Ajándékozz utalványt szeretteidnek, ismerősödnek! Nagyszerű ajándék a Theta Healing konzultáció vagy akár a tanfolyam is. Részletek itt!

Theta Healing technika©

egy kivételes meditációs technika, ami nem minősül orvosi kezelésnek.
A konzulens nem orvos és a konzultáció nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást.

Hogyan működik a Theta Healing konzultáció?

MIÉRT JÓ NEKED A KONZULTÁCIÓ?

Életünk történéseit a tudatalattink 90-95%-ban, míg a tudatos elménk 5-10%-ban határozza meg. Mit is jelent ez pontosan? Mindaz, amit az életünkben viszontlátunk, nagyrészt tudatalattink eredménye. Értem ezalatt azon működésünket, cselekedeteinket amit tudatalatti mintáink, paradigmáink befolyásolnak. Ezeket a mintákat hozhatjuk szüleinktől (a családból), saját tapasztalataink által történt következtetésekből, és más területekről. Egy a lényeg! Ezek a mélyen bebeleivódott programok azok, amik alapján az életünket éljük, cselekszünk, hiszünk dolgokról ezt vagy azt.

Ők azok, amik által az élethelyzeteinket megteremtjük. Ezek az élethelyzetek nem biztos a számunkra leghasznosabb módon vannak jelen az életünkben. Amikor már, bosszúságot, elégedetlenséget okoznak, akkor ideje változtatni. Megváltoztatni egy, minket már nem szolgáló hitrendszert. Ezt könnyedén meg is tehetjük, a Theta Healing meditációs technika segítségével. 

A Theta tudatállapot kiválóan alkalmas a régi tudatalatti minták átírásához, új életminták kialakításához. Ez egy nagyon békés, puha, relaxált, mégis éber állapot. A tudatalattid küszöbén, képes vagy rálátni arra, hogy mi az ami korlátoz a kiteljesedett élet megélésében! Egy-egy olyan, folyamatosan felmerülő helyzetre, ami bár időről-időre visszatér, nem érzed jól magad benne. Ez az a helyzet, amiről tipikusan azt szoktad kérdezni a barátnődtől. “miért futok bele mindig ugyanabba?” …Mindig ugyanabba!

Ez a kérdés kulcsa. A helyzet más, de a minta ugyanaz! Mivel ugyanazon a hullámhosszon rezegsz, ez fog kivetülni a mintádban. Ami azt jelenti, hogy az életed többféle területén hívhatod magadhoz a rezgést. Ha nem látod meg egyik terülten, de a mintád még nem tisztítottad le, akkor másik területen elő fog jönni. Egészen addig, amíg nem vagy hajlandó végleg a legjobbat akarni magadnak! 

Tedd le a régi mintát!

A Theta tudatállapot egyedülálló módon alkalmas arra, hogy tisztán, reálisan szembe tudj nézni a számodra nem kellemes helyzettel. Mindezt dráma és szenvedés nélkül. A korlátozó hiedelemminták megtalálása és feloldása Théta agyhullámon,  alkalmassá tesz arra, hogy életedet egy új, boldog mederbe tereld!

Theta Healing technika

A Theta Healing technika, számomra beszélgetést jelent, hiszen az ügyféllel közösen, együttműködve, egy beszélgetésből indulva jutunk el a megváltoztatni kívánt helyzet gyökeréhez. Mivel a konzulens az ügyfél akarata nélkül nem tud (és nem is teheti) változtatni az adott helyzeten, így az ügyfél aktív közreműködése szükséges. Kérdések és válaszok vezetnek el a sikerhez, ami képessé teheti az ügyfelet arra, hogy kiteljesítse az életét!

Gyakori kérdések

Hogyan zajlik egy Theta healing konzultáció?

A konzultáció alkalmával, támogató közegben nézhetsz bele életed tükrébe. Ez a közeg biztonságot, nyugalmat, tisztánlátást biztosít Neked!

Konzulensként meghallgatom a számodra gondot okozó élethelyzetet és feltérképezem az előzményeket.

Feltárjuk mi az konkrét helyzet, amivel foglalkozni szeretnél! Majd egy relaxációs technikával eljutunk a tudatalattid peremére, ahol megkeressük a korlátozó hitrendszered gyökerét. Nagyon fontos, hogy a konzultáció alatt nincs dráma, nem kell beleragadnod a régi helyzetbe. A szemed ugyan csukva van, de nem alszol!! Ez nagyon fontos!!

Egyszerűen, (bár van, hogy ez több körben járást igényel) megkeressük a probléma gyökerét és ha engedélyt adsz rá, akkor eltávolítjuk a mintádból. Mint fentebb már utaltam rá, ekkor a legmagasabb feltétel nélküli szeretet terében tartózkodunk mindketten. A konzulens végzi a tanúsítást és kiépíti a számodra legjobb életmintát.

Ezek után jönnek az életviteli tanácsok, amik támogatják az új minták rögzülését!

Mennyibe kerül a konzultáció?

online/telefonos konzultáció: 26.000 Ft / 60 perc

személyes/irodai konzultáció: 29.000 Ft/60 perc

Hány alkalom szükséges?

Ez mindig egyéntől függ!

Általában egy hitrendszer kicserélése több dologra is hatással van, így több terület is változik.

A konzultáció alkalmával az adott hitrendszeren azonnali változás történik. Az, hogy az egyén mennyire képes megengedni a változást (valóban készen áll e rá), az már egyéni sajátosság. Amíg nem, addig is a terében várakozik a lecserélt minta és amint készen áll, be is épül. Erre való az életviteli tanácsadás, (ami a konzultáció része) hogy minél gyorsabban érezhető is legyen a változás. A legtöbbször már pár órán belül látható, érezhető a változás!

Természetesen a konzultáció alkalmával a Te igényeid szerint dolgozunk és haladunk a folyamatokban. Ezt minden alkalommal személyesen beszéljük meg, a céljaidhoz mérten!

Milyen esetekben segíthet a Theta Healing konzultáció?

1. Munkahelyi gondok (kapcsolatok, munkahely váltása, nehezen találod meg a számodra megfelelő munkát).

2. Anyagi problémák ( nem jutsz egyről a kettőre, úgy érzed az életed az összeomlás határán áll, rajtad már csak a csoda segít).

3. Egészségi problémák (hangulatingadozások, depresszió, pánikbetegség, ételallergiák, menstruációs fájdalmak, már kialakult betegségek lelki gyökerének a feltárása, a régi hitrendszer megtalálása, felszámolása, új hitrendszer kiépítése).

4. Elhízással kapcsolatos problémák (mindig eldöntöd, de nem jutsz a végére, valamiért mindig szabotálod a folyamatot, nincs elég akaraterőd).

5. Nem találod a helyed az életedben (valahogy nem jó a bőrödben).

6. Párkapcsolati problémák (nem találod a párod, mindig megcsalnak, nem tud elköteleződni a másik, vagy Te, úgy érzed folyamatosan kihasználnak).

7. Női – férfi szereped megélése okoz gondot.

8. Ha nem látsz ki a problémák sűrűjéből.

9. Ha tényleg meguntad már, hogy állandóan ugyanazon körön keringsz.

Milyen gyorsan hozhat változást a Theta Healing?

Gyakran azonnali változás áll be az életünkben! Máskor, pár nap szükséges! A Theta Healing 4-7 Hz hullámhossza, tökéletesen alkalmas arra, hogy megváltozzon egy hitrendszer. Amint “gyökeret ver” a tudatalattiban az új hitrendszer, a környezetben lévő történések, emberek, automatikusan pozitív változásba kezdenek. Egyszerűen azért, mert Te magad megváltoztál.

Online konzultációt is választhatok?

Természetesen. Az online konzultációt Skype-on, Messengeren, vagy telefonon keresztül is el tudjuk végezni. Előzetes telefonos megbeszélés után kiválasztjuk a legmegfelelőbb eszközt és időpontot.

Ügyfeleim írták

Kérj időpontot személyes konzultációra most vagy hívj a 06 20 435 7321-es számon!

Lájkolj a Facebookon!

Ha még nem csatlakoztál, akkor most csatlakozz az Egyensúly Akadémia Facebook oldalához, ahol tovább követhetsz, ÉLŐ videós bejelentkezéseket láthatsz és sok-sok hasznos tartalmat, Theta Healing letöltéseket, tippeket, módszereket, technikákat és érdekességet olvashatsz a témában!

Scroll to Top