindítottad a saját vállalkozásodat, másodállásban, de nem jutsz egyről a kettőre
 • Folyamatosan érzed a nyomást, hogy már eredményt „ügyfelet-pénzt” kéne produkálni és ettől csak még feszültebbé válsz
 • Ezek mind elég nyomasztó érzések! Tudnod kell, hogy a félelmeid és az életed alatt megélt, vagy a felmenőid által igaznak hitt minták állhatnak az utadba! Ezek a mélyen irányítanak és elérik, hogy te NE érd el a célod, ha éppen valamelyik családtag tönkrement, megszégyenült, életét vesztette stb. a múltban, amikor arra vágyott, hogy kiteljesítse az életét.
 • Ugyanezek lehetnek igazak akkor is, amikor nem érkezik be a boldog párkapcsolat az életedbe!
 • Vagy éppen elérkeztél oda, hogy magad mögött hagyd a régi életed, a már nem működő kapcsolatodat, ami lehet, hogy a régi hiedelmeid megváltoztatása után, újra szárnyakat kap, de ha nem, akkor hosszan tartó szenvedés nélkül tudsz új élettervet írni önmagad számára

Ezek tünetei a magányos nappalok és mardosó éjjelek. Amikor egy ünnepet egyedül kell megélned, mert a szeretteid/barátaid már saját családdal ünnepelnek!

Tudod kell, hogy a karrier-pénz és a boldog párkapcsolat és szexuális élet, egy tőről fakad! Ezért, ha egyik területet felemeljük, akkor a másikba is öröm költözik.

Sok esetben az önbecsülés és önmagad nagyra értékelésének hiánya mutatkozik meg az életedben. Tévesen  és kishitűen úgy érezheted, hogy nem vagy elég! 

De itt szeretnélek biztosítani, hogy igenis AZ VAGY! Éppen ELÉG vagy! NAGYSZERŰ EMBER! Ezt fogjuk mindenképpen felismerni a közös munkánk alatt, ami visszaadja az életbe és saját magadba vetett hitedet! SŐT! Annál sokkal többet!

Megtanítom neked, hogyan működnek az univerzális törvények. Azt is, hogy velük együtt, hogyan tudod felismerni a lelked saját hangját és különbséget tenni a mások gondolatai és véleménye között. Mindezt úgy, hogy a kapcsolatotok ne sérüljön!

Megtanítom neked, hogyan működnek az univerzális törvények és velük együtt, hogyan tudod felismerni a lelked saját hangját és különbséget tenni a mások gondolatai és véleménye között. Mindezt úgy, hogy a kapcsolatotok ne sérüljön!

Ugye milyen jó dolog elképzelni, hogy éled a hivatásod, akár országot váltasz, akár saját otthonodban indítasz vállalkozást, de képes vagy szárnyalni és kihozni magadból a legjobbat?

 • Hogy imádod amit csinálsz, hogy tisztességgel megfizetnek és te osztod be a saját idődet?
 • Hogy amit képviselsz, arra igény van?
 • Elfelejteni végre a szűkölködést és megtapasztalni, hogy bemehetsz a boltba és kedvedre vásárolhatsz?
 • Megélni, hogy te magad is a nyertesek közé tartozol?
 • Érezni önmagadban az önbecsülést és meglátni ezt a környezeted részéről is
 • Tudni, hogy mindig módod van dönteni és felvirágoztatni a saját életed, mert értékes és érdemes vagy!

Az első alkalommal megbeszéljük a célodat/vágyadat és a hetente egyszeri online találkozónk alkalmával, kitakarítjuk az életed minden területét, hogy meg tudjon érkezni hozzád a vágyad tárgya!

Mit kapsz a program által?

 • Megtanítalak arra, hogyan kapcsolódj az érzéseidhez!
 • Hogyan legyél megérző és cselekvő és mikor melyik részt használd aktívabban!
 • Hogyan kezeld a változást és hogyan érzed komfortosan magad benne!
 • Hétről-hétre lesznek feladataid, amit a célodhoz mérten, személyre szabok.
 • Megtanítom neked, hogyan ismerd fel, hogy minden változással egyre jobb verziója vagy önmagadnak!
 • Felpezsdítjük az életedet önbizalommal
 • Elengedjük a függőségi viszonyaidat és hozzákapcsolódsz a végtelen potenciál teréhez, ahol bármit elérhetsz, amit csak akarsz!
 • Uralhatod az  egész életed, és megtanulhatod, hogyan legyél aktív módon, örömteli teremtője az életednek!

Ugye milyen remekül hangzik? Mert AZ IS!!

NEM KELL egyedül küzdened! Veled vagyok! Egy külső nézőpont segítségével is átnézzük a helyzetedet és a legmagasabb tudatossághoz kapcsolódva, a legjobb megoldásokat hívjuk be az életedbe!

Érzed már, hogy pezseg a véred? Akkor eljött az időd! Kattints a kapcsolatfelvétel gombra, írj nekem és kérj egy 20 perces előkonzultációt!

Akik eddig elkezdték a programot, már fenomenális eredményeket értek el. Olvasd el a történeteket és inspirálódj!

Mennyibe Kerül a PROGRAM?

Az önmagadba való befektetés a 6 hétre, 280.000 forint, amit egy összegben, az elő konzultáció után tudsz átutalni, ugyanis ez a konzultációs program elkezdésének előfeltétele!

Fizethetsz két részletben is!
Ez esetben a program díja 300.000 forint!
Első részlet az előkonzultáció napján, második részlet a negyedik konzultáció előtt!
A konzultációk heti rendszerességűek!

Itt tudsz jelentkezni

Mások tapasztalatai

Tavaly év vége felé kezdtem el Anitával dolgozni egyéni konzultációkon, amikor már nyakig gázoltam a sérelmek, félelmek vagyis a szenvedő Én trutyijában és egyedül nem láttam a kiutat! Aztán el kezdtem fellélegezni, mert általa megismertem egy másik szeretettel telibb, tudatos, de megengedő nézőpontot.
2019 januárjában pedig elvégeztem nála a  TH technika alap tanfolyamot, ahol megtanultam, hogy valóban Én alakítom a saját valóságomat. A tanfolyam után megnyílt a Tér számomra és benne a lehetőségek. Már volt elég bátorságom, hogy levizsgázzak life coachingból, ami szuperül sikerült szerencsére. Úgy volt, hogy majd ősszel mellékállásban elkezdek vállalkozóként dolgozni szépen lassan, mint coach. De a 30. szülinapomon áprilisban azt mondtam, ha most nem lépem meg, akkor sosem. Bele kell állnom, megvan a lehetőségem, élnem kell vele itt és most.

Szóval felmondtam, és júniusban már a vállalkozásomon, vagyis annak az alapjain dolgoztam. De persze, ahogy bontogattam a szárnyaimat úgy jöttek elő az újabb önkorlátozó hiedelmeim, és akkor láttam Anitánál ezt a lehetőséget, a 6 alkalmas coaching folyamatot. Hiszek a coachingban, és abban, hogy minden Léleknek szüksége van egy akkor adott pillanatban tapasztaltabb segítőre, hogy szintet tudjon lépni. Lehet idővel és még több szenvedéssel egyedül is képes lettem volna feloldani ezeket, de nekem most azonnal szükségem volt a változásra mégpedig könnyedén. Végig fogta a kezem, motivált, inspirált, mentorált ha kellett és felismertette velem, ha éppen megint a trutyiban dagonyáztam.

Ez a 6 alkalom szuper volt arra, hogy még jobban belém ivódjon a szeretet fókusz, illetve az is, hogy ahogyan érezzük magunkat az egy döntés, mert mindig van módunk változtatni, még ha csak a hozzáállásunkon is. Még inkább megerősítette a bizalmam Magamban és az életben, a Teremtőben. Segített elindulni a saját jóllét utamon, és beleállni a küldetésembe, amiért rendkívül hálás vagyok neki. Továbbá már többet élem a szeretett és támogatott énemet, mint a szenvedő áldozati létet, mert már meg tudom fogni, és kihúzni magam belőle. Jött sok felismerés, megértés és közelebb kerültem ahhoz a Lélekhez, Önmagamhoz, aki igazán én vagyok. Felfedeztem magamban az erőt, a képességet, és már elhiszem, hogy elég jó vagyok. Kiléptem a saját színpadomra, megmutattam magam, és már egyre több olvasóm van, illetve elkezdtek jönni az ügyfelek is.

Elkészítettem az online anyagaimat is, amivel több ember életébe tudok változást hozni.
Hihetetlen, hogy egy nyár leforgása alatt meg tudtam alapozni a hivatásomat. Önmenedzsment coachként és trénerként, már merek élni azokkal a képességekkel, amikkel a Teremtő megáldott, segítve másokat is ezen az úton. Ha elköteleződtél a változtatás mellett, akkor Anita a Théta technikával és saját
tapasztalataival, illetve csodás személyiségével szuperül tud majd támogatni. Vele együttműködésben Te is elérheted a kitűzött célodat könnyedén és örömmel! 

Köszönöm neked Anita! Leírhatatlanul hálás vagyok Neked, hogy segítettél elindulni azon az életúton, amire korábban csak vágyakoztam!

Adriána

Véget ért coaching programunk Anitával. Végtelen nagy a hála bennem
Szeretem sőt imádom, aki és ami lettem a coaching program és a Theta Healing által.
Én úgy gondolom mindketten változtunk ez alatt a 2,5 hónap alatt… sokminden történt, éltünk meg együtt. Ez az idézet jutott eszembe erről, ezt most magamra, a technikára és Anitára értem:

Azt, hogy én valóban szeretem-e a másikat, ő érzi pontosabban, nem én! Ha ugyanis könnyebb velem az élete, ha szabadabban élhet, egyre inkább önmaga lehet, és jobban el tudja viselni az élet terheit, akkor szeretem. Ha rosszabbul él velem, ha bűntudatosabban él, ha nem lehet szabadon önmaga, és mindenféle terhei megnövekednek mellettem, akkor nem szeretem - legfeljebb azzal ámítom magam is, meg őt is, hogy igen.
Popper Péter
Designer

Hááát vele könnyebb, szabadabb lett az életem. “Megszabadultam sok-sok bűntudattól, szégyentől, hitrendszertől, rengeteg rálátást kaptam magamra, az eddigi életemre , viselkedésembeli összefüggésre …
Amit én látok és a környezetem, hogy van egy új Judit, van egy felszabadult, boldog Judit, az
örök bátorságom egy teljesen más, magasabb minőséget kapott, az ellenállásaim, szenvedő szerepeim eltűntek, Ó és a szeretet szemüvege mintha rám nőtt volna, a megengedésem óriási mindennel – mindenkivel…, felvállalom magam, az életem, a régi álmaim élem…

Anita végig egy olyan biztonságos, szeretetteljes teret biztosított nekem, bármikor
számíthattam rá, amibe azért könnyebben vállaltam a változással történő másságot… Olyan felszabadító, könnyű, boldog változásokat hozott ki belőlem és olyan összefüggésekre világított rá, hogy azt döbbenet! Aztán tudjuk, ha megvan a felismerés megvan a változás is , ahogy nálunk mondják “örömmel, könnyedén, ragyogva”.
Óóóó és ajándékokat is kaptam a színezd újra programokat- hatalmas HÁLA érte!
Szeretettel, hálás szívvel ajánlom Anitát mindenkinek! Kérjétek a szakértelmét, figyelmét,
szeretetét bátran!!!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Ajándék vagy nekünk!!!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem