Színezd Újra workshop aktuális témája: Szerelemre hangolva

Hangolódj a szerelemre, gyógyítsd meg a felmenőid érzelmi traumáit önmagadban!
Éld a saját életed!

2019. augusztus 15. (csütörtök) 18.30-20.30 óra

Csak ONLINE nézhető!

nap
óra
perc
másodperc
Ez a workshop befejeződött, de jön a következő. Részletek hamarosan...

Éld meg az önbizalomtól duzzadó erőt a mindennapjaidban és élvezd az új énedet az életed különböző területein! Ragadd magadhoz a boldogságot! Ne érd be kevesebbel!

A boldogság mindenkinek mást jelent. Neked is mást, és nekem is! Mégis, vannak azok közös pontok, amikre minden ember zsigeri érzésből vágyik. Szeretni és szeretve lenni! Bőségben, jól élni! Ezek az elemi igényeink! Ugyan mégis ezek a legelemibb igények, nagyon sokan magányosan bújnak ágyba éjjel, vagy éppen azt tapasztalják, hogy az elején csodásan indult párkapcsolatuk megint a régi minták szerint halad. Újra ugyanabban a cipőben.

 • Egyre több a csendesen eltöltött étkezések száma
 • Az esti tévénézés az összebújások és viccelődések helyett.
 • A beszólós megjegyzések
 • A lelki magány
 • Ugyanaz az érzés…

Mintha a sors ismételné magát! Ilyenkor lehet, hogy te is tiltakozva ordítasz a lelkedben! NEM!! Ezt nem akarom! Mit nem látok meg, amiért megint ugyanolyan hiányos ez a kapcsolat?!

Ilyenkor jönnek a belső  monológok:

 • Pedig én mindent megteszek..
 • Nagyon sokat dolgozom magamon
 • Már egy csomó pénzt kifizettem a tanulmányokra és még mindig magányos vagyok. Valójában már nem is hiszem, hogy lehetek még boldog.

Te hogy vagy ezzel?

Tudod, az élet az élet! Bölcsebb tudatosságunk pontosan tudja mit kell tenni, de még TE, itt a fizikai testben nem tudod megélni a boldogság megélését.

Ha pedig visszanézel kicsit a felmenőidre, akkor láthatod, hogy melyik ősöd élt így, ahogy most te, vagy éppen az ellenkezőjét igyekszel magadnak bebizonyítani. TUDOM, hogy milyen ez! Velem is előfordult, hogy NEM láttam a fától az erdőt!

Az is gyakran előfordul, hogy azért nem tudsz párkapcsolatot beengedni, mert a mintáidban egy bántalmazó, romboló kép él a párkapcsolatról. Ezek lehetnek jó mélyen elrejtve a tudatalatti bugyraiban és bizony aktívan teremtik a valóságod!

Ez úgy mutatkozik meg az életedben, hogy NEM JÖN ÖSSZE a kapcsolat. Hogy úgy érzed, hogy NEM KELLEK!

A NEM KELLEK érzés megmutatkozhat kapcsolaton belül is! Ezek is ugyanazon programoknak a velejárói!

Legyél azonban tisztában azzal, hogy ezek CSAK HITRENDSZEREK mentén működő programok és NEM KELL így leélned az életed!! Választhatsz mást is!

Az őseid már megmutatták neked, hogy az ő életük milyen volt és felismerheted, hogyan akarod másként!

Tegyél TE a saját boldogságodért!

Felejtsd el a mástól várom, hogy boldoggá tegyen kijelentést, ugyanis nem fog működni!

Azonban, amint meggyógyítod az a sérült részedet, aki eddig a hiány, elhanyagoltság, megcsalás, kudarc érzését tapasztalta meg a párkapcsolatokban, akkor megélheted, milyen az, amikor azért szeretnek, aki vagy! Mindez a szerelem felemelő érzését hozza el az életed többi területén is!
Változtasd meg az életedet augusztus 15-én, ahogy sokan mások megtették már!

Mondd csak! Hány éve járod már az önismeret útját?

Hány tanfolyamon, képzésen, szemináriumon vettél már részt és még mindig úgy érzed, hogy nem mozdul az életed?

Ez önmagában is hatalmas nyomás, hát még akkor, ha a mindennapokban küzdeni kell a magány, vagy az elhanyagoltság érzésével.

Tudod mi a leginkább érdekes ebben?

Hogy amint megérted, hogy ezek CSAK MINTÁZATOK, azonnal felszabadulsz és teret nyitsz az új befogadására! Ennek pedig az az oka, hogy rájössz,  hogy a szüleid élete, nem a te életed! Megannyi konzultációs tapasztalatom az, hogy amikor megtörténik a felismerés, azonnal megtörténik a változás is!

Ekkor jön a sok homlokcsapkodás és a sokszor elhangzott mondat!

“Hogy miért nem jöttem már hamarabb konzultációra”.

Azt mondom, hogy a múlton ne rágódj már! MOST vedd a kezedbe a kezdeményezést és gyere a legközelebbi workshopra, hiszen a fenti mintázatok meggyógyításával foglalkozunk majd, két órán át! Augusztus 15-e a te napod lesz, ha eljössz közénk! Megdolgozzuk a befogadást, az intimitáshoz az érzelmek befogadásához való viszonyt! Felszabadítjuk az életedet a magányosság érzése, a megcsaltság, az értéktelenség érezése alól. Segítek abban, hogy kapcsolódj az érzelmeiddel és a párkapcsolatot új szintre emeljük ezáltal! Ugye mennyire jól hangzik! Nincs mese! Az élet az élet! Hangold magad szeretetre!

Kérdések és válaszok

Szakértő segítségével egy biztonságos, szeretetteli térben megtapasztalod az új önmagad:

 • aki reggel jókedvűen, erőtől duzzadóan ugrik ki az ágyból
 • akinek a párkapcsolat melegséget, örömet és kiteljesedést jelent
 • aki szorongás és stressz nélkül fogadja életébe a hozzá illő isteni partnert
 • aki érzi, hogy fontos, hogy elismerik, hogy szerethető és akihez igenis hűséges a társa
 • akinek az életében a bántalmazó kapcsolódások helyét átveszi a szereteten keresztüli kapcsolódás
 • aki után megfordulnak az utcán és ez jóérzéssel tölt el
 • aki képes nyugodtan élni a párkapcsolatban, mert érzi, hogy biztonságban van
 • aki érzi, hogy fontos anélkül is, hogy fel kell áldoznia önmagát másokért
 • akit anélkül is szeretnek, hogy eladná másokért az összes erejét
 • aki nem fél kimondani és megtapasztalni a szíve vágyát
 • aki képes arra, hogy a saját erejét megismerve, megtapasztalva vonzza magához a társát, anélkül, hogy társfüggő lenne
 • aki büszke arra, amit elért, és ezt a büszkeséget a környezete örömmel tükrözi vissza
 • aki elhiszi végre, hogy jár neki az öröm, üröm nélkül is!
Ne halogasd tovább a boldogságod megélését! Gyerünk, vedd kézbe az életedet és mutasd meg a világnak, hogy készen állsz a megbecsüléssel teli életre!

Éld meg az erődet, az eddigiektől felemelőbb módon! Szeress bele az életedbe! Ragadd magadhoz a boldogságot!

A workshop jelenlegi témája a boldogság igényének elfogadása, majd behívása és megtapasztalása! Mert TE is méltó vagy, limitáció nélkül, a luxusra, a jóllétre és hidd el! Ezek alapvető igények, amikre te  magad is hivatott vagy!

Viszont az állandó vívódás, csalódás érzet, a magány és a szegénység, elveszik az erődet és méltatlanná tesznek!

Ezek a helyzetek nemcsak a történéseidre, de az egészségedre is kihatással lehetnek, hiszen a folyamatos félelmek, kétségek, kételyek, meggyengítik a tüdőt,a  veséket, a szívet és az emésztő- és hormonrendszert is!

 • A workshop alatt feltárjuk azokat a mintákat, amik miatt a kishitűséged kialakult, amik miatt többször érezted már magad méltatlan helyzetben.
 • Felszabadítunk a régi programok alól és segítek abban, hogy megszilárdítsd az önbizalmad!
 • Elmondom a módját, hogyan tudod könnyedén érvényesíteni az új, önbizalommal teli önmagad a hétköznapjaidban!
 • Megtanítom neked a ragyogó élet alapjait, amit könnyedén fogsz tudni alkalmazni és ezt a környezeted azonnal vissza is tükrözi!
 • Megtanítom neked, hogy milyen érzés, szégyenkezés nélkül megvágyni és megteremteni az eddig luxusszámba menő dolgokat! Legyen az új ruha, autó,bőrt bizsergető szerelem, vagy lágyan ringatózó hullámokon való hajókázás, közben finom pezsgő iszogatása!
 • Vagy befogadva a boldogságot, férjez menni, családot alapítani és közben harmóniában lenni!
 • Közben, megismerheted az életmegváltoztató, erőteljes átalakító hatással bíró Theta Healing technikáját!
 • Az este alatt új nézőpontokat mutatok az életedhez, és önmagadhoz való viszonyodhoz!
 •  Olvass tovább és tudd meg, hogyan fogod érezni magad a workshop után!

Mindenképpen. Ha arra gondolsz, hogy működni fog-e az oldás úgy, hogy nem személyesen vagy jelen?

Igen, működik!

Nem kell fizikailag egy helyben lennünk, hogy az energiák, információk eljussanak hozzád. A felismeréseid, a megértéseid otthon is megszületnek és velünk együtt a workshop ideje alatt a térben dolgozva még erőteljesebben tudod elengedni őket.

Ráadásul egy workshop felér 4 egyéni konzultációval, ami darabonként 20.000 forint, így 9900 ft-ért, 80.000 forint értéket kapsz egy este alatt! Főként, ha aktívan részt veszel, hiszen úgy biztosan választ kapsz a személyes kérdésekre is!

De nemcsak ez a nyereséged! A legutóbbi workshop résztvevői már egy hét után arról számoltak be, hogy luxus autót, ideális munkahelyet, csodálatos szerelmet és új karriert teremtettek! Szóval mindezt nem tudom egyéni konzultációk árához mérni, mert ez felbecsülhetetlen!

Mivel a csoporterő működik, így azonos térben lévőknek, hasonló problémái vannak, így a többiek kérdéseiből is rengeteget tanulsz!

2019-es év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! MOST pedig új utakat nyitunk 2019-re!! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghez vinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések!

Ez az este a magasabb megértésen át szabadít ki a régi energiák alól. Azok alól a működési mechanizmusok alól, amikor alulról, a korlátok leválasztó terén keresztül  tettél erőfeszítéseket a változásra.

MOST megváltozik a tudat! Ha választod, felszabadítjuk a korlátozó ellenállásaidat,  a beszűkítő félelmeket, azokat a motívumokat, amikor azt hitted el, hogy neked “nem lehet”, így az érdemtelenséget.

Kitágítjuk a tudatosságunk határait, szabad utat engedve a szíved vágyának!

Gyere bátran és válogass a bőség asztaláról, az ellenállás, szűkösség, és az érdemtelenség érzését, hátrahagyva!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, így tavasz kezdetén, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, az önbecsülésed akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Ha érezted már, hogy helyzetek, emberek, áldozata vagy, akkor ez a TE estéd! Most végre új utat engedhetsz a benned lakozó VEZETŐ minőségnek! Hogy az életedbe megmutatkozzon végre az a bőség, szeretet, szerelem, öröm ami már régóta rád vár!!!

Mikor ÉS HOL LESZ? Mennyibe Kerül?

2019. augusztus 6-án, 18.30-20.30 óra
ONLINE ÉLŐBEN A FACEBOOK-on a "Szerelemre hangolva" zárt csoportban
Részvétel díja: 9.990 Ft
Fizetés: Előreutalással!
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Facebook-on és szeretnél részt venni a workshopon, akkor keress rám és jelölj ismerősnek (Képes Anita)
és hozzáadlak a zárt csoporthoz.

Vegyél részt otthonról:

Online ÉLŐ közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthonról vagy ahonnan szeretnéd nézheted. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre és jegyet vásárol. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online élő közvetítés!

Jelentkezés workshopra

Kérlek nyomd meg az alábbi zöld gombot és add a belépőjegyet az űrlaphoz, majd töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és menj végig a rendelési folyamaton. Fizethetsz átutalással vagy gyorsan és kényelmesen bankkártyával. Utalás esetén a hozzáférést az összeg beérkezése után küldjük.

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

Színezd Újra workshop belépőjegy 9.990 Ft

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Végösszeg Ft
 • Fizetés banki átutalással. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés azonosítóját vagy az e-mail címed. A hozzáférés az összeg beérkezését követően válik elérhetővé.

Személyes adataid a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A megrendelés gombra kattintással elfogadod a személyes adataid kezeléséről szóló Adatkezelési tájékoztató-t és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. Pipáld be az alábbi két csekboxot a megrendelés elküldéséhez!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom!)

 • itt az idő a változásra ha:
 • többször érzed magad lehangoltnak és azt veszed észre, hogy mindenki helyett neked kell helyt állni
 • úgy érzed, hogy sokat tettél már az asztalra, akár szakmailag, akár párkapcsolatilag, mégsem érzed, hogy megbecsülnek
 • eleged van a megalázó helyzetekből
 • szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂
 • a gyomrod állandóan görcsbe rándul, ha ki kell állnod önmagadért
 • a magányos esték helyett, a szerelmes összebújást kívánod megélni
 • inkább igent mondasz a nemek helyett és közben belül forrongsz és ez elveszi az erőd
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie
Scroll to Top