Két plusz dolog, ami távol tart a vágyaid megvalósulásától

Ítélkezés

Ez is még egy olyan cukiság, ami visszatarthat a megvalósulástól. Ugye, te magad is rajtakaptad már magad, hogy észrevétlenül is ítéletet mondasz valami felett. Na ez sem bűn, egyszerűen előfordul. Azonban a tudatalattinkban ez igen is bűn kategóriába tartozik és megbélyegzetté teszi az egyént. Pl. Aki élvezi a szexet, az kurva! Bocsi ezért, de annyira jelentősen befolyásolja az életet és a nemi szerveink egészségét és egész életminőségünket, hogy direkt írtam így. A szexualitás, érzékiség igenis, fontos dolog. Ha már azt nézzük, hogy nélküle nem lehetnénk itt, akkor elég jelentős. Ha pedig az öröm részét nézzük, akkor bizony igencsak meg tudja adni a bőség teremtésünk alapjait. Ja igen! A szex és a bőség teremtése, ugyanannak a csakrának a minősége. Viszont, ha egyházi oldalról pl. elítéltetett, vagy másról, vagy esetleg megélted, hogy megszégyenítettek miatta, akkor bizony lehet rajta stressz. Ezért fel kell szabadítani az áramlást az ítéletek alól.

Fogdalmak

A fogadalmak olyan dolgok, amiket lehet, hogy csak úgy kiejtünk a szánkon. Pl. na biztos, hogy többet egy pasi sem fog megbántani, megcsalni stb. Ez olyan nagyon kemény fogadalom lehet, hogy simán működtet egy olyan programot, hogy egyetlen párkapcsolat sem jön össze, vagy nem tud megérkezni hozzád az az isteni partner, mert egyszer már megfogadtad, hogy esélye sem lesz rá. Ha pedig a szeretet fáj programod is aktívan fut, akkor az még erőteljesebben igaznak állítja be a sztorit. Lehet, hogy egyszer pl. megfogadtad a szüleidnek, hogy jó kislány leszel, de pl. a jó kislány nem él nagy lábon. Nem halmozza az élvezeteket. Nem érted, hogy miért nem érkeznek meg a luxus dolgok az életedbe, hiszen nagyon szeretnéd azt. Ezek a fogadalmak gátolnak benne. Mert ugye a jó kislány/kisfiú, nem nagyravágyó, nem igényli  a luxust, a bőséget, a szexet stb. A tudatalatti legalábbis így detektálja. Az még viccesebb, amikor ezek generációs vagy régmúltban tett fogadalmak, amik nem is feltétlenül a tieid, csak átszűrödnek az életedbe!

Ezeknek sincs igazán helye az életedben, ha azt szeretnéd, hogy beteljesüljenek a vágyaid.

Hidd el! Varázslatos képességekkel születtél ide. Minden benned van, amit tudnod kell ahhoz, hogy bőségben élj, a vágyaidat megélve, csak lehet, hogy vannak bizonyos fátylak ezeken a tudásokon. Nincs más dolgod, csak fellebbenteni a fátylat, vagy más szavakkal, megtisztítani azt a szemüveget, amin a mindenség bősége beáramlik, teret engedve ezzel a vágyaidnak.

Beengedni valamit vagy valakit az életünkbe, igazán bátorságot igényel főleg akkor, ha előzőleg már sérülés ért azon a területen. Ne feledd azonban! Mindennek megvan a maga oka. Annak is, hogy éppen azt a döntést hozod most, hogy elolvasod ezt a cikket. Mert lehet, hogy éppen ebben van egy olyan mondat, lehetőség, ami megoldást ad neked egy-egy kérdésre.

Ami ennél is fontosabb, hogy képes vagy e észrevenni a felbukkanó segítségeket az életedben, amik éppen belendítik az új utat. Ezt nagyon egyszerűen megtudhatod. Ha úgy érzed, hogy megszólít valami, akkor csukd be a szemed és érezd át a helyzetet. Ízlelgesd magadban. Aztán, ha úgy érzed, akkor meg is teheted azt a lépést, amivel visszaveszed az erőd. Erő hiányában ugyanis hiánytérben vagyunk, de a betegségek is sokkal hamarabb megtalálhatnak. Így érdemes megbecsülni a tested, a lelked és a gondolataidat is.

Saját részről már eljutottam oda, hogy örömmel veszem a változásokat, mert levettem a változásról a stresszt. Tudod! Az a minőség, hogy ismeretlen valami és félelmetes és helyettesítettem azzal, hogy a változás jóleső izgatottság, lehetőség, öröm és önmagam kibontakoztatása. De ez azért nem volt mindig így. De nekem sokat segített a Theta Healing® technika, aminek elsajátítása után, a saját magam és az ügyfeleim életébe is képes vagyok változásokat hozni.

A változás vicces dolog. Ha te is levennéd a stresszt róla, akkor az a jó hírem, hogy hamarosan módod is nyílik elsajátítani ezt a technikát, ha vágyat érzel rá. Kattints ide a részletekért.

Az életed a kezedbe venni, elég nagy felelősség. Ekkor nincs már kire mutogatni, mert nem marad más, mint szembenézni önmagaddal. De arra bátorítalak, hogy tedd meg, mert ez annyira, de annyira felemelő érzés. Időközben pedig rengeteg mintát tudsz felülírni és képes vagy levenni a stresszt a felelősségvállalásról. Ekkor bizony, az életed nagymértékben új dimenziókba kerül.

A változás mindig az, aminek hiszed! Így érdemes az életed legjobb befektetéseként ránézni! Mert akkor bizony sokszorosan megtérül! 🙂

 

 

3+2 dolog, ami meggátol abban, hogy megvalósítsd a vágyaidat

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem