Theta healing konzultáció

Sokan sokféleképpen hívnak terápiás módszereket, vagy magát a “Theta healing kezelést”. A Theta healing számomra konzultációt jelent, hiszen az ügyféllel közösen, együttműködve, egy beszélgetésből indulva jutunk el a problémás helyzet gyökeréhez.

Mivel a konzulens az ügyfél akarata nélkül nem tud (és nem is teheti) változtatni az adott helyzeten, így az ügyfél aktív közreműködése szükséges. Kérdések és válaszok vezetnek el a sikerhez és a megkönnyebbüléshez, valamit az új minták kialakításához. A konzulens nem végez gyógyító tevékenységet, a “gyógyulás” folyamata Théta frekvencián, a Feltétel nélküli szeretet terében zajlik, a konzulens tanúsításával.

Hogyan működik egy Théta healing konzultáció, mi a jó Neked abban, ha úgy döntesz, leteszel egy régi mintát?

sikerA fentiekből kiderül, hogy a Théta állapot kiválóan alkalmas a régi tudatalatti minták átírásához, új életminták kialakításához. Ez egy nagyon békés, puha, relaxált, mégis éber állapot. A tudatalattid küszöbén, képes vagy rálátni működési zavaraidra, életedet eddig akadályozó tényezőkre. Egy-egy olyan, folyamatosan felmerülő helyzetre, ami bár időről-időre visszatér, nem érzed jól magad benne. Ez az a helyzet, amiről tipikusan azt szoktad kérdezni a barátnődtől. “miért futok bele mindig ugyanabba?” …Mindig ugyanabba!

Ez a kérdés kulcsa. A helyzet más, de a minta ugyanaz! Mivel ugyanazon a hullámhosszon rezegsz, ez fog kivetülni a mintádban. Ami azt jelenti, hogy az életed többféle területén hívhatod magadhoz a rezgést. Ha nem látod meg egyik terülten, de a mintád még nem tisztítottad le, akkor másik területen elő fog jönni. Egészen addig, amíg le nem tisztul, meg “nem gyógyul”.

A Théta állapot egyedülálló módon alkalmas arra, hogy tisztán, reálisan szembe tudj nézni a számodra nem kellemes helyzettel. Mindezt dráma és szenvedés nélkül. A korlátozó hiedelemminták megtalálása és feloldása Théta állapotban alkalmassá tesz arra, hogy életedet egy új, boldog mederbe tereld!

Hogyan zajlik egy Théta healing konzultáció?

boldogságA konzultáció alkalmával, támogató közegben nézhetsz bele életed tükrébe. Ez a közeg biztonságot, nyugalmat, tisztánlátást biztosít Neked!

Konzulensként meghallgatom a számodra gondot okozó élethelyzetet és feltérképezzük az előzményeket.

Feltárjuk mi az konkrét helyzet, amivel foglalkozni szeretnél! Majd egy relaxációs technikával eljutunk a tudatalattid peremére, ahol megkeressük a korlátozó hitrendszered gyökerét. Nagyon fontos, hogy a konzultáció alatt nincs dráma, nem kell beleragadnod a régi helyzetbe. A szemed ugyan csukva van, de nem alszol!! Ez nagyon fontos!! A szemed becsukása is azért ajánlott inkább, mert úgy könnyebben tartod a fókuszodat és gyorsabb a folyamat.

Egyszerűen, (bár van, hogy ez több körben járást igényel) megkeressük a probléma gyökerét és ha engedélyt adsz rá, akkor eltávolítjuk a mintádból. Mint fentebb már utaltam rá, ekkor a legmagasabb feltétel nélküli szeretet terében tartózkodunk mindketten. A konzulens végzi a tanúsítást és letölti a számodra legalkalmasabb életmintát.

Ezek után jönnek az életviteli tanácsok, amik támogatják az új minták rögzülését!

Milyen esetekben segíthet a Théta healing konzultáció?

 • Munkahelyi gondok (kapcsolatok, munkahelyváltás, nehezen találod meg a számodra megfelelő munkát)
 • Anyagi problémák ( nem jutsz egyről a kettőre, úgy érzed az életed az összeomlás határán áll, rajtad már csak a csoda segít)
 • Egészségi problémák (már kialakult betegségek lelki gyökerének a feltárása, a régi hitrendszer megtalálása, felszámolása, új hitrendszer kiépítése)fogyás
 • Elhízással kapcsolatos problémák (mindig eldöntöd, de nem jutsz a végére, valamiért mindig szabotálod a folyamatot, nincs elég akaraterőd)
 • Nem találod a helyed az életedben (valahogy nem jó a bőrödben)
 • Párkapcsolati problémák (nem találod a párod, mindig megcsalnak, nem tud elköteleződni a másik, vagy Te, úgy érzed folyamatosan kihasználnak)
 • Női – férfi szereped megélése okoz gondot
 • Ha nem látsz ki a problémák sűrűjéből
 • Ha tényleg meguntad már, hogy állandóan ugyanazon körön keringsz
 • Idegrendszeri problémák esetén (depresszió, pánikbetegség)
 • Emésztési gondok (allergiák, puffadások stb.)

Milyen gyorsan hozhat változást a Théta healing?

Gyakran azonnali változás áll be az életünkben! Máskor, pár nap szükséges! A Theta Healing 4-7 Hz hullámhossza, tökéletesen alkalmas arra, hogy megváltozzon egy hitrendszer. Amint “gyökeret ver” a tudatalattiban az új hitrendszer, a környezetben lévő történések, emberek, automatikusan pozitív változásba kezdenek. Egyszerűen azért, mert Te magad megváltoztál.

Hány alkalom szükséges?

Ez mindig egyéntől függ! Általában egy hitrendszer kicserélése több dologra is hatással van, így több terület is “gyógyul”. A folyamat akkor tud igazán sikeres lenni, ha Te magad is cselekszel. Tehát amint kidolgoztunk egy hitrendszert, és újat töltöttünk be helyette, Neked is oda kell tenni magad, és új szokásokat kell kialakítani. Erre a konzultáció végén adok tanácsokat.

Az alkalmak száma mindenkinél más. Általában egy témát fel tudunk dolgozni egy konzultáció alatt, mert megmutatja magát. Másik témával lehet jönni amíg az élethelyzetek a megfelelő elégedettséget el nem érik. A szemléletváltás maga egy folyamat, aminek megszilárdítása a egyén által befektetett energiamennyiségétől függ.

A legfontosabb!

saját élet

A változás Benned van! Egyedül Te vagy képes életed könyvét megírni! Ebben segít Téged a Feltétel nélküli szeretet tere és a konzulens! Csak Veled együtt dolgozhatunk!

A Théta healing konzultáció időtartama:

1-1.15 perc

A Theta healing konzultáció díja:

20.000 Ft.

 

A Theta Healing egy energetikai gyógyító módszer, ami nem minősül orvosi kezelésnek. A konzulens nem orvos, és a konzultáció nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást.

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem