T H® meditációs technika, haladó szeminárium
ONLINE

2021. július 9-11 .

péntek 14.00 -20.00
szombat 14.00-20.00
vasárnap 14.00-20.00 óra

ZOOM Zárt konferencia terem

Képes Anita

A boldog párkapcsolatod és anyagi bőséged sikermentora

Ha már elvégezted az alap TH® meditációs technika szemináriumot, akkor már tudod, hogy milyen nagyszerű dolog van a kezedben azzal, hogy képes vagy megváltoztatni az életed a számodra legnagyobb örömet adó minőségre.

Az alapozó szemnárium már önmagában is nagy nyereség, de ha használod a módszert, akkor már érezheted, hogy bizony ebben még több van. Talán az is felmerült már benned, hogy szeretnél többet tudni, gyorsabb ütemben változni.
A haladó TH® meditációs technika szemináriumon erre van lehetőséged.
A bébi lépések után, egy határozottabb, mélyebb megértésen alapuló, nagyobb magabiztosságot adó 3 nap alatt, új felismeréseket és tudásanyagot kapsz arról, hogyan dolgozhatsz hatékonyabban magadon, tovább bővítve a tudásodat a létezés hét síkjáról, ami körül vesz téged a mindennapjaidban.

Mi mindennel bővül még a tudásod tárháza a haladó szemináron?

  • Tovább bővítheted a tudásodat az ásás módszerét is mélyebben megismerve, ami által könnyedén változtathatsz, felülírhatsz régi hiedelemmintákat és szokásokat.
  • Mélyebb megértést nyersz az összefüggések felismerésében, ami által finom hangolod belső érzékeidet is és gyorsabban hívhatod életre a változást magadban és ezáltal a környezetedben is.
  • Több, mint 700 új letöltés vár rád, amit az instruktorodtól kapsz meg, a tanfolyam ideje alatt és érezhető változásokat tapasztalhatsz általa már a 3 napban, ami szintén fokozza a Teremtőhöz való kapcsolódásod könnyebbségét.
  • Elsajátítod az egyik legerőteljesebb életminőség emelő gyakorlatot, amit könnyedén megtaníthatsz szeretteidnek is  azért, hogy mielőbbi változás álljon be a változtatni kívánt életterületükön. Rendkívül szép és felemelő, ugyanakkor nagyon egyszerű.
  • Megtanulod, hogyan kommunikálj az Őseiddel annak érdekében, hogy az általuk megélt erényeket már magadénak tudhasd. 
  • Megismered, hogyan olvass le információt szervetlen és szerves anyagokról, megtapasztalod a velük való kapcsolódás csodáit. Képessé válsz pl. a növények igényeinek kifinomultabb megértésére, ásványok programozására.
  • Megtanulod, hogyan tisztíts, programozz tárgyakat, hogyan használj nekik hatékony letöltéseket (otthon/iroda, befektetési ingatlan, bútorok, járművek stb.).
  • Hogyan teremts még nagyobb bőséget az életedbe.
  • Mélyebben megismered az örömteli teremtés útjában álló 3 programot, és ezek lecserélésének módját. Neheztelés, Sajnálkozás, Elutasítás.

Ahogy látod, nem fogunk unatkozni a tanfolyam alatt és igencsak izgalmas és felemelő perceket tartogat a tananyag elsajátítása. A tárház messze nem teljes, de biztosíthatlak róla, hogy az egyik legizgalmasabb, legnagyobb hozzájárulást és sikerélményt adó tanfolyam.

Mi a haladó szemináriumon való részvétel feltétele?

Alap TH® meditációs technika képzettség!

Mikor és hol?

2021. július 9-11.
ZOOM zárt konferencia terem.
ONLINE képzés

Mennyibe kerül a haladó szeminárium?

Az önmagadba való befektetés ára: 130.000 forint/fő
HELYETT: 110.000 forint/ fő a korai befizetés időszakában, ami: 2021. 06.19.


Ha azonban duplázol, tehát részt veszel a Theta Healing alap és haladó tanfolyamokon, akkor dupla kedvezményben részesülsz és az ár a korai időszakban 100.000 ft/ tanfolyam!

Azonban ez még nem minden, mert ajándékba kapod a Kapcsolódj a Mindenség erejéhez, ébreszd fel a belső erőd, intenzív transzformációs workshopot, 15.000 forint értékben!

A fizetés előre utalással történik.

 Korai befizetés határideje: 2021. június 19.

A jelentkezésed után küldöm az utalási adatokat!

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned a haladás, akkor várlak szeretettel.
Jól fogunk mulatni, mert önmagad képességeinek feltárása, igazán örömteli folyamat!

Ne feledd! A sorsod NINCS KŐBE VÉSVE! Az életed te alakítod a szándékod által! Ehhez használj igen hatékony technikát és válts sorsot!

Itt az idő, hogy továbbfejlődjem!

Most jelentkezem!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem