Te mit gondolsz magadról

Mit gondolsz az életedről? Mit gondolsz magadról?

Nem véletlenül kérdezem ezt.  Ennek a hónapnak a témája a gondolatok és az önszeretet! Lehet, hogy kívülről nem tűnik összefüggőnek, de bizony nagyban összefüggő dolgok.

Mindjárt rá is térek, hogyan függnek össze. A gondolataid energiák formájában jelennek meg. Tudod! Nem tudod őket megfogni. Legalábbis egy darabig nem! Hogy meddig nem, az attól függ, hogy mekkora figyelmet szentelsz egy gondolatnak. Az, hogy végül számodra örömteli teremtés lesz e, vagy sem, az a gondolat minőségétől függ.

A minőség pedig, itt érzést jelent! Milyen érzés társul egy gondolathoz, mennyire sokáig áll fenn a dolog, akkora valószínűséggel teremti meg fizikailag magát. Legyen szó itt, párkapcsolatról, pénzről, karrierről, betegségről stb.

Ezért kérdeztem, hogy mit gondolsz magadról és az életedről?!

Azt biztos tudod, hogy egyedül te vagy képes irányítani a gondolataidat és ezáltal, új életélményekre szert tenni. Ez sokszor feladat, és amíg nem válik rutinná, addig igenis a tudatos elmével kell „rávenni” magad a cselekvésre. Az eddigiektől eltérőekre!

Azt ki lehet jelenteni, hogy te vagy az életed szobrásza! Mindenhogyan!!

NINCS történés rajtad kívül!!! Ezért, jó ha képes vagy felismerni a gondolataidat és irányt szabni nekik. Az önszeretet attól az ami, hogy jó neked! Az öntagadásban pedig akkor vagy, amikor a vágyad ellen élsz. Amikor a félelmeid uralkodnak.

Velem is előfordult ezt utóbbi és akkor úgy döntöttem, hogy leszámolok vele és elkezdem szeretni magam.

Akkoriban éppen nehéz időszakot éltem meg. Kicsi volt a gyermekem és egyedül neveltem. Sok félelem ütötte fel a fejét bennem, de legnagyobb az volt, hogy elviszik az otthonunkat. Tudod, volt ez a devizahiteles cécó.

Egyik nap már annyira féltem, hogy azt mondtam, hogy most NÉZEK SZEMBE ezzel a félelemmel. Egész délután arra készültem, hogy este, amikor lefekszem akkor majd lopakodni fog megint és szívja a vérem. De hajthatatlan voltam.

Jött az este és jött az én kis mumusom is. Ok, mondtam magamnak, mikor lefeküdtem. Most gyere és mutasd meg magad! És csak becsuktam a szemem és vártam, hogy milyen érzések lesznek úrrá rajtam.

Sötét volt és szinte szorítani kellett a szemem, hogy szembe merjek nézni azzal, amit majd „látni” fogok. Sokáig „zuhantam”, míg egyszer a nagy sötétség semmivé foszlott. A mélység alján egyszer csak kivilágosodott a kép és megszűnt a félelem. Onnan kezdve már többet nem hittem az agyam ezen irányú játékának.

Innentől új célokat fogalmaztam meg. Új életet írtam. Természetesen ezeket még csak gondolatban, de már egy erőteljes energiából. Elhatároztam, hogy mást akarok, mint eddig és kitartóan mást csináltam.

A manifesztációs listámon (akkor még nem így hívtam) rajta volt az egészség, szeretetteli párkapcsolat, az utazások, a boldogság, a tanulás, a kiteljesedés, és a sikeres karrier.

Ezután beindult az élet! Ekkor kezdődött a Theta Healing karrierem. Két nap alatt határoztam el és jutottam el az alaptanfolyamra! Megérkezett a párkapcsolat, az utazások, a vásárlások, a szeretetteli családi élet.

Egy év alatt 8 különböző országba jutottam el és van, hogy egy országban többször is jártam.

Felépítettem a vállalkozásomat, ami számomra nagyon félelmetes volt. Az, hogy online legyen, az meg különösen, mert én amolyan „offline” embernek tartottam magam!

A Theta Healing technikát ma már minden hónapban nemcsak konzultációban használom, hanem tanítom is, amivel minden tanítvány jó nagy teret tud nyitni az életén és változtathatja meg a valóságát, a szíve vágya szerint.

Ezek által a változások által szabad az életem. Nem vagyok kötött munkahelyhez, emberekhez stb. Ragyogó együttműködő partnereim vannak.

Azokban a helyzetekben, amikor a családnak van nagyobb igénye rám, akkor nem tartok tanfolyamot. Akkor mást választok. Online konzultálok, amit nagyon szeretek, hiszen egy alkalom után hatalmas változásokat tapasztalnak az ügyfelek.

Amiért most ezt leírtam az az, hogy lehet, hogy éppen Te is abban a helyzetben van, hogy más életre vágysz! Az is lehet, hogy a félelmeid fogva tartanak!

De légy résen! A félelmek csak illúziók! Egyetlen konzultációval vagy a neked tetsző technikával felszámolhatóak! Így ne higgy nekik!!

Vedd a kezedbe a sorsod!

Ugye tudod, hogy senki nem teszi meg helyetted?!!

Ha azt választod, hogy továbblépsz a félelmek dagonyájából, akkor gyere bátran! Megmutatom, én hogy csináltam!

Kell vele foglalkozni! Tanulni sem árt! De leginkább az a fontos, hogy felhagyj a régi, szokásaiddal , amik nem hoztak eredményt. Ezek pedig sokszor a fejedben vannak ! Gondolatok formájában!

Több féle lehetőségre invitállak most, ahol lerobbantjuk rólad a megkövesedett páncélt, ami nem hagy lélegezni és kiteljesedni!

Az egyik a Színezd újra workshop! Ennek a témája Tudatszint emelés a gondolataid újraformálásával! Nagggyon ütős lesz! Nem igényel előképzettséget!

A másik, hogy május 24-26-ig Theta Healing alaptanfolyamot tartok! Ha már megfordult a fejedben, hogy szeretnéd elvégezni, de eddig még halogattál, akkor most ne hezitálj! Gyere és emeld fel az életed! A technika elsajátításával megtanulod, hogy mindig van új nézőpont! Felhagysz azzal, hogy a régi megkövült mintákat futtasd, mert megváltozik a szemléleted! Miért még ez? Mert a környezeted is látni fogja a változást és ezáltal, őket is emeled! A fenti linkeken tudsz jelentkezni!

És még egy lehetőség! Ha már Theta Healing alapvégzettséged, akkor május 17-19 között a Haladó tanfolyamon mélyítheted a tudásod! Ha most feszítő élethelyzeteid vannak, vagy már elvégezted az alaptanfolyamot, akkor ezen az alkalmon belépünk a gyorsító pályára! Ne várj arra, hogy majd akkor folytatod a tanulást, ha már tudod az alapokat. Mert az alapok a további tanulással mélyülnek, stabilizálódnak! Itt tudsz felülemelkedni a kételyeiden, és felülírni a régi félelem alapú programokat.

Láthatod! Az életed a tiéd! Végtelen számú lehetőséged van,  a számodra kedvező mederbe terelni! Most ebből én hármat ajánlottam! Válaszd ki a számodra kedvezőt és tedd ragyogóvá az életed!

Scroll to Top