TESTI-LELKI KITELJESEDÉS
Színezd újra workshop a Tízmilliószoros napon!

2019. február 19. 18.30-20.30 óra

Csak ONLINE nézhető!

Részvétel díja: 5.990 Ft
Fizetés: Előreutalással
FACEBOOK -on a KITELJESEDÉS, zárt csoportban!!!
Most a Tízmilliószoros nap, a Telihold és a Szuperhold minőségek is Téged támogatnak, hogy felszabadíts a szívedet, lényedet, gondolataidat és létezésed, a szorongás, szűkösség energiái alól!!!
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Fb-on és szeretél részt venni, akkor jelölj be Képes Anita néven és hozzáadlak a csoporthoz.

Képes Anita

Egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens,
az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere

Érd el azt, amit igazán szeretnél! A Theta Healing technika bemutatásával, használatával megismertetlek egy olyan módszerrel, ami nagyon gyorsan és szenvedések nélkül segít neked abban, hogy ráláss azokra az akadályozó tényezőkre, amik hátráltattak eddig a célodhoz vezető úton.

Ezen az estén MÁSKÉNT dolgozunk! MÁS, megértés által kapcsolódunk a felsőbb tudatossághoz, méghozzá oly módon, hogy megértük a lélek vállalásainak fontosságát. Olyan alapvető hitrendszerek feltérképezésén keresztül kapcsolódunk be a kvantum térbe, ami a legtöbb ember életében megmutatkozik. Ez pedig nem más, mint a korlátozottság, szűkösség, limitáció érzése és az, hogy küzdeni kell a jóllétért! Amikor úgy érezted, hogy szíved szerint más tennél, más életet élnél, de valahogy nem merted meglépni, vagy mégsem érkezett meg a kívánt dolog, élethelyzet, társ stb. az életedbe, akkor ott a befogadóképességen esett csorba. Ezáltal a test is tüneteket produkálhat. Ilyen a szív-és keringés problémája, a cukorbetegséghez köthető IR és társai.

Ezen korlátok lebontásával, egyre inkább tisztul a kép, hogyan teljesítsd ki magad, a céljaid megvalósítása érdekében. A célok itt nem kötelezőségek, hanem a szíved hangját meghallva és megengedve, előhívni a benned rejlő csengőhangot, amire a környezet már a szeretet és bőség nyelvén reagál. Milyen csodálatos dolog ezt megélni?!!!

 Ezen az estén egy  magasabb tudatszintre lépünk, KVANTUMUGRÁST végrehajtva megnyitjuk magunkat a testi-lelki kiteljesedés felé a Tízmilliószoros nap, Telihold támogató erejével. Ami nem szolgál elengedjük, aminek itt a helye, azt behozzuk! Igazi érzelmi, majd fizikai nagytakarítás. Tudod! Elkészítjük a helyet az újnak!!!

Gyere közénk, ha már meguntad a “szenvedéssel” járó helyzeteidet, vagy az egy helyben járás érzését!

Hogyan zajlik ez az este?

Megismerheted a Theta Healing technikát!

Nem csak olvashatsz róla, hanem magad is megtapasztalhatod, érezheted azt az energiamezőt, amiben az igazán gyors teremtés zajlik.

Ez a technika pillanatok alatt segítségedre lesz abban, hogy kibillenj a nehéz helyzetedből és máris más nézőpontokat kapj és új frekvenciára hangolódj általa.

Körbejárjuk az adott hónap témáját! (Lásd lentebb!)

Feltérképezzük a hozzájuk kapcsolódó hitrendszereket.

 

Ezt nem hagyom ki!

Mit kapsz általa?

Egy magasabb rálátást az életedre, számodra értelmezhető módon! Belemegyünk a saját problémádba, hogy megértsd, miért ismételsz folyamatosan pedig nem is akarsz. Olyan emberekkel “találkozhatsz”, akik maguk is felelősséget akarnak vállalni az életükért. 

Akik elkészültek a következő energetikai minőségbe EMELKEDNI és itt a földi életben szárnyakat kapni és végre a boldogság teréből létrehozni a teremtéseket!

Hogy el kell e hagyni a régi életedet?

Nem!

DE a régi szemléletet, most kifényesítjük és belevisszük a térbe a magasabb tudatosságot!

KÉSZEN ÁLLSZ, MONDD CSAK?!

Miről is fog szólni konkrétan ez az alkalom?

A hónap aktuális témája

TESTI-LELKI KITELJESEDÉS A TÍZMILLIÓSZOROS nap és a Telihold támogató erejével!
A Kvantumugrás folytatódik, gyere, kapcsolódj be a végtelen forrásba és engedj teret onnan a kiteljesedésnek!

A Kvantumugrás folytatódik! Sokan jelezték, hogy mennyi minden változott pár nap alatt! Most más nézőpontokat, a hónap aktuális energiáit emelheted magasabb minőségbe és használhatod ezt fel, az életed minden területén. Mert CSAK TE tudod, hogy mit is akarsz igazán! Ha pedig még nem tiszta a kép, most tisztítunk a szemüvegen közösen, ami képessé tesz arra, hogy kiterjeszd a szárnyaid!!

2019-es év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! MOST pedig új utakat nyitunk 2019-re!! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghez vinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések!

Ez az este a magasabb megértésen át szabadít ki a régi energiák alól. Azok alól a működési mechanizmusok alól, amikor alulról, a korlátok leválasztó terén keresztül  tettél erőfeszítéseket a változásra.

MOST megváltozik a tudat! Ha választod, felszabadítjuk a korlátozó ellenállásaidat,  a beszűkítő félelmeket, azokat a motívumokat, amikor azt hitted el, hogy neked “nem lehet”, így az érdemtelenséget.

Kitágítjuk a tudatosságunk határait, szabad utat engedve a szíved vágyának!

Gyere bátran és válogass a bőség asztaláról, az ellenállás, szűkösség, és az érdemtelenség érzését, hátrahagyva!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, az év elején, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Hogy az életedbe megmutatkozzon végre az a bőség, ami már régóta rád vár!!!

 

Ez a workshop CSAK ONLINE elérhető!

Természetesen elengedésekkel, Theta Healing letöltésekkel. Annyira erőteljes energiákat mutatok meg itt, amik pillanatok alatt működnek, felismerhetően!

A szeretet rezgése a szív teréből árad szét, de néha képesek vagyunk ezt a teret kicsire zsugorítani és olyankor szinte nem is tudjuk érezni azt a sok csodát aminek megélésére hivatottak vagyunk. Katalizálunk megbocsátás esszenciával, bepörgetjük azokat az energiákat, amik kimozdítanak az áldozat szerepből, segítenek elengedni a sok-sok neheztelést és felemelnek az egységtudatba!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom, ha érdekes a téma!)

 • itt az idő a változásra
 • ha többször érzed magad lehangoltnak
 • ha elakadtak az életed folyamatai és szeretnéd elgördíteni az akadályokat
 • ha cselekvő vagy az életedben és Te akarod megadni a boldogságod felé
 • ha szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂 –
 • ha szereted a finom illatokat és az esszenciák varázslatosan test- és lélekemelő hatását
 • ha úgy érzed, hogy méltatlan a helyzet amiben éppen vagy
 • ha szenvedés helyett a kreatív örömet választod
 • ha készen állsz!
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie

Ha az első csoportba tartozol, akkor biztosíthatlak, hogy a találkozásunk után, sokkal felszabadultabban térsz majd haza! Jól fogunk szórakozni, ezt megígérhetem! Ez az út olyan, ahol szembenézve magaddal, egy magasabb rálátásból újraszínezheted az életed, megélve annak minden pillanatát olyannak amilyen! Megtanítom Neked, hogyan maradj egyensúlyba akkor is, ha éppen összejönnek a dolgok.

Mikor, hol, mennyiért?

2019. február 19-én, 18.30-20.30 óra
ONLINE ÉLŐBEN A FACEBOOK-ON!
Részvétel díja: 5.990 Ft
Fizetés: Előreutalással
FACEBOOK -on a TESTI-LELKI KITELJESEDÉS zárt csoportjában!!!
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Facebook-on és szeretnél online részt venni, akkor jelölj be Képes Anita néven és hozzáadlak a csoporthoz.

Vegyél részt otthonról!

Online élő közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthon is vagy ahonnan szeretnéd – is nézheted, ha nem tudnál személyesen eljönni. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Vegyél részt élőben!

Ne maradj le csak azért, mert nem jó az időpont vagy mert messze laksz!

Ez a program rendhagyó módon most a Tízmilliószoros nap, Telihold, Szuperhold energiáit meglovagolva lesz szolgálatodra!
Miért pont ekkor? Mert ez a nap kifejezetten abban támogat, hogy újraírd az életed!

Jelentkezz most!

Scroll to Top