T H® meditációs technika, haladó tanfolyam

2020. március 27-29 .

péntek 14.00 -20.00
szombat 9.00-16.00
vasárnap 9.00-16.00 óra

Budapest XII. ker. Magyar Jakobinusok tere 7. VI. em. 11-es kapucsengő

Képes Anita

A boldog párkapcsolatod és anyagi bőséged sikermentora

Ha már elvégezted az alap TH® meditációs technika tanfolyamot, akkor már tudod, hogy milyen nagyszerű dolog van a kezedben azzal, hogy képes vagy megváltoztatni az életed a számodra legnagyobb örömet adó minőségre.

Az alaptanfolyam, már önmagában is nagy nyereség, de ha használod a módszert, akkor már érezheted, hogy bizony ebben még több van. Talán az is felmerült már benned, hogy szeretnél többet tudni, gyorsabb ütemben változni.
A haladó TH® meditációs technika tanfolyamon erre van lehetőséged.
A bébi lépések után, egy határozottabb, mélyebb megértésen alapuló, nagyobb magabiztosságot adó 3 nap alatt, új felismeréseket és tudásanyagot kapsz arról, hogyan dolgozhatsz hatékonyabban magadon, tovább bővítve a tudásodat a létezés hét síkjáról, ami körül vesz téged a mindennapjaidban.

Mi mindennel bővül még a tudásod tárháza a haladó tanfolyamon?

  • Tovább bővítheted a tudásodat az ásás módszerét is mélyebben megismerve, ami által könnyedén változtathatsz, felülírhatsz régi hiedelemmintákat és szokásokat.
  • Mélyebb megértést nyersz az összefüggések felismerésében, ami által finom hangolod belső érzékeidet is és gyorsabban hívhatod életre a változást magadban és ezáltal a környezetedben is.
  • Több, mint 700 új letöltés vár rád, amit az instruktorodtól kapsz meg, a tanfolyam ideje alatt és érezhető változásokat tapasztalhatsz általa már a 3 napban, ami szintén fokozza a Teremtőhöz való kapcsolódásod könnyebbségét.
  • Elsajátítod az egyik legerőteljesebb életminőség emelő gyakorlatot, amit könnyedén megtaníthatsz szeretteidnek is  azért, hogy mielőbbi változás álljon be a változtatni kívánt életterületükön. Rendkívül szép és felemelő, ugyanakkor nagyon egyszerű.
  • Megtanulod, hogyan kommunikálj az Őseiddel annak érdekében, hogy az általuk megélt erényeket már magadénak tudhasd. 
  • Megismered, hogyan olvass le információt szervetlen és szerves anyagokról, megtapasztalod a velük való kapcsolódás csodáit. Képessé válsz pl. a növények igényeinek kifinomultabb megértésére, ásványok programozására.
  • Megtanulod, hogyan tisztíts, programozz tárgyakat, hogyan használj nekik hatékony letöltéseket (otthon/iroda, befektetési ingatlan, bútorok, járművek stb.).
  • Hogyan teremts még nagyobb bőséget az életedbe.
  • Mélyebben megismered az örömteli teremtés útjában álló 3 programot, és ezek lecserélésének módját. Neheztelés, Sajnálkozás, Elutasítás.

Ahogy látod, nem fogunk unatkozni a tanfolyam alatt és igencsak izgalmas és felemelő perceket tartogat a tananyag elsajátítása. A tárház messze nem teljes, de biztosíthatlak róla, hogy az egyik legizgalmasabb, legnagyobb hozzájárulást és sikerélményt adó tanfolyam.

Mi a haladó tanfolyamon való részvétel feltétel?

Alap TH® meditációs technika képzettség!

Milyen bónuszokat kapsz ráadásként?

Facebook zárt csoport tagság

Ingyenes hozzáférést kapsz az Egyensúly akadémia zárt Facebook csoportjához, ahol aktívan segítek a csoport tagjaink és ahol segítő, támogató közösségben együtt örülhetünk egymás sikereinek.

31 napos online videós tanfolyam

Ingyenes hozzáférést adok a haladó tanfolyamra jelentkezőknek a 31 napos online videós tanfolyamomhoz.

Mikor és hol?

2020. március 27-29.
Budapest XII. kerület, Magyar Jakobinusok tere 7. VI.em. 11-es kapucsengő

Helyszín

XII. Magyar Jakobinusok Tere 7

Péntek: 14.00 - 20.00 óráig

Szombat: 9.00 - 16.00 óráig

Vasárnap: 9. - 16.00 óráig

Mennyibe kerül a haladó tanfolyam?

Az önmagadba való befektetés: 140.000 Ft

Jelentkezés az oldal alján lévő űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik.
A jelentkezésed után küldöm az utalási adatokat.
Az első részlet (20% vagyis 28.000 Ft) március 20-ig, a fennmaradó összeg pedig a tanfolyam napjáig esedékes.

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned a haladás, akkor várlak szeretettel.
Jól fogunk mulatni, mert önmagad képességeinek feltárása, igazán örömteli folyamat!

A tanfolyamra ösztöndíj kérhető! Az ösztöndíjról további részletékért, érdeklődj e-mailben, a kepesanita@egyensulyakademia.com-on.

Itt az idő, hogy továbbfejlődjem!

Most jelentkezem!

Scroll to Top