Ez a program havi egy alkalommal kerül megrendezésre, Újhold napján! Miért pont ekkor?
Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Színezd újra workshop

2018. december 7. 18-20 óra

Szívtérnyitó ünnepi workshop
Éld a szeretetet az isteni éneden át!

ONLINE és OFFLINE

Képes Anita

Egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens,
az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere

Érd el azt, amit igazán szeretnél! A Theta Healing technika bemutatásával, használatával megismertetlek egy olyan módszerrel, ami nagyon gyorsan és szenvedések nélkül segít neked abban, hogy ráláss azokra az akadályozó tényezőkre, amik hátráltattak eddig a célodhoz vezető úton.

Ezen az estén alkalmad lesz megismerni azokat a csodálatos esszenciákat, amik segíteni fognak, hogy a folyamataidon kellemesen haladhass végig, és támogassanak abban, hogy megszilárdítsd az új hitrendszereidet! Ez azt jelenti, hogy ne csússz vissza a régi mintáidba! Természetesen ezért Neked kell tenni, de ezen az estén elindítjuk a folyamatot!

Hogyan zajlik ez az este?

Megismerheted a Theta Healing technikát!

Nem csak olvashatsz róla, hanem magad is megtapasztalhatod, érezheted azt az energiamezőt, amiben az igazán gyors teremtés zajlik.

Ez a technika pillanatok alatt segítségedre lesz abban, hogy kibillenj a nehéz helyzetedből és máris más nézőpontokat kapj és új frekvenciára hangolódj általa.

Körbejárjuk az adott hónap témáját! (Lásd lentebb!)

Feltérképezzük a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket.

Megtapasztalhatod azoknak az aroma esszenciáknak a fantasztikus hatását, amit a hónap hírleveleiben bemutattam Neked!

 

Ezt nem hagyom ki!

Mit kapsz általa?

Egy magasabb rálátást az életedre, számodra értelmezhető módon! Belemegyünk a saját problémádba, hogy megértsd, miért ismételsz folyamatosan pedig nem is akarsz. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik maguk is felelősséget akarnak vállalni az életükért. Finom illatokkal támogatjuk a folyamatot, amit minden formában ki is próbálhatsz! Ihatod, kenheted, inhalálhatod… Ezek az esszenciák terápiás olajok, és pillanatok alatt fejtik ki hatásukat. Mennyei illatok, amik segítenek a változás könnyedségét megtapasztalni. Ebből most személyesen a Te kezedbe is cseppentek. Ilyen esszenciákat használnak már a legdrágább magánklinikákon is, hogy gyorsítsák a lélek gyógyulását és ezáltal, a testi folyamatokat. Ezen a területen is igazi luxus élményben lesz részed.

Mivel online a workshop, így a számodra megküldött esszenciát fogod tudni használni. Ha nem érkezik meg a workshop napjáig, akkor később is tudod alkalmazni, hiszen az esemény visszanézhető.

Miről is fog szólni konkrétan ez az alkalom?

A hónap aktuális témája

SZÍVTÉRNYITÓ ÜNNEPI WORKSHOP
Éld a szeretetet az isteni éneden át!

A szívtér megnyitásával kapcsolódunk az isteni énünkhöz és hozzuk mozgásba az életünk örömteli eseményeit, mert nincs boldog megtapasztalás, szeretet nélkül!

2018-as év nem mindennapi energiákat hozott magával! Ez az év nagy támogatója volt a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghezvinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések! Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, az ünnepi készülődésben, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Hogy a karácsony igazi ünnep lehessen!

 

Ez a workshop ONLINE és OFFLINE is elérhető!

Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

A szeretet rezgése a szív teréből árad szét, de néha képesek vagyunk ezt a teret kicsire zsugorítani és olyankor szinte nem is tudjuk érezni azt a sok csodát aminek megélésére hivatottak vagyunk. Katalizálunk megbocsátás esszenciával, bepörgetjük azokat az energiákat, amik kimozdítanak az áldozat szerepből, segítenek elengedni a sok-sok neheztelést és felemelnek az egységtudatba!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom, ha érdekes a téma!)

 • itt az idő a változásra
 • ha többször érzed magad lehangoltnak
 • ha elakadtak az életed folyamatai és szeretnéd elgördíteni az akadályokat
 • ha cselekvő vagy az életedben és Te akarod megadni a boldogságod felé
 • ha szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂 –
 • ha szereted a finom illatokat és az esszenciák varázslatosan test- és lélekemelő hatását
 • ha úgy érzed, hogy méltatlan a helyzet amiben éppen vagy
 • ha szenvedés helyett a kreatív örömet választod
 • ha készen állsz!
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie

Ha az első csoportba tartozol, akkor biztosíthatlak, hogy a találkozásunk után, sokkal felszabadultabban térsz majd haza! Jól fogunk szórakozni, ezt megígérhetem! Ez az út olyan, ahol szembenézve magaddal, egy magasabb rálátásból újraszínezheted az életed, megélve annak minden pillanatát olyannak amilyen! Megtanítom Neked, hogyan maradj egyensúlyba akkor is, ha éppen összejönnek a dolgok.

Mikor és hol?

2018. december 7. 18.00-20.00 óra
ONLINE és OFFLINE
1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7. 11-es kapucsengő
Forrás Jóllét Stúdió

Helyszín

1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7. Forrás Jóllét Stúdió

Ára

A két órás program díja: 5.990 Ft

Jelentkezés az űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik. A jelentkezés után küldöm az utalási adatokat. A fizetéssel a helyszínen már nem akarok időt elvesztegetni.

Vegyél részt otthonról!

Online élő közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthon is vagy ahonnan szeretnéd – is nézheted, ha nem tudnál személyesen eljönni. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online résztvevőként postán kapod az esszenciát!

Így a személyes jelenlét kivételével ugyanazt az élményt online résztvevőként is megkapod.

Ezek az esszenciák terápiás olajok, és pillanatok alatt fejtik ki hatásukat. Mennyei illatok, amik segítenek a változás könnyedségét megtapasztalni. Az illóolajat most online részvevőként Te is megkapod postán, hogy ugyanazt a hatást elérd, amit mi itt a Workshopon a személyesen jelenlévőkkel. Ilyen esszenciákat használnak már a legdrágább magánklinikákon is, hogy gyorsítsák a lélek gyógyulását és ezáltal, a testi folyamatokat. Ezen a területen is igazi luxus élményben lesz részed, akár személyesen akár online veszel részt a workshopon.

Vegyél részt élőben!

Ne maradj le csak azért, mert nem jó az időpont vagy mert messze laksz!

Ez a program havi egy alkalommal kerül megrendezésre, Újhold napján! Miért pont ekkor? Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Jelentkezz most!

Scroll to Top