Rólam

Képes Anita

Ismerj meg!

Képes Anita vagyok, egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens  az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere. Több mint 14 éve foglalkozom az emberi egészségtudatosság-gal, a test-szellem-lélek, egészség-teljesség kapcsolatát kutatom.

Filozófiám

A test minden megnyilvánulása tükröt tart az életmódunknak, a lelki beállítottságunknak.

Személyes indíttatásom az egészséges test-lélek-szellem felépítésére irányul, hiszen üres testben nem fakadhatnak egészséges gondolatok sem, és nem jön létre egykönnyen a cél megvalósításához szükséges erő. Ezért van a fókusz nálam, az EGÉSZ-ségen! Minden szintű támogatás a teljes törődés!

Élénken támogatom a a tudatos táplálkozást és prevenciót, mint életformát és gondolati energiák kibontakoztatásának, felismerésének képességét!

Vianna Stibal-lal

A hivatásom

másokat segíteni

útjukon.

Lelki kibillenések egyensúlyba hozatala, korlátozó hitrendszerek lecserélése, új életpálya kialakítása

Theta Healing® technika segítségével, valamint terápiás esszenciás támogatással. Tudatos testsúlykontroll – fogyás – programok kialakítása, figyelembe véve az egyén táplálkozási szokásait, igényeit, egyéni életvezetési tanácsadás, testanalízis után

Életviteli problémák kiküszöbölése, testi-lelki támogatással. Mivel az életviteli problémák hátterében, az esetek többségében lelki okok húzódnak meg, így azon okok feltárása nagyon gyorsan a probléma megszűnéséhez vezet, ha a testi folyamatokat is megtámogatjuk! Ezek a támogatások nagyon kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony és élvezetes módon történnek, biztonságban és egyensúlyban tartva a klienst.

Komplex programjaimat (legyen az akár csoportos, akár egyéni), gyakorlati módszerekkel segítem alkalmazni.

Tudásomat Magyarországon, Európa több országában, Amerikában és Srí Lankán szereztem, ötvözve a keleti és nyugati elméleti és gyakorlati tudásanyagot.

Theta Healing®  Instruktorként és konzulensként kifejezetten fontosnak tartom, hogy hozzásegítselek Téged azon képességed kibontakoztatásához, ami az elégedett élet megteremtését szolgálja, bármely területen, ezáltal segítsek ráébredni és megélni, ki is vagy valójában!!!

Szemléletmódváltás

Várlak Téged is!

Egyensúly Akadémia

Cél

Az Egyensúly Akadémia képzéseinek, rendezvényeinek, egyéni tanácsadásainak célja, hogy segítse, támogassa résztvevőit, ügyfeleit egy teljesebb életvitel megteremtésében.

Hitvallás

Az Egyensúly Akadémia tréningjei, eseményei, vagy egyéni foglalkozásai a résztvevők, testi-lelki-szellemi fejlődését és az egyéni harmónia megteremtését szolgálják, hiszen az egyén a társadalom alapegysége és jól-lététől függ az Őt körülvevő közeg életminősége is. Legyen ez család, munkahely, barátok stb. Hiszek benne, hogy a változás lehet könnyű és élvezetes is, ha felismerjük előnyeit és megragadjuk lehetőségeit.

Módszerek

Módszereink gyakorlat orientáltak, törekszünk a könnyedség megteremtésére úgy az egyéni, mint a csoportos foglalkozások alkalmával. Hiszünk abban, hogy mindenki egyedi és minden ember, egyedi elbírálást igényel, így a csoportos foglalkozások alatt is, van mód az egyéni konzultációkra.

Technikák

Alkalmazott technikák: imagináció, meditáció, Theta Healing® technika, Belső utazás, mozgások, kreatív feladatok, aromaterápiás tanácsadás

Gyere és kezdd el velem az életmódváltást!

A Te helyed

a következő tanfolyamon!

Scroll to Top