Mikor akarjuk a változást

Mikor dobbantunk egyet a lábunkkal? Mikor mondjuk, hogy elég?

Életünk során számtalanszor találkozunk új dolgokkal, amikhez néha elég bátorságot érzünk, hogy ki is próbáljuk, változtassunk az addigi megszokott dolgainkhoz képest. Vannak olyan helyzetek, amik gyökeres változást hoznak az életünkben, ilyen egy új kapcsolat, egy házasság, gyermekszületés, egy új vállalkozás indítása, vagy éppen a munkahelyváltás.  Ugyanakkor a szomorú dolgok is megváltoztatják életünket, mint egy válás, vagy az elmúlás. Nem mindegy azonban, hogy ezeket a dolgokat hogyan éljük meg.

Jól jön a jóban egy baráti segítség, de az igazi, az amikor ha valami, számunkra nehéz dolog történik velünk, ez a barát akkor is mellettünk áll. Van olyan helyzet, hogy külső segítségtől kapjuk a legnagyobb motivációt ahhoz, hogy a megfelelő úton induljunk tovább, hiszen, kívülről, pártatlanul látja az életünket, és rávilágíthat olyan helyzetekre, amikre bizony nem esett rálátásunk.  Néha úgy érezzük minden összeesküdött ellenünk, máskor az egekbe szárnyalunk a boldogságtól.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de ezek sokak életében jellemzően jelen vannak.

Néha hullámvölgyként éljük meg az életünket, és megesik, hogy sodródunk a bizonytalanban. Félelmeink gyakran körülvesznek bennünket, az összeomlás szélére kerülünk. Keressük a kiutat, változtatni szeretnénk. Ilyenkor jobban előjönnek a mélyen elrejtett megérzéseink, tudatalattink, ösztöneink elkezdenek működni. Hozzák a jeleket, amikre ha odafigyelünk, és a fekete-fehérből, vagy éppen a szürkeségből kilépünk, újra az életbe, megtaláljuk azt a célt, motivációt, és azt a bennünk rejlő csodálatos embert, akit eltemettünk a gondjaink alá. Ugye tudod, hogy az átmeneti nehézségek ellenére is van benned több különleges dolog?!

Ezek közül pedig az egyik az, hogy magad dönthetsz a sorsodról! Ehhez azonban bátorság és nyitottság kell.

Hogy érzed? Készen állsz már az újra? Készen állsz a változásokra?

Amennyiben úgy érzed, lehangolt vagy, esetleg az eléd gördített akadályokon szeretnél átlépni, és az egyhangú „színtelen világból” kilépve úgy érzed, szükséged van  a pozitív irányú változásokra, neked nyújt segítséget a színezd újra programunk, hogy felszínre hozzuk valódi énedet a megújuláshoz. 

A program címére kattintva bővebb tájékoztatást adunk arról, hogyan tudsz részt venni és segítséget kérni, ha a jó utat választod! A döntés a te kezedben van, hogy használod e a színes ceruzákat, hogy a belső „rajzod” veled pompázzon.

Az alábbi gombra kattintva tudsz  bővebben olvasni és jelentkezni!

Scroll to Top