Színezd Újra workshop aktuális témája:VAGYOK, AKI VAGYOK! Szeretnek, mert szeretem magam!

Stresszmentes karácsony!
Eljött az idő, hogy a karácsonyok stresszes élményeit magad mögött hagyd, és VÉGRE megtapasztald a leghatalmasabb ERŐT, ami csak létezik. Ez pedig a tiszta szeretet!
A legnagyobb ajándék, amit a szeretteidnek adhatsz, ha te magad sugárzod ki ezt a tiszta energiát!

2019. december 12. (csütörtök) 18.30-20.30 óra

Csak ONLINE nézhető!

nap
óra
perc
másodperc
Ez a workshop befejeződött, de jön a következő. Részletek hamarosan...

Ez is eljött!

Újra itt a december és máris érezhető a felfokozott zizegés, ami a mindennapokat áthatja. A rohanás a hajszoltság és a megfelelési kényszer ilyenkor képes csak a tetőfokára hágni.
Szokták mondani, hogy a nyakunkon a karácsony, pedig a szívünkben a helye!
Igazából így is van!

A karácsony a legnagyobb kincs megszületésének az ünnepe. Ez a kincs, pedig maga a szeretet!

Tudod! Az az energia, amivel éled, teremted a mindennapjaidat!

Minden ünnepnek megvan a maga emléke!
Ahogy azt gyerekkorodban megélted.
Illetve, ahogy emlékszel rá!

A kettő nem biztos, hogy ugyanaz! Nem azért írom, mert kételkednék az emlékezőtehetségedben, hanem mert az agy, nagy játékos.
Ennek az az oka, hogy az elvárások, amikkel a mindennapjainkat éljük, nagyban meghatározzák az emlékeinket.
Az emlékeink pedig a jövőnket azáltal, hogy a hiedelmeink programokká alakulnak, és az adott időszak előtt, már elkezdenek önálló életet élni.
Ilyenkor azt érezheted, hogy magad sem tudod, hogy miért vagy feszült, miért ugrik össze a gyomrod stb.
Pl. ha veszekedés volt a fa körül, vagy  azt láttad, hogy édesanyád éppen hogy berogyott a fa alá az ajándékosztásra, akkor nem kell csodálkoznod, ha a te életed sem különbözik ettől.
Az agyad előveheti a jól betáplált programot és vég nélkül ismétli!

DE CSAK ADDIG, AMÍG MEG NEM VÁLTOZTATOD!

 

Gondolj csak bele, hogy mekkora luxus az, hogy éveket adsz el az életedből arra, hogy a szeretet helyett, a feszültségeket, a félelmet, a magányt, az unalmat az elégedetlenséget ismétled!

Elárulok egy titkot! Magam is túlmentem ezeken az érzéseken. Mígnem azt mondtam magamnak, hogy ELÉG volt! Így elhatároztam, hogy megtanítom az agyam az ÜNNEP ÚJ MINŐSÉGÉRE!

Ne add el az erőd másoknak, a kételyeknek, és a félelemnek!

Fejezd be!

Miért ne választanád magadban, magadnak a legjobbat?

Ha nem tudod, hogy kell, akkor ne hezitálj.

Gyere közénk és egy támogató közegben hozd létre az előrelépéshez szükséges változásokat!

Kattints a jelentkezés gombra!

Tudod, a karácsony nemcsak az ünnepről szól! Hanem a születésről is. Épp ezért a legfontosabb, hogy mindazt, ami születni kíván benned és általad, felemeljük!

Felszabadítsuk mindazt a minőséget a születésről, ami a régi dogmák, hiedelmek és mások igazsága! Mert mindenki a maga igaza szerint hivatott élni, de a TEREMTŐ IGAZSÁGÁNAK megélésével pontosan tudni fogod, hogy megengedett másoknak is, hogy kifejezzék az igazukat és közben te magad is élheted a sajátodat. Ekkor kapcsolódsz hozzá a végtelen lehetőségek tiszta forrásához!

Gondolj csak bele, mekkora ajándékot adsz magadnak!
Legyen más az ünnep innentől!
Nemcsak te, hanem a felmenőid és a leszármazottaid is gyógyulnak, az általad tett munka által!

Kitakarítjuk, felszabadítjuk a régi mintákat! A generációs esküket, fogadalmakat és a születéshez kapcsolódó szenvedési függőségeket lezárjuk!

Ez elég dinamikus lesz!

Gyere és hangoljuk át a régi sémát!

 

 

Mert mondd csak! Hány éve járod már az önismeret útját?

Hány tanfolyamon, képzésen, szemináriumon vettél már részt és még mindig úgy érzed, hogy a vagyonod nem él egy közösségben veled?!

Ezek a gondolatok és érzések gyakran az önsajnálatba kergetnek és nemhogy emelnének, még mélyebbre taszítanak. Még inkább a kilátástalanság felé hajszolnak, miközben a lelked éhezik!

Itt az idő Kedvesem, hogy azt mondjam megállj!!!

NE TEDD EZT MAGADDAL!

Csak az első lépést kell megtenned! Hogy tisztázod a szándékodat magaddal! Elkészültél arra, hogy mosolygós arccal és büszkén tudd kimondani amit érzel.

Vagyok, aki vagyok és így is szerethető vagyok! Ezáltal pedig megengedem az embereknek, hogy szeressenek, mert már én is szeretem magam.

 Ekkor könnyen észreveheted, hogy megváltozik, a külvilág feléd való viszonya!

Én nagyon várom, hogy végre beszámolj arról, hogyan éled a szeretet minőségét nap, mint nap!!

Azt mondom, hogy a múlton ne rágódj már! MOST vedd a kezedbe a kezdeményezést és gyere a legközelebbi workshopra, hiszen a legjobb dolog, szeretetben élni! Te is hivatott vagy rá! December 12-én, megdolgozzuk azokat az útonálló energiákat, amik elválasztják tőled az ünnep, a születés és legmagasabb rendű szeretet megélését. Lezárjuk a nélkülözéssel az önfeláldozással, szenvedéssel kapcsolatos fogadalmakat és felszabadulunk a függőségei alól! Kitakarítjuk a csakrákban megrekedt esküket, fogadalmakat, amik gátolnak a szeretethez való kapcsolódásban! Tudod, hogy: Hány párkapcsolat nincs a helyén ezek miatt? Hány ember él a sóvárgás és a nélkülözés energiájában? Hányan érzik, hogy hiába a szeretet ünnepe, mégis üres a szív?

Ez pedig az ördögi kör! Mert aki sóvárog, az hiányt teremt. Ott késik a szeretet megérkezése, mert a neheztelés mindig jelen van.
Elkészültél, hogy elbúcsúzz a régi ünnepi képtől és újra színezd az életed, és az ünnepeidet?
Ne várj tovább, mert a jövő MOST kezdődik!

Kérdések és válaszok

Szakértő segítségével egy biztonságos, szeretetteli térben megtapasztalod az új önmagad:

 • aki reggel jókedvűen, erőtől duzzadóan ugrik ki az ágyból
 • aki örömteli izgalommal várja az ünnepeket
 • aki képes megnyitni a szívét a szeretetnek és ezt a képességet átadja másoknak is
 • akinek az ünnep nem a robotról és az önfeláldozásról szól
 • aki elkészült arra, hogy igazán megszeresse magát és ezáltal érdemes legyen!
 • aki szorongás és stressz nélkül várja az ünnepet
 • aki érzi, hogy jó dolog élni, mert a képesség, amivel bármikor feljebb emelheti az  életét, már a birtokában van
 • aki TUDJA, hogy BÁRMIT megkaphat az életében és tudja, hogyan léphet előre a régi minőségből
 • aki utazhat önfeledten, aki minden nap képes érezni a szívében az életadta örömöket és képes ragyogtatni a szívét!
 • akinek a szeretet a mindennapjai része innentől
Ne halogasd tovább a boldogságod megélését! Gyerünk, vedd kézbe az életedet és mutasd meg a világnak, hogy készen állsz IGAZÁN ÉLNI! Hagyd magad mögött a szenvedést! Ne feledd! Ez egy szándékkal és a hozzá tartozó cselekedettel kezdődik!

Éld meg az erődet, az eddigiektől felemelőbb módon! Szeress bele az életedbe! Szeresd meg magad, hogy más is megtehesse!

A workshop jelenlegi témája a boldogság igényének elfogadása, majd behívása és megtapasztalása! Mert TE is méltó vagy, limitáció nélkül, a luxusra, a jóllétre és hidd el! Ezek alapvető igények, amikre te  magad is hivatott vagy! A Létezésben minden, de TÉNYLEG MINDEN a rendelkezésedre áll! Mindaz, ami számodra fontos, ÉRTÉKES! EZEK MIND RÁD VÁRNAK! Mégsincs a kezedben? Mégsem érinted és érzed?

Mert az állandó vívódás, csalódás érzet, a magány és a szegénység, elveszik az erődet és méltatlanná tesznek!

Ezek a helyzetek nemcsak a történéseidre, de az egészségedre is kihatással lehetnek, hiszen a folyamatos félelmek, kétségek, kételyek, meggyengítik a tüdőt,a  veséket, a szívet és az emésztő- és hormonrendszert is!

 • A workshop alatt feltárjuk azokat a mintákat, amik miatt a kishitűséged kialakult, amik miatt többször érezted már magad méltatlan helyzetben. 
 • Felismerjük, milyen ÉRTELMEZÉSED van a VAGYONRÓL!
 • Megnézzük, hogy a családi mintáid mit engednek meg!
 • Kihez vagy hűséges, miközben megtagadod a VAGYONOD?!
 • Felszabadítunk a régi programok alól és segítek abban, hogy megszilárdítsd az önbizalmad!
 • Elmondom a módját, hogyan tudod könnyedén érvényesíteni az új, önbizalommal teli önmagad a hétköznapjaidban!
 • Megtanítom neked a ragyogó élet alapjait, amit könnyedén fogsz tudni alkalmazni és ezt a környezeted azonnal vissza is tükrözi!
 • Megtanítom neked, hogy milyen érzés, szégyenkezés nélkül megvágyni és megteremteni az eddig luxusszámba menő dolgokat! Legyen az új ruha, autó,bőrt bizsergető szerelem, vagy lágyan ringatózó hullámokon való hajókázás, közben finom pezsgő iszogatása!
 • Vagy befogadva a boldogságot, férjez menni, családot alapítani és közben harmóniában lenni!
 • Közben, megismerheted az életmegváltoztató, erőteljes átalakító hatással bíró Theta Healing technikáját!
 • Az este alatt új nézőpontokat mutatok az életedhez, és önmagadhoz való viszonyodhoz!
 •  Olvass tovább és tudd meg, hogyan fogod érezni magad a workshop után!

Mindenképpen. Ha arra gondolsz, hogy működni fog-e az oldás úgy, hogy nem személyesen vagy jelen?

Igen, működik!

Nem kell fizikailag egy helyben lennünk, hogy az energiák, információk eljussanak hozzád. A felismeréseid, a megértéseid otthon is megszületnek és velünk együtt a workshop ideje alatt a térben dolgozva még erőteljesebben tudod elengedni őket.

Ráadásul egy workshop felér 4 egyéni konzultációval, ami darabonként 23.000 forint, így 9900 ft-ért, 92.000 forint értéket kapsz egy este alatt! Főként, ha aktívan részt veszel, hiszen úgy biztosan választ kapsz a személyes kérdésekre is!

De nemcsak ez a nyereséged! A legutóbbi workshop résztvevői már egy hét után arról számoltak be, hogy szívet melengető érzéseket, történéseket, luxus autót, ideális munkahelyet, csodálatos szerelmet és új karriert teremtettek! Szóval mindezt nem tudom egyéni konzultációk árához mérni, mert ez felbecsülhetetlen!

Mivel a csoporterő működik, így azonos térben lévőknek, hasonló problémái vannak, így a többiek kérdéseiből is rengeteget tanulsz!

2019-es év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! MOST pedig új utakat nyitunk 2019-re!! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghez vinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések!

Ez az este a magasabb megértésen át szabadít ki a régi energiák alól. Azok alól a működési mechanizmusok alól, amikor alulról, a korlátok leválasztó terén keresztül  tettél erőfeszítéseket a változásra.

MOST megváltozik a tudat! Ha választod, felszabadítjuk a korlátozó ellenállásaidat,  a beszűkítő félelmeket, azokat a motívumokat, amikor azt hitted el, hogy neked “nem lehet”, így az érdemtelenséget.

Kitágítjuk a tudatosságunk határait, szabad utat engedve a szíved vágyának!

Gyere bátran és válogass a bőség asztaláról, az ellenállás, szűkösség, és az érdemtelenség érzését, hátrahagyva!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, így tavasz kezdetén, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, az önbecsülésed akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Ha érezted már, hogy helyzetek, emberek, áldozata vagy, akkor ez a TE estéd! Most végre új utat engedhetsz a benned lakozó VEZETŐ minőségnek! Hogy az életedbe megmutatkozzon végre az a bőség, szeretet, szerelem, öröm ami már régóta rád vár!!!

Mikor ÉS HOL LESZ? Mennyibe Kerül?

2019. december 12-én, 18.30-20.30 óra
ONLINE ÉLŐBEN A FACEBOOK-on a "Öleld magadhoz a vagyonodat!" zárt csoportban
Részvétel díja: 9.990 Ft
Fizetés: Előreutalással!
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Facebook-on és szeretnél részt venni a workshopon, akkor keress rám és jelölj ismerősnek (Képes Anita)
és hozzáadlak a zárt csoporthoz, aminek a neve:
Vagyok aki vagyok! Szeretnek, mert szeretem magam!

Vegyél részt otthonról:

Online ÉLŐ közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthonról vagy ahonnan szeretnéd nézheted. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre és jegyet vásárol. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió az előadást követően is  elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online élő közvetítés!

Jelentkezés workshopra

Kérlek nyomd meg az alábbi zöld gombot és add a belépőjegyet az űrlaphoz, majd töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és menj végig a rendelési folyamaton. Fizethetsz átutalással vagy gyorsan és kényelmesen bankkártyával. Utalás esetén a hozzáférést az összeg beérkezése után küldjük.

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

Színezd Újra workshop belépőjegy 9.990 Ft

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Végösszeg Ft
 • Fizetés banki átutalással. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés azonosítóját vagy az e-mail címed. A hozzáférés az összeg beérkezését követően válik elérhetővé.

Személyes adataid a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A megrendelés gombra kattintással elfogadod a személyes adataid kezeléséről szóló Adatkezelési tájékoztató-t és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. Pipáld be az alábbi két csekboxot a megrendelés elküldéséhez!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom!)

 • itt az idő a változásra ha:
 • többször érzed magad lehangoltnak és azt veszed észre, hogy mindenki helyett neked kell helyt állni
 • úgy érzed, hogy sokat tettél már az asztalra, akár szakmailag, akár párkapcsolatilag, mégsem érzed, hogy megbecsülnek
 • eleged van a megalázó helyzetekből
 • szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂
 • a gyomrod állandóan görcsbe rándul, ha ki kell állnod önmagadért
 • a magányos esték helyett, a szerelmes összebújást kívánod megélni
 • inkább igent mondasz a nemek helyett és közben belül forrongsz és ez elveszi az erőd
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie
Scroll to Top