Színezd Újra workshop aktuális témája: KÖNNYED ÚJJÁSZÜLETÉS

Újratervezés, újjászületés a szenvedés energiája nélkül! dinamikus lendületben MÁR A HÚSVÉTI ENERgIÁKBAN, DE A lehúzó PROGRAMOK NÉLKÜL!

2019. április 18. (csütörtök) 18.30-20.30 óra

Csak ONLINE nézhető!

nap
óra
perc
másodperc
Ez a workshop befejeződött, de jön a következő. Részletek hamarosan...

Megteremtetted a jelenedet, de most itt az idő, hogy letisztítsd a sallangoktól! Az áprilisi Telihold a Húsvét, feltámadás energiáit hozza magával. Ezen a Színezd újra workshopon, levesszük a fájdalmat a változásról, az újratervezésről!
Megtanulunk szenvedés nélkül továbblépni és ÚJRATERVEZNI, ÚJJÁSZÜLETNI.
Felszabadítjuk az életedet az alól, hogy az új utak fájdalmakkal és magánnyal járnak. Hogy az áldozati minőség kapcsolódik hozzájuk. Kikapcsolódunk a szenvedős csoporttudatosságból!

Kérdések és válaszok

Megismerheted a Theta Healing erőteljes átalakító technikáját! A hónap aktuális témájában megértések, oldások és elengedések történnek és az életedet támogató, új programokat töltünk le és aktiválunk. A régi, elavult és jelen életedben korlátozó hitrendszereidet lecseréljük. Nem csak beszélünk, hanem valódi változást indítunk el az életedben az adott területen. Magad is megtapasztalhatod, érezheted azt az energiamezőt, amiben az igazán gyors teremtés zajlik. Ez a technika pillanatok alatt segítségedre lesz abban, hogy kibillents magad a nehéz helyzetedből és máris más nézőpontokat kapj és új, magasabb frekvenciára hangolódj általa és megváltoztasd a valóságod. Körbejárjuk az adott hónap témáját, 1,5-2 óra komoly önmunka, megértésekkel, felismerésekkel, elengedésekkel és AHA élményekkel…

Egy magasabb rálátást az életedre, számodra értelmezhető módon! Belemegyünk a saját problémádba, hogy megértsd, miért ismételsz folyamatosan pedig nem is akarsz. Olyan emberekkel “találkozhatsz”, akik maguk is felelősséget akarnak vállalni az életükért. Akik elkészültek a következő energetikai minőségbe EMELKEDNI és itt a földi életben szárnyakat kapni és végre a boldogság teréből létrehozni a teremtéseket! Hogy el kell-e hagyni a régi életedet? Nem! DE a régi szemléletet, most kifényesítjük és belevisszük a térbe a magasabb tudatosságot! KÉSZEN ÁLLSZ, MONDD CSAK?!

Mindenképpen. Ha arra gondolsz, hogy működni fog-e az oldás úgy, hogy nem személyesen vagy jelen? Igen, működik. Nem véletlen létezik a távgyógyítás is. Nem kell fizikailag egy helyben lennünk, hogy az energiák, információk eljussanak hozzád. A felismeréseid, a megértéseid otthon is megszületnek és velünk együtt a workshop ideje alatt a térben dolgozva még erőteljesebben tudod elengedni őket.

Nem probléma. A zárt Facebook csoporthoz másnap is hozzáférhetsz és megnézheted újra a teljes adást, így nem maradsz le semmiről. A felismeréseid, megértéseid illetve az oldások és letöltések így is-úgy is megtörténnek.

Ezen az estén MÁSKÉNT dolgozunk! MÁS, megértés által kapcsolódunk a felsőbb tudatossághoz, méghozzá oly módon, hogy megértük a lélek vállalásainak fontosságát. Olyan alapvető hitrendszerek feltérképezésén keresztül kapcsolódunk be a kvantum térbe, ami a legtöbb ember életében megmutatkozik. Ez pedig nem más ezen az alkalmon, mint az áldozati minták  felismerése, az általuk megélt korlátozottság felszámolása, a félelmek és régi “sérülések” meggyógyítása. Annak a dolognak a felismerése, hogy ki lennél, ha megélnéd önmagad! Ezen az alkalmon módod lesz rálátni, hogy hol van ellentétben az életedben a tudatos tudat akarata és a tudatalatti programok éppen aktív működése. Ne feledd! Ha azt érzed, hogy nem tudsz éppen kiállni magadért, vagy a környezeted éppen nem ismeri el az, aki vagy, akkor itt az ideje, barátságot kötni ÖNMAGADDAL, amit egy felismerő meditációban meg is teszünk! Egy vakrandi Önmagaddal? Ennél jobban még egyik randid sem sikerült! Olyan részeidet emeljük most felszínre, ami az önbecsülésed stabil alapjául szolgálnak!

Kivesézzük, az áldozati lét “örömeit” és útjukra engedjük, felváltva az önbecsülés érzésével! Ezen korlátok lebontásával, egyre inkább tisztul a kép, hogyan teljesítsd ki magad, a céljaid megvalósítása érdekében. A célok itt nem kötelezőségek, hanem a szíved hangját meghallva és megengedve, előhívni a benned rejlő csengőhangot, amire a környezet már a szeretet és bőség nyelvén reagál. Milyen csodálatos dolog ezt megélni?!!! Ha úgy érzed, hogy áldozatként már fullra járattad a “karriered” akkor hagyd ott a régi cuccot.

Válts egy örömtelibb megjelenésre!

 Ezen az estén egy  magasabb tudatszintre lépünk, KVANTUMUGRÁST végrehajtva megnyitjuk magunkat a proaktív élet felé. A sodródást felváltja az irányítás! Ami nem szolgál elengedjük, aminek itt a helye, azt behozzuk! Igazi érzelmi, majd fizikai nagytakarítás. Tudod! Elkészítjük a helyet az újnak!!!

Gyere közénk, ha a tavasz a Te szíved is elkészítette a szintemelkedésre!!

2019-es év nem mindennapi energiákat hoz magával! Ez az év nagy támogatója a jó és komoly terveknek, ezért mindennél fontosabb, hogy megtanuld magadról azt, hogy KI is vagy valójában! MOST pedig új utakat nyitunk 2019-re!! Tudd, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életedben és milyen tetteket vagy képes véghez vinni érte. Mert minden tettedet támogatás fogja övezni, ha az egy jól megfogalmazott terv része. Ez a terv pedig az az isteni minőséget képviseli, amivel azonnal tudod irányítani a teremtéseidet, amit egyébként is tudsz, de most arról lebben fel a fátyol, hogyan legyenek ezek örömteli, programozott teremtések!

Ez az este a magasabb megértésen át szabadít ki a régi energiák alól. Azok alól a működési mechanizmusok alól, amikor alulról, a korlátok leválasztó terén keresztül  tettél erőfeszítéseket a változásra.

MOST megváltozik a tudat! Ha választod, felszabadítjuk a korlátozó ellenállásaidat,  a beszűkítő félelmeket, azokat a motívumokat, amikor azt hitted el, hogy neked “nem lehet”, így az érdemtelenséget.

Kitágítjuk a tudatosságunk határait, szabad utat engedve a szíved vágyának!

Gyere bátran és válogass a bőség asztaláról, az ellenállás, szűkösség, és az érdemtelenség érzését, hátrahagyva!

Létezőként, az élet sok lehetőséget ad számunkra, hogy megnyilvánuljunk, hogy megmutassuk a gyengéd, mégis határozott oldalunkat. Hozunk azonban családi szokásrendeket, hiedelmeket, amik néha ismétlődő mivoltukból kifolyólag, fel-felütik a fejüket az életünkben és lehet, hogy egy idő után már nem szórakoztatnak. Sőt! Szenvedést okoznak és a női/férfi szerepeink is csorbát szenvednek. De hogy valójában mikor is csorbultak ezek a szerepek, vagy kitől erednek és kinek a hiedelmeit igyekszünk megvalósítani, az kérdéses. Sokszor úgy tűnhet az élet kegyetlen velünk, hogy nem az van, amit szeretnénk és nem értjük, hogy miért is történik minden éppen ellenkezőleg az “akaratunkkal”. Sokszor a helyzet áldozataként tekintünk önmagunkra, pedig nem itt van a kutya elásva. Csak a hitrendszereink játszanak velünk. Mire vagyunk érdemesek? Miért dühít a helyzetem? Kinek hittem el, hogy ez csak így lehet?

Ezek általános kérdések. Most azonban, így tavasz kezdetén, egy különleges együttlétre invitállak! Fedezd fel magadban a csodálatos részedet, akit eddig talán még észre sem vettél. Ha valahol csorbát szenvedett a szeretet minőséged, az önbecsülésed akkor azt most a Teremtő energiájával újrakódoljuk és megtapasztalhatod milyen az, amikor az isteni lényed nyilvánul meg általad! Ezzel hozzájárulás lehetsz önmagad és mások életéhez és képessé válsz arra, hogy másként viszonyulj az életed elkövetkező idejéhez. Ha érezted már, hogy helyzetek, emberek, áldozata vagy, akkor ez a TE estéd! Most végre új utat engedhetsz a benned lakozó VEZETŐ minőségnek! Hogy az életedbe megmutatkozzon végre az a bőség, szeretet, szerelem, öröm ami már régóta rád vár!!!

Mikor ÉS HOL LESZ? Mennyibe Kerül?

2019. április 18-án, 18.30-20.30 óra
ONLINE ÉLŐBEN A FACEBOOK-on az ÚJRATERVEZÉS, ÚJJÁSZÜLETÉS szenvedések nélkül, zárt csoportban!!!!
Részvétel díja: 9.990 Ft
Fizetés: Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel.
Ha még személyesen nem vagyunk ismerősök a Facebook-on és szeretnél részt venni a workshopon, akkor keress rám és jelölj ismerősnek (Képes Anita)
és hozzáadlak a zárt csoporthoz.

Vegyél részt otthonról:

Online ÉLŐ közvetítés!

Ne feledd! A workshopot otthonról vagy ahonnan szeretnéd nézheted. ÉLŐBEN a Facebook-on közvetítem az eseményt annak, aki jelentkezik az eseményre és jegyet vásárol. Legyél Te is közöttünk virtuálisan! Az online verzió 1 hónapig elérhető, így bármikor vissza is nézheted, ha megváltottad a jegyed!

Online élő közvetítés!

Jelentkezés workshopra

Kérlek nyomd meg az alábbi zöld gombot és add a belépőjegyet az űrlaphoz, majd töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és menj végig a rendelési folyamaton. Fizethetsz átutalással vagy gyorsan és kényelmesen bankkártyával. Utalás esetén a hozzáférést az összeg beérkezése után küldjük.

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

FONTOS: Itt add meg a darabszámot, pl. 1 db

Színezd Újra workshop belépőjegy 9.990 Ft

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összeg
Részösszeg Ft
Végösszeg Ft
 • Fizetés banki átutalással. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés azonosítóját vagy az e-mail címed. A hozzáférés az összeg beérkezését követően válik elérhetővé.

Személyes adataid a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A megrendelés gombra kattintással elfogadod a személyes adataid kezeléséről szóló Adatkezelési tájékoztató-t és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez. Pipáld be az alábbi két csekboxot a megrendelés elküldéséhez!

Kinek való ez a program?

Nem találod a kiutat, a megoldást egy problémádra

Új impulzusokra vársz, változást szeretnél egy témában

Párkapcsolati problémáidra keresel válaszokat

Neked való, ha úgy érzed

(Pszt! Férfiak jelentkezését is várom, ha érdekes a téma!)

 • itt az idő a változásra
 • ha többször érzed magad lehangoltnak
 • ha elakadtak az életed folyamatai és szeretnéd elgördíteni az akadályokat
 • ha cselekvő vagy az életedben és Te akarod megadni a boldogságod felé
 • ha szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akár csak rövid időre is –vagy hosszúra 🙂 –
 • ha szereted a finom illatokat és az esszenciák varázslatosan test- és lélekemelő hatását
 • ha úgy érzed, hogy méltatlan a helyzet amiben éppen vagy
 • ha szenvedés helyett a kreatív örömet választod
 • ha készen állsz!
 • ha éppen szárnyal az életed és minden úgy megy, mint kés a vajban
 • ha mindig más a felelős a Veled történtekért
 • ha úgyis mindegy, mert úgysem sikerül
 • ha úgy gondolod, hogy az élet így is – úgy is, szenvedés
 • ha úgy hiszed, hogy ahhoz, hogy hatékony legyen egy lélekmunka, fájdalmasnak kell lennie
Scroll to Top