Theta Healing® haladó tanfolyam

2019. november 1-2-3 .

péntek 14.00 -20.00
szombat 9.00-16.00
vasárnap 9.00-16.00 óra

Budapest XII. ker. Magyar Jakobinusok tere 7. VI. em. 11-es kapucsengő

Képes Anita

Egészség coach, Theta Healing® Instruktor és konzulens,
az Egyensúly Akadémia alapítója és vezető trénere

Ha már elvégezted az alap Theta Healing® tanfolyamot, akkor már tudod, hogy milyen nagyszerű dolog van a kezedben azzal, hogy képes vagy megváltoztatni az életed a számodra legnagyobb örömet adó minőségre.

Ez már önmagában véve is hatalmas dolog, de ha figyelembe veszed azt, hogy képes vagy nemcsak magadnak, hanem másoknak is új perspektívákat mutatni, akkor már extrán hozzájárulsz a nagy egészben, mint mindenségben való változáshoz. Az alaptanfolyam, már önmagában is nagy nyereség, de ha használod a módszert, akkor már érezheted, hogy bizony ebben még több van. Talán az is felmerült már benned, hogy szeretnél többet tudni, gyorsabb ütemben változni. A haladó Theta Healing® tanfolyamon erre van lehetőséged. A bébi lépések után, egy határozottabb, mélyebb megértésen alapuló, nagyobb magabiztosságot adó 3 nap alatt, új felismeréseket és tudásanyagot kapsz arról, hogyan dolgozhatsz hatékonyabban magadon és az ügyfeleiden, tovább bővítve a tudásodat a létezés hét síkjáról, ami körül vesz téged a mindennapjaidban.

Mi mindennel bővül még a tudásod tárháza a haladó tanfolyamon?

 • Tovább bővítheted a tudásodat az ásás módszerét is mélyebben megismerve, ami által könnyedén törölhetsz, felülírhatsz régi hiedelemmintákat és már nem szolgáló fogadalmakat a Feltétel Nélküli Szeretet Teréhez kapcsolódva.
 • Mélyebb megértést nyersz az összefüggések felismerésében, ami által finom hangolod lelki érzékeidet is és gyorsabban hívhatod életre a változást magadban és ezáltal a környezetedben is.
 • Több, mint 700 új letöltés vár rád, amit az instruktorodtól kapsz meg, a tanfolyam ideje alatt és érezhető változásokat tapasztalhatsz általa már a 3 napban, ami szintén fokozza a Teremtőhöz való kapcsolódásod könnyebbségét.
 • Elsajátítod az egyik legerőteljesebb gyógyító gyakorlatot, amit könnyedén megtaníthatsz szeretteidnek és ügyfeleidnek egyaránt azért, hogy mielőbbi változás álljon be a problémás életterületükön. Ez pedig a Bébi az anyaméhben gyakorlat. Rendkívül szép és felemelő, ugyanakkor nagyon egyszerű.
 • Megtanulod, hogyan válj tanújává az összetört lélek meggyógyulásának a Teremtő terén át, ami szintén hatalmas, azonnali gyógyító erővel bír.
 • Megtanulod, hogyan kommunikálj az Őseiddel annak érdekében, hogy az általuk megélt erényeket már magadénak tudhasd, vagy információt kérj az ügyfeleid számára az Őseiktől. Ezzel megkönnyíted és teljesebbé teszed a magad és mások életét is.
 • Megismered, hogyan olvass le információt szervetlen és szerves anyagokról, megtapasztalod a velük való kapcsolódás csodáit. Képessé válsz pl. a növények igényeinek kifinomultabb megértésére, ásványok programozására.
 • Megtanulod, hogyan tisztíts, programozz tárgyakat, hogyan használj nekik hatékony letöltéseket (otthon/iroda, befektetési ingatlan, bútorok, járművek stb.).
 • Hogyan teremts még nagyobb bőséget az életedbe.
 • Mélyebben megismered az örömteli teremtés útjában álló 3 programot, és ezek lecserélésének módját. Neheztelés, Sajnálkozás, Elutasítás.
 • Elsajátítod a Felső Éneddel való kommunikáció mikéntjét és lesz még sok más érdekes dolog.

Ahogy látod, nem fogunk unatkozni a tanfolyam alatt és igencsak izgalmas és felemelő perceket tartogat a tananyag elsajátítása. A tárház messze nem teljes, de biztosíthatlak róla, hogy az egyik legizgalmasabb, legnagyobb hozzájárulást és sikerélményt adó tanfolyam.

Mi a haladó tanfolyamon való részvétel feltétel?

Alap Theta Healing® képzettség!

Mit kapsz még?

 • Új dimenziókat az életed megváltoztatására
 • Nemzetközileg elismert, hivatalos Theta Healing®védjeggyel ellátott oklevelet
 • Hivatalos Theta Healing® munkafüzetet és a Theta Healing Haladóknak című könyvet
 • Frissítőket a szünetekben

Milyen bónuszokat kapsz ráadásként?

Facebook zárt csoport tagság

Ingyenes hozzáférést kapsz az Egyensúly akadémia zárt Facebook csoportjához, ahol aktívan segítek a csoport tagjaink és ahol segítő, támogató közösségben együtt örülhetünk egymás sikereinek.

31 napos online videós tanfolyam

Ingyenes hozzáférést adok a haladó tanfolyamra jelentkezőknek a 31 napos online videós tanfolyamomhoz.

Mások személyes tapasztalatai

Mikor és hol?

2019. november 1-3.
Budapest XII. kerület, Magyar Jakobinusok tere 7. VI.em. 11-es kapucsengő

Helyszín

XII. Magyar Jakobinusok Tere 7

Péntek: 14.00 - 20.00 óráig

Szombat: 9.00 - 16.00 óráig

Vasárnap: 9. - 16.00 óráig

Mennyibe kerül a haladó tanfolyam?

Az önmagadba való befektetés: 140.000 Ft

Jelentkezés az oldal alján lévő űrlap kitöltésével történik. Fizetés előreutalással történik.
A jelentkezésed után küldöm az utalási adatokat.
Az első részlet (20% vagyis 28.000 Ft) október 18-ig, a fennmaradó összeg pedig a tanfolyam napjáig esedékes.

Ha úgy érzed itt az idő és megérett benned a haladás, akkor várlak szeretettel.
Jól fogunk mulatni, mert önmagad képességeinek feltárása, igazán örömteli folyamat!

A tanfolyamra ösztöndíj kérhető! Az ösztöndíjról további részletékért, érdeklődj e-mailben, a kepesanita@egyensulyakademia.com-on.

Itt az idő, hogy továbbfejlődjem!

Most jelentkezem!

Scroll to Top