Tudatos fogyás

Tudatos fogyás tizenévesen

Panka tudatos fogyás előttMindössze 16 éves vagyok, rendszeresen sportolok, de sajnos már egy kis lazítás is meglátszik rajtam. Azért döntöttem a változtatás mellett, mert szeretnék a sportágamban (ami az úszás) eredményesebb lenni, valamint szerettem volna egy pár kilót is leadni, mert sosem voltam az a nádszálvékony típusú lány. Volt rajtam pár kiló felesleg ami engem eléggé zavart.

Eleinte kicsit nehéz volt az átállás, (mert a régi szokásaim gyakran elő akartak jönni:-)) kihívás volt mellőzni az édességet, cukrot, lisztet stb., de mára már egészen jól megy. 3 hete kezdtem el a tudatos életmódváltást, a tudatos fogyást, de már most sokkal kiegyensúlyozottabbnak és magabiztosabbnak érzem magam. A napok folyamán nem éhezem, azonban ha mégis megéheznék, egy kis gyümölccsel orvosolni is tudom a problémát.

Mi segít még a fogyásban?

Naponta 2 fehérjeshaket iszom, ami nemcsak az étvágyamat csökkenti, de segít a fogyásban és sport utáni regenerálódásban, valamint a jobb teljesítmény elérésében. Lehet, hogy le kellett mondanom a “boldogsághormont” tartalmazó csokiról, (amúgy helyettesítettem egészséges csokival, ami finom és még fogyok is vele :-)) meg a péksüteményekről, de teljesen megérte és most sokkal jobban érzem magam a testemben. Már a barátaim is észrevették a változást, ami igazán nagy öröm nekem!

A tudatos fogyás eredménye:

Panka tudatos fogyása3 hét alatt 3 kg-ot és 11 cm-t fogytam és nagyon boldog vagyok!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem