Nézőpontváltó beszélgetés a legjobb önmagadért

egy kivételes meditációs technika segítségével, ami nem minősül orvosi kezelésnek.
A tréner nem orvos és a beszélgetés nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást.

Hogyan működik egy nézőpontváltó beszélgetés?

MIÉRT JÓ NEKED ?

Mindaz, amit az életünkben viszontlátunk, nagyrészt mélyen ülő mintáink és hitrendszereink eredménye. Ezeket a mintákat hozhatjuk szüleinktől (a családból), saját tapasztalataink által történt következtetésekből, és más területekről. Egy a lényeg! Ezek a mélyen bebeleivódott programok azok, amik alapján az életünket éljük, cselekszünk, hiszünk dolgokról ezt vagy azt.

Ők azok, amik által az élethelyzeteinket megteremtjük. Ezek az élethelyzetek nem biztos a számunkra leghasznosabb módon vannak jelen az életünkben. Amikor már, bosszúságot, elégedetlenséget okoznak, akkor ideje változtatni. Megváltoztatni egy, minket már nem szolgáló hitrendszert. Ezt könnyedén meg is tehetjük, méghozzá úgy, hogy közben rájövünk mi a mi erősségünk és ezek mentén, új mintákat alakíthatunk ki. Legyen ez boldog párkapcsolat, anyagi bőség, sikeres karrier stb.

A nézőpontváltó beszélgetés, kiválóan alkalmas a régi mélyen ülő minták átírásához, új életminták kialakításához. Ez egy nagyon békés, puha, meditációs technika révén kerül felfedezésre.

Mire jó a szemléletváltó beszélgetés?

Egy-egy olyan, folyamatosan felmerülő helyzetre, ami bár időről-időre visszatér, nem érzed jól magad benne. Ez az a helyzet, amiről tipikusan azt szoktad kérdezni a barátnődtől. “miért futok bele mindig ugyanabba?” …Mindig ugyanabba!

Ez a kérdés kulcsa. A helyzet más, de a minta ugyanaz! Mivel ugyanazon a hullámhosszon rezegsz, ez fog kivetülni a mintádban. Ami azt jelenti, hogy az életed többféle területén hívhatod magadhoz a rezgést. Ha nem látod meg egyik terülten, de a mintád még nem tisztítottad le, akkor másik területen elő fog jönni. Egészen addig, amíg nem vagy hajlandó végleg a legjobbat akarni magadnak! 

Tedd le a régi mintát!

Ha szeretnéd megtalálni az erőpontodat, és változást létrehozni az  életedben, felfedezve a családod szokásrendszerében azt, ami már nem szolgál, akkor a szemléletváltó beszélgetés kiváló lehetőség számodra.  A korlátozó hiedelemminták megváltoztatása, gyors és hatékony változást hoz az életedbe. Mindezt dráma és szenvedés nélkül.

meditációs technika

A Theta Healing meditációs technika használatával az ügyfélell közösen, együttműködve, egy beszélgetésből indulva jutunk el a megváltoztatni kívánt helyzet gyökeréhez. Mivel a konzulens az ügyfél akarata nélkül nem tud (és nem is teheti) változtatni az adott helyzeten, így az ügyfél aktív közreműködése szükséges a meditációs technika alkalmazásakor. Természetesen, kérdések és válaszok vezetnek el a sikerhez, ami képessé teheti az ügyfelet arra, hogy kiteljesítse az életét! Legyen az akár sikeres karrier, bőségteremtő képesség használata, boldog párkapcsolat stb.

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik egy nézőpontváltó konzultáció?

A konzultáció alkalmával, támogató közegben nézhetsz bele az általad változtatni kívánt területbe. Ez a közeg biztonságot, nyugalmat, tisztánlátást biztosít Neked!

Feltárjuk mi az konkrét helyzet, amivel foglalkozni szeretnél! Majd egy meditációs technikát használunk, hogy megváltoztassuk a limitáló hitrendszert, ami útjában áll a vágyad kiteljesítésének! Nagyon fontos, hogy a konzultáció alatt nincs dráma, nem kell beleragadnod a régi helyzetbe. 

Egyszerűen, (bár van, hogy ez több körben járást igényel) megnézzük mi a limited és ha engedélyt adsz rá, akkor lecseréljük a hitrendszert és átbeszéljük, mi szolgál téged jobban!  

Feltérképezzük az erősségeidet és ezek alkalmazásával, elkezded élni az új folyamatot. Mindaz, amiben erős vagy, most használatba kerül! 

 

Mennyibe kerül a konzultáció?

online/telefonos konzultáció: 35.000 Ft / 60 perc

személyes/irodai konzultáció: 40.000 Ft/60 perc JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Hány alkalom szükséges?

Ez mindig egyéntől függ!

Természetesen a konzultáció alkalmával a Te igényeid szerint dolgozunk és haladunk a folyamatokban. Ezt minden alkalommal személyesen beszéljük meg, a céljaidhoz mérten

Milyen esetekben jöhet jól a nézőpontváltó konzultáció?

1. Munkahelyi gondok (kapcsolatok, munkahely váltása, nehezen találod meg a számodra megfelelő munkát).

2. Anyagi problémák ( nem jutsz egyről a kettőre, a beérkezett pénzed többszöröse megy ki. Elakadtál, vagy nem ismered a bőségteremtés mikéntjét. Amikor nehéz elfogadni a bőséget, pedig szíved mélyén úgy érzed, hogy nagyon vágysz rá!)

3. Karrierváltásnál (amikor a régihez már nincs kedved/motivációd de az új még kristályosodott ki. Vagy hogyan hozzam egyensúlyba a régi munkahelyem, az új karrier beindításával)

4. Párkapcsolati problémák (nem találod a párod, mindig megcsalnak, nem tud elköteleződni a másik, vagy Te, úgy érzed folyamatosan mellényúlsz. Vagy: megvan a párom, szeretem, de valahogy elbeszélünk egymás  mellett)

5. Női – férfi szereped megélése okoz gondot. Szerelem, szenvedély, önkifejezés, helyem a kapcsolatban

6. Ha nem látsz ki a megoldandó feladatok sűrűjéből, mert a teendők hullámai összecsaptak a fejed felett. Az életed kibillent az egyensúlyából.

7. Ha arra ébredtél, hogy nem tudsz vágyni! Ha úgy érzed, hogy nincsenek álmaid, vagy csak a “kicsit álmodhatod” meg!

8. Ha tényleg meguntad már, hogy állandóan ugyanazon körön keringsz és úgy érzed, elkészültél, hogy az életed legjobb verziójaként, kihozd magadból a legjobbat!

Milyen gyorsan hozhat változást a nézőpontváltó konzultáció?

Gyakran számolnak be az ügyfelek arról, hogy még aznap észlelik, hogy az emberi kapcsolataik változnak. Ez természetes, hiszen ők maguk nézik másként a világukat, így a változást a környezet is lereagálja. Sokszor az anyagiakban is, akár napokon belül megtörténik a pozitív változás. Máskor, pár nap szükséges! Olyan is volt már, hogy több munkát igényelt egy helyzet. 

Online konzultációt is választhatok?

Természetesen. Az online konzultációt Skype-on, Messengeren, vagy telefonon keresztül is el tudjuk végezni. Előzetes telefonos megbeszélés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb eszközt és időpontot.

JELENTKEZZ BE nézőpontváltó konzultációra most, vagy hívj a 06 20 435 7321-es számon!

Lájkolj a Facebookon!

Ha még nem csatlakoztál, akkor most csatlakozz az Egyensúly Akadémia Facebook oldalához, ahol tovább követhetsz, ÉLŐ videós bejelentkezéseket láthatsz és sok-sok hasznos tartalmat, Tippeket, módszereket, technikákat és érdekességet olvashatsz a teremtőképességről, boldog párkapcsolatról, pénz, szeretet, élet kiteljesítés témákban!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem