Mit tesz a testeddel egy igazán jó fehérje turmix – az edző tapasztalatából

Mit tesz a testeddel egy igazán jó fehérje turmix?

aerobic edzőMatkó Tímea vagyok, aerobic edző. Az egész életem a sportról szól, hiszen ez a munkám, emellett hobbiként is mozgást választottam az aikido tanulásával.

Épp ezért nagyon fontos számomra a megfelelő táplálkozás, a megfelelő arányú tápanyagok, vitaminok, rostok bevitele a szervezetembe. Heti minimum 20 aerobic edzés (ami napi 2-3 óra naponta), az izomzatnak test súly kilogrammonként 1.5-2 g fehérjére van szüksége. Ezt csak étel formájában képtelenség fedezni. Emellett habár rengeteget lehet olvasni a szénhidrát mumusságáról, a szervezetnek igenis szüksége van rá! Főleg ha valaki aktívan igénybe veszi a testét.

És ne feledjük a jó zsírokat!

epres turmix, epres fehérje shakeEzek is igen fontosak számunkra, rengeteg vitamin zsírban oldódik, az agyi ideg kapcsolódásnál, és nőknél a normális hormon háztartáshoz elengedhetetlen. Az előbb felsorolt okok miatt számtalan táplálék kiegészítő cég termékét, első sorban fehérjéit próbáltam ki, amik hoztak bizonyos eredményeket, de a várt eredményt nem tudták hozni.

 

Megtaláltam a számomra legjobbat!

herbalife termékekSok próbálkozás alatt, egyedül a Herbalife-nál találtam meg azt a terméket, ami minden kritériumomnak megfelelt és nem voltak kellemetlen érzeteim. Ez a Formula1 fehérje shake. A szervezet számára megfelelően tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, telítetlen zsírokat, vitaminokat, rostokat. Mióta ezt iszom testem sokkal feszesebb, hamarabb regenerálódom, kevesebb a narancs bőröm, könnyebbnek, élet telibbnek érzem magam. De ezt a shaket nem csak sportolóknak ajánlom. Mindenki be tudja illeszteni az étrendjébe, aki tisztában van azzal, mennyire fontos része az életünknek az elfogyasztott minőségi étel, mint üzemanyag.

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem