Te mit gondolsz magadról

Mit gondolsz az életedről? Mit gondolsz magadról?

Nem véletlenül kérdezem ezt.  Ennek a hónapnak a témája a gondolatok és az önszeretet! Lehet, hogy kívülről nem tűnik összefüggőnek, de bizony nagyban összefüggő dolgok.

Mindjárt rá is térek, hogyan függnek össze. A gondolataid energiák formájában jelennek meg. Tudod! Nem tudod őket megfogni. Legalábbis egy darabig nem! Hogy meddig nem, az attól függ, hogy mekkora figyelmet szentelsz egy gondolatnak. Az, hogy végül számodra örömteli teremtés lesz e, vagy sem, az a gondolat minőségétől függ.

A minőség pedig, itt érzést jelent! Milyen érzés társul egy gondolathoz, mennyire sokáig áll fenn a dolog, akkora valószínűséggel teremti meg fizikailag magát. Legyen szó itt, párkapcsolatról, pénzről, karrierről, stb.

Ezért kérdeztem, hogy mit gondolsz magadról és az életedről?!

Azt biztos tudod, hogy egyedül te vagy képes irányítani a gondolataidat és ezáltal, új életélményekre szert tenni. Ez sokszor feladat, és amíg nem válik rutinná, addig igenis a tudatos akarattal kell „rávenni” magad a cselekvésre. Az eddigiektől eltérőekre!

Azt ki lehet jelenteni, hogy te vagy az életed szobrásza! Mindenhogyan!!

NINCS történés rajtad kívül!!! Ezért, jó ha képes vagy felismerni a gondolataidat és irányt szabni nekik. Az önszeretet attól az ami, hogy jó neked! Az öntagadásban pedig akkor vagy, amikor a vágyad ellen élsz. Amikor a kétségeid uralkodnak.

Velem is előfordult ezt utóbbi és akkor úgy döntöttem, hogy leszámolok vele és elkezdem szeretni magam.

Akkoriban éppen nehéz időszakot éltem meg. Kicsi volt a gyermekem és egyedül neveltem. Sok félelem ütötte fel a fejét bennem, de legnagyobb az volt, hogy elviszik az otthonunkat. Tudod, volt ez a devizahiteles cécó.

Egyik nap már annyira féltem, hogy azt mondtam, hogy most NÉZEK SZEMBE ezzel a félelemmel. Egész délután arra készültem, hogy este, amikor lefekszem akkor majd lopakodni fog megint és szívja a vérem. De hajthatatlan voltam.

Jött az este és jött az én kis mumusom is. Ok, mondtam magamnak, mikor lefeküdtem. Most gyere és mutasd meg magad! És csak becsuktam a szemem és vártam, hogy milyen érzések lesznek úrrá rajtam.

Sötét volt és szinte szorítani kellett a szemem, hogy szembe merjek nézni azzal, amit majd „látni” fogok. Sokáig „zuhantam”, míg egyszer a nagy sötétség semmivé foszlott. A mélység alján egyszer csak kivilágosodott a kép és megszűnt a félelem. Onnan kezdve már többet nem hittem az agyam ezen irányú játékának.

Innentől új célokat fogalmaztam meg. Új életet írtam. Természetesen ezeket még csak gondolatban, de már egy erőteljes energiából. Elhatároztam, hogy mást akarok, mint eddig és kitartóan mást csináltam.

A manifesztációs listámon (akkor még nem így hívtam) rajta volt az egészség, szeretetteli párkapcsolat, az utazások, a boldogság, a tanulás, a kiteljesedés, és a sikeres karrier.

Ezután beindult az élet! Ekkor elkezdtem kiépíteni a karrierem, kiteljesíteni az életem. Megérkezett a párkapcsolat, az utazások, a vásárlások, a szeretetteli családi kapcsolatok. 

Egy év alatt 8 különböző országba jutottam el és van, hogy egy országban többször is jártam.

Felépítettem a vállalkozásomat, ami számomra nagyon félelmetes volt. Az, hogy online legyen, az meg különösen, mert én amolyan „offline” embernek tartottam magam!

Szeretem az embereket és szeretem látni, hogy hozzák ki magukból a legjobbat.

Amiért most ezt leírtam az az, hogy lehet, hogy éppen Te is abban a helyzetben van, hogy más életre vágysz! Az is lehet, hogy a félelmeid fogva tartanak!

De légy résen! A félelmek csak illúziók! Nézőpontváltó konzultációval vagy a neked tetsző technikával felszámolhatóak! Így ne higgy nekik!!

Vedd a kezedbe a sorsod!

Ugye tudod, hogy senki nem teszi meg helyetted?!!

Ha azt választod, hogy továbblépsz a félelmek dagonyájából, akkor gyere bátran! Megmutatom, én hogy csináltam!

Kell vele foglalkozni! Tanulni sem árt! De leginkább az a fontos, hogy felhagyj a régi, szokásaiddal , amik nem hoztak eredményt. Ezek pedig sokszor a fejedben vannak ! Gondolatok formájában!

Az egyik a Színezd újra workshop! Gyere és nézd meg a hónap témáját!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem