Színezd Újra workshop aktuális témája: Lépj előre az életedben! Hagyd magad mögött a nyűglődő szenvedést!

Mozdulj meg! Szabadítsd fel és engedd el az előrelépéstől való félelmeidet, a megrekedtségtől való függőségeidet, hogy megéld a valódi vágyaidat!

2019. október 11. (péntek) 18.30-20.30 óra

Csak ONLINE nézhető!

nap
óra
perc
másodperc
Ez a workshop befejeződött, de jön a következő. Részletek hamarosan...

Az élet egyik leginkább inspiráló érzése, amikor előrehaladsz az életedben és azt érzed, hogy benne vagy az áramlásban. Mennyire jó érzés, amikor a munkád gyümölcsét örömmel és elégedettséggel aratod! De mi van akkor, amikor azt érzed, hogy megrekedtél? Tudod?! Amikor nem jutsz egyről a kettőre? Amikor már jobbról és balról is megvizsgáltad mi az oka ennek, mégsem változik! Lehet, hogy te is ismered a tehetetlen düh, a kilátástalanság érzését? Ez képes rátenni a bélyegét a mindennapokra. Gondolnád, hogy bizony ennek a hátterében a családi mintázatban, a dns-ben jelen lévő fogadalmak, lehetnek az okai. Ezek a fogadalmak természetesen a tudatalattiból származnak és sokszor az őseink hitrendszereiből fakadnak. A bökkenő csak az, hogy a te életedet blokkolják. Van egy másik dolog is! A tudatalattiban lévő függőségek, amik a megrekedést okozzák! Olyan függőségekről beszélek,amikor a szenvedést éljük meg az életben. Tudod, hogy a szenvedéstől is függőnek lehet lenni? Kemény cucc, ugye? Talán nem is gondoltad eddig. De sebaj! Ezen a workshopon végigmegyünk azokon a programokon, amikor az életedben az előrehaladást szabotálod! Feltérképezzük, megértjük az összefüggéseket és lezárjuk a régi fogadalmakat. Továbbá! Minden csakrából elengedjük azokat a programokat, amik gátolják az előre haladásodat! Ennek eredményeként felszabadulsz a megrekedtség alól! Legyen az a párkapcsolati kiteljesedés, az anyagi bőség és a karrierben való kiteljesedés! Ne érd be kevesebbel! Szabadítsd fel magad!

Az október nem hagy békén! Elindulnak azok a folyamatok, amik egyre inkább lökdösnek és lehet, hogy kellemetlen módon afelé, amit fel kell vállalnod az életedben. A felvállalás pedig előrelépést jelent!

Azt, hogy megteszed azt a lépést, ami végre kimozdít a holtpontról!

Tudod, hogy az ember csodálatos lény?

Mert végtelen erőket képes megmozgatni azért, hogy elérje a célját.

Mit szólnál ahhoz, ha megéreznéd az erődet és végre belepuhulhatnál a jóba?

Abba, amire eddig vágytál, lehet, hogy nagyon is sokat tettél érte, de nem jutottál előre.

Milyen viszonyban vagy a jóval?

Gyakori az életedben, vagy inkább a nehézségek és a szorongás jellemzi nagyrészt?

Érdemes átvizsgálni az életedet. Amikor a leghőbb vágyadra gondolsz, amiben előre kéne lépned, de nem sikerült, akkor figyelj befelé!

Nézd meg, milyen érzést kelt ez benned!

Ha nem vagy boldog, de legalább egyensúlyi állapotban, akkor tegyél egy csavart az életedbe!

Ne add el az erőd másoknak, a kételyeknek, és a félelemnek!

Fejezd be!

Miért ne választanád magadban, magadnak a legjobbat?

Ha nem tudod, hogy kell, akkor ne hezitálj.

Gyere közénk és egy támogató közegben hozd létre az előrelépéshez szükséges változásokat!

Kattints a jelentkezés gombra!

Mondd csak! Hány éve járod már az önismeret útját?

Hány tanfolyamon, képzésen, szemináriumon vettél már részt és még mindig úgy érzed, hogy nehéz és méltatlan dolgok történnek az életedben? Hogy túl sokat kíván tőled a világ?

Ezek a gondolatok és érzések gyakran az önsajnálatba kergetnek és nemhogy emelnének, még mélyebbre taszítanak. Még inkább a kilátástalanság felé hajszolnak, miközben a lelked éhezik!

Itt az idő Kedvesem, hogy azt mondjam megállj!!!

NE TEDD EZT MAGADDAL!

Csak az első lépést kell megtenned! Hogy tisztázod a szándékodat magaddal! Elkészültél az előrelépésre?

Most figyelj!

Különleges ajándékom van ezek a workshopon.

A résztvevők közül kiválasztok valakit, akivel egy élő, online konzultációt tartok!

Mi a jó neked ebben?

Ha éppen téged választalak, akkor egyértelmű! Kapsz egy 23.000 ft értékű konzultációt!

Ehhez azonban az kell, hogy kommunikálj előre a csoportban és tedd be azt az ügyet, amiben meg vagy rekedve.

Amiben szeretnél továbblépni! Megkérem a Teremtőt, hogy mutassa meg, ki az, akivel az ásás a legnagyobb hozzájárulás a többiek életéhez is!

Ha nem te leszel a kiválasztott?

Akkor se keseredj! Hiszen a csoportenergia itt is hatással van! Ami elhangzik majd, valószínű, nálad is megoldásra vár!

Továbbá: többször meg tudod hallgatni a videót és végig tudod csinálni magadra vetítve!

Ugye elég izgalmas ez?

Én nagyon várom, hogy előrelépjünk!!

Azt mondom, hogy a múlton ne rágódj már! MOST vedd a kezedbe a kezdeményezést és gyere a legközelebbi workshopra, hiszen a legjobb dolog, jól élni! Te is hivatott vagy rá! Október 11-én, megdolgozzuk a megrekedtséget okozó energiákat! Leszámolunk a szenvedés függőségeivel! Kitakarítjuk a csakrákban megrekedt esküket, fogadalmakat, amik gátolnak az előrelépésben. Tudod, hogy: Hány párkapcsolat nincs a helyén ezek miatt? Hány ember nem találta meg a társát, mert kötik a fogadalmak? Mennyire távol kerül az anyagi bőség, a tudatalattiban és a csakrákban rejlő hiedelmek miatt? Meggyógyítjuk a sérüléseket és lecseréljük a régi működést, újra!

Kérdések és válaszok

Szakértő segítségével egy biztonságos, szeretetteli térben megtapasztalod az új önmagad:

 • aki reggel jókedvűen, erőtől duzzadóan ugrik ki az ágyból
 • akinek a céljai megvalósulnak
 • aki szorongás és stressz nélkül fogadja életébe a hozzá illő isteni partnert, mert tudja, hogy milyen az, amikor a boldogság neki is úgy jár, mint a levegő
 • aki érzi, hogy jó dolog élni, mert a képesség, amivel bármikor feljebb emelheti az  életét, már a birtokában van
 • aki TUDJA, hogy BÁRMIT megkaphat az életében és tudja, hogyan léphet előre a régi minőségből
Ne halogasd tovább a boldogságod megélését! Gyerünk, vedd kézbe az életedet és mutasd meg a világnak, hogy készen állsz IGAZÁN ÉLNI! Hagyd magad mögött a szenvedést! Ne feledd! Ez egy szándékkal és a hozzá tartozó cselekedettel kezdődik!

Éld meg az erődet, az eddigiektől felemelőbb módon! Szeress bele az életedbe! Ragadd magadhoz a boldogságot!

A workshop jelenlegi témája a boldogság igényének elfogadása, majd behívása és megtapasztalása! Mert TE is méltó vagy, limitáció nélkül, a luxusra, a jóllétre és hidd el! Ezek alapvető igények, amikre te  magad is hivatott vagy!

Viszont az állandó vívódás, csalódás érzet, a magány és a szegénység, elveszik az erődet és méltatlanná tesznek!

Ezek a helyzetek nemcsak a történéseidre, de az egészségedre is kihatással lehetnek, hiszen a folyamatos félelmek, kétségek, kételyek, meggyengítik a tüdőt,a  veséket, a szívet és az emésztő- és hormonrendszert is!

 • A workshop alatt feltárjuk azokat a mintákat, amik miatt a kishitűséged kialakult, amik miatt többször érezted már magad méltatlan helyzetben.
 • Felszabadítunk a régi programok alól és segítek abban, hogy megszilárdítsd az önbizalmad!
 • Elmondom a módját, hogyan tudod könnyedén érvényesíteni az új, önbizalommal teli önmagad a hétköznapjaidban!
 • Megtanítom neked a ragyogó élet alapjait, amit könnyedén fogsz tudni alkalmazni és ezt a környezeted azonnal vissza is tükrözi!
 • Megtanítom neked, hogy milyen érzés, szégyenkezés nélkül megvágyni és megteremteni az eddig luxusszámba menő dolgokat! Legyen az új ruha, autó,bőrt bizsergető szerelem, vagy lágyan ringatózó hullámokon való hajókázás, közben finom pezsgő iszogatása!
 • Vagy befogadva a boldogságot, férjez menni, családot alapítani és közben harmóniában lenni!
 • Közben, megismerheted az életmegváltoztató, erőteljes átalakító hatással bíró Theta Healing technikáját!
 • Az este alatt új nézőpontokat mutatok az életedhez, és önmagadhoz való viszonyodhoz!
 •  Olvass tovább és tudd meg, hogyan fogod érezni magad a workshop után!

Mindenképpen. Ha arra gondolsz, hogy működni fog-e az oldás úgy, hogy nem személyesen vagy jelen?

Igen, működik!

Nem kell fizikailag egy helyben lennünk, hogy az energiák, információk eljussanak hozzád. A felismeréseid, a megértéseid otthon is megszületnek és velünk együtt a workshop ideje alatt a térben dolgozva még erőteljesebben tudod elengedni őket.

Ráadásul egy workshop felér 4 egyéni konzultációval, ami darabonként 20.000 forint, így 9900 ft-ért, 80.000 forint értéket kapsz egy este alatt! Főként, ha aktívan részt veszel, hiszen úgy biztosan választ kapsz a személyes kérdésekre is!

De nemcsak ez a nyereséged! A legutóbbi workshop résztvevői már egy hét után arról számoltak be, hogy luxus autót, ideális munkahelyet, csodálatos szerelmet és új karriert teremtettek! Szóval mindezt nem tudom egyéni konzultációk árához mérni, mert ez felbecsülhetetlen!

Mivel a csoporterő működik, így azonos térben lévőknek, hasonló problémái vannak, így a többiek kérdéseiből is rengeteget tanulsz!

2019-es év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! MOST pedig új utakat nyitunk 2019-re!! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghez vinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések!

Ez az este a magasabb megértésen át szabadít ki a régi energiák alól. Azok alól a működési mechanizmusok alól, amikor alulról, a korlátok leválasztó terén keresztül  tettél erőfeszítéseket a változásra.

MOST megváltozik a tudat! Ha választod, felszabadítjuk a korlátozó ellenállásaidat,  a beszűkítő félelmeket, azokat a motívumokat, amikor azt hitted el, hogy neked “nem lehet”, így az érdemtelenséget.

Kitágítjuk a tudatosságunk határait, szabad utat engedve a szíved vágyának!

Gyere bátran és válogass a bőség asztaláról, az ellenállás, szűkösség, és az érdemtelenség érzését, hátrahagyva!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, így tavasz kezdetén, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, az önbecsülésed akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Ha érezted már, hogy helyzetek, emberek, áldozata vagy, akkor ez a TE estéd! Most végre új utat engedhetsz a benned lakozó VEZETŐ minőségnek! Hogy az életedbe megmutatkozzon végre az a bőség, szeretet, szerelem, öröm ami már régóta rád vár!!!

Mikor ÉS HOL LESZ? Mennyibe Kerül?

2019. október 11-én, 18.30-20.30 óra
ONLINE ÉLŐBEN A FACEBOOK-on a "Lépj előre, tedd le a függőséggel járó szenvedéseidet" zárt csoportban
Részvétel díja: 9.990 Ft
Fizetés: Előreutalással!
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Facebook-on és szeretnél részt venni a workshopon, akkor keress rám és jelölj ismerősnek (Képes Anita)
és hozzáadlak a zárt csoporthoz.

Vegyél részt otthonról:

Online ÉLŐ közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthonról vagy ahonnan szeretnéd nézheted. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre és jegyet vásárol. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online élő közvetítés!

Jelentkezés workshopra

Kérlek nyomd meg az alábbi zöld gombot és add a belépőjegyet az űrlaphoz, majd töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és menj végig a rendelési folyamaton. Fizethetsz átutalással vagy gyorsan és kényelmesen bankkártyával. Utalás esetén a hozzáférést az összeg beérkezése után küldjük.

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

Színezd Újra workshop belépőjegy 9.990 Ft

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Végösszeg Ft
 • Fizetés banki átutalással. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés azonosítóját vagy az e-mail címed. A hozzáférés az összeg beérkezését követően válik elérhetővé.

Személyes adataid a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A megrendelés gombra kattintással elfogadod a személyes adataid kezeléséről szóló Adatkezelési tájékoztató-t és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. Pipáld be az alábbi két csekboxot a megrendelés elküldéséhez!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom!)

 • itt az idő a változásra ha:
 • többször érzed magad lehangoltnak és azt veszed észre, hogy mindenki helyett neked kell helyt állni
 • úgy érzed, hogy sokat tettél már az asztalra, akár szakmailag, akár párkapcsolatilag, mégsem érzed, hogy megbecsülnek
 • eleged van a megalázó helyzetekből
 • szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂
 • a gyomrod állandóan görcsbe rándul, ha ki kell állnod önmagadért
 • a magányos esték helyett, a szerelmes összebújást kívánod megélni
 • inkább igent mondasz a nemek helyett és közben belül forrongsz és ez elveszi az erőd
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie
Scroll to Top