Tudod, minden nap egyre boldogabbá tudsz válni

Tudod, minden nap egyre boldogabbá tudsz válni

Gondolom, hogy tudod ezt a fejedben és valahol mélyen a lelkedben is. Kérdés az, hogy tényleg érzed e a boldogságot, az örömet.

Mert ugye van az a pont az életben, hogy úgy igazán, szívből tudunk örülni. Nekem sok ilyen volt. És volt olyan is, amikor ez öröm akkumulátor mozaikokra tört. Nem tartottam lehetségesnek, hogy egyszer ez még működőképessé válik. Mert amikor hirtelen meghal valaki fontos, akkor magával viheti a szíved egy részét. Ez így történt velem.

Nem tudom, hogy a te életedben hogy történnek a dolgok, mert mindannyian mások vagyunk. Lehet, hogy minden nap megtapasztalod az örömteli, szívből jövő kacagás felemelő érzését és ettől majd kicsattansz az egészségtől.

Igen! Az egészségtől bizony! Mert a kacagás harmonizálja a hormonrendszert és felfrissíti a sejteket. Extra energia szabadul fel általa.

De az is lehet, hogy már az idejét sem tudod, hogy mikor nevettél egy igazán jót. Olyan őszintén! Ha így van, ne érezd magad rosszul tőle, mert éppen akkor indulsz el a saját gyógyulásod útján, amikor igazán őszintén ráeszmélsz magadra és megtanulsz újra, de igazán ÚJRA nevetni.

De még ez nem minden! A múltkor valaki azt mondta nekem, hogy ő még életében nem örült igazán és nem is kacagott igazán. Tudod… Oly módon, hogy kicsordul a könnye és rázkódik a nevetéstől. Esetleg még a bugyija is nedves lesz. Na velem már történt olyan. Nem is egyszer. Elárulok egy intim titkot. Egyszer, még kb. 16 éves lehettem és a barátnőmmel szánkózni mentünk. A barátnőm, aki egyben a „tejtestvérem” is, nagyon jó humorú. Kifejezetten felüdülés egy-egy találkozó. Egy ilyen szánkózás alkalmával, olyan vehemenciával mesélte a történeteit, hogy eljött az a pont, hogy elég erőteljesen felmértem a helyzetet és arra jutottam, hogy van a helyzet, amikor egy jó nevetés többet ér, mint a száraz ruha :). Hozzáteszem, hogy 0 és -5 fok körül volt a hőmérséklet. De nem bántam. És ma sem bánom. Mert ott még pontosan tudták a sejtjeim, hogyan legyenek boldogok és hogyan tegyenek egészségessé a kacagás által.

Aztán ahogy fent említettem, elmaradtak a kacagások, és beborult az életem ege. Mivel elég sokáig nem láttam ki az erdőből, a sejtjeim megtanulták a fásultságot, majd az egész testem átvette ezt a programot. Ennek következtében elmaradtak a kacagások. Ennek már sok éve. Azóta újra megtanítottam őket kacagni, és most szeretném itt elmondani neked, hogy könnyebben ment, mint gondoltam.

Ezért arra kérlek, hogy ha nálad is beborult az ég és elmaradtak a kacagások, vagy ha soha nem is voltak, akkor is tudd, hogy simán újra taníthatod a sejteket!

De azt is érdemes tudni, hogy egy jó nevetés, és az öröm esszenciája a legértékesebb életkatalizátor! Ez fogja a vágyaidat elhozni hozzád!

  • A boldog ember sikeres!
  • A boldog ember egészséges!
  • A boldog ember szerelmes!
  • A boldog embernek keresik a társaságát!
  • A boldog embert extra lehetőségek érik el!

A boldogság pedig nem a szótári értelemben értendő! Hanem a lényed egészében megélve! A sejtjeid szintjén!

Amikor a sejtek maguktól nevetnek!

Amikor csak „összekacsintanak” és egészségessé tesznek!

Amikor elkészülnek egy új élet befogadására, nemzésére!

Amikor csak „úgy” önmaguktól ragyognak!

Akkor az élet Téged választ! Te pedig őt választod és megszületik az életeken át tartó szerelem a szerelemben. Te magad válsz a szerelemmé, az egészséggé, a gazdagsággá, a jó baráttá….

Tanulj újra kacagni! Tanítsd meg a családod, a munkatársaid és nevessetek együtt.

Két hete egy Orvosi konferencián voltam, mint kiállító. A konferencián olyan orvosok, szakemberek vettek részt, akik keresik a kiegészítő terápiát a hagyományos orvoslás mellé. Itt, mint aromaterápiás tanácsadó és Theta Healer vettem részt. Nagyon felemelő volt, hogy a 80 orvosból, legalább 50 ismerte az általam használt terápiás olajokat. A mellettem lévő standon, Dr. Bagdy Emőke Professzorasszony standja állt, ahol a könyvei egy részét lehetett megvásárolni.

Aznap én magam is használtam az öröm, kacagás, bőség esszenciáját, a vad narancs olajat, és párologtattuk a levegőben is. Mikor megnéztem a könyveket a szomszéd asztalon, – mert közben jól összebarátkoztam a Professzor Asszony segítőjével – ráesett a pillantásom egy könyvre, amiről azt gondoltam, hogy meg fogom venni. Mivel nagy volt az érdeklődés az olajok iránt, így visszaálltam a standra és beszélgetésbe elegyedtem az érdeklődőkkel.  Egyszer mellém lépett a Professzor Asszony és bemutatkozott, majd megkért, hogy vigyáznék-e vagy 10 percig a standra, amíg kimennek a kocsihoz.

Mondtam, hogy természetesen. Ekkor elmosolyodott és mondta, hogy addig válasszon magának könyvet ajándékba! Aznap délelőtt örömre hangoltam magam és pillanatokon belül elindult  a jókedv, és a bőség áramlása. Ajándékok tömkelegét kaptuk meg.

Egyszerűen csak azért, mert a sejteket örömre, kacagásra hangoltam!

Ez a Te képességed is, ha élsz vele! Ne bánkódj, ha valahol kikopott a jókedv, ha még sosem érezted, ha fásult vagy jelenleg. Dönts úgy, hogy változtatsz! Ezt bármikor megteheted! A jó hír, hogy Theta frekvencián, sokkal gyorsabban megy, mint bármikor.

Erről fog szólni a következő színezd újra program!

 

És meglepetésként!!! Ha online veszel részt, akkor is megkapod a terápiás olaj mintát a postaládádba, amit az előadás alatt elő is vehetsz!  

A júniusi "Színezd újra" programon teljesebben foglalkozunk az ÖRÖM és a NEVETÉS témával! Ha úgy érzed ott a helyed és újra boldogságra szeretnéd tanítani megfáradt sejtjeidet, itt tudsz jelentkezni!

Scroll to Top
A felhasználói élmények javítása érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Nem kérem