Rólam

Képes Anita

Ismerj meg!

Képes Anita a boldog párkapcsolatod és anyagi bőséged sikermentora, az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere. Több mint 16 éve foglalkozom az ember belső potenciáljának kiaknázásával! 

Filozófiám

Minden ember az öröm és bőség megtapasztalására született. Minden élethelyzet, amibe bele kerülünk, lehetőséget ad önmagunk megismerésére és belső erőnk felfedezésére.

Élénken támogatom a tanulást és az elmélet gyakorlatba ültetését, aminek következtében az egyén könnyedén meghaladhatja a korlátait!

 

Vianna Stibal-lal

A hivatásom

másokat emelni

útjukon.

A korlátozó hiedelmek felismerése és megváltoztatása, képessé tesz bennünket az örömteli élet megélésre.

A szemléletváltó technika segítségével, könnyedén és gyorsan vagyunk képesek a változások megtapasztalására.n

Komplex programjaimat (legyen az akár csoportos, akár egyéni), gyakorlati módszerekkel segítem alkalmazni.

Tudásomat Magyarországon, Európa több országában, Amerikában és Srí Lankán szereztem, ötvözve a keleti és nyugati elméleti és gyakorlati tudásanyagot.

Párkapcsolati és bőségmentorként, kifejezetten fontosnak tartom, hogy hozzásegítsem az ügyfeleimet, azon képességeik kibontakoztatásához, ami az elégedett élet megteremtését szolgálja, bármely területen. Ezáltal segítsek ráébredni és megélni, hogy ő maga az élete teremtője, és vezetője!

Szemléletmódváltás

Várlak Téged is!

Cél

Az Egyensúly Akadémia képzéseinek, rendezvényeinek, egyéni tanácsadásainak célja, hogy segítse, támogassa résztvevőit, ügyfeleit egy teljesebb, sikeresebb életvitel megteremtésében.

Hitvallás

Az Egyensúly Akadémia tréningjei, eseményei, vagy egyéni foglalkozásai a résztvevők, kiteljesedését és az egyéni harmónia megteremtését szolgálják. Mivel az egyén a társadalom alapegysége és jól-lététől függ az Őt körülvevő közeg életminősége is. Legyen ez család, munkahely, barátok stb. Hiszek benne, hogy a változás lehet könnyű és élvezetes is, ha felismerjük előnyeit és megragadjuk lehetőségeit.

Módszerek

Módszereink gyakorlat orientáltak, törekszünk a könnyedség megteremtésére úgy az egyéni, mint a csoportos foglalkozások alkalmával. Hiszünk abban, hogy mindenki egyedi és minden ember, egyedi elbírálást igényel, így a csoportos foglalkozások alatt is, van mód az egyéni konzultációkra.

Technikák

Alkalmazott technikák: Az alkalmazott technikákat az ügyfelek igényeire szabjuk, ezzel is támogatva a testreszabottságot és egyéni igényeket!

Gyere és légy önmagad legjobb verziója!

A Te helyed

a következő tanfolyamon!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem